Eşinizi "tıpta ayıp yoktur" diyerek, mahrem yerlerini "hadım edilmemiş bir erkek" olan doktarun "muayene" etmesi doğrumu?

Aslında ben müslüman bir erkek olarak yanlış olduğunu kuranı okuyarak biliyorum (kuran "tıpta ayıp yoktur" demiyor, kısaca şunu diyor, nikah düşmeyen akrabaların vs.. yanında rahat giyinebilir ve mahrem yerlerini ise yalnızca kocası görebilir..

Ben bunu anladım ayetlerden ama belkide benim hasta ruhlu olmamdan kaynaklanıyor olabilir...

Ama sadece bir dini görüş olarak ta değil, sanırım het erkek rahatsız olur..

Yani ne bilim..

Ama günümüz dünyasında özelliklede türkiyede; kadınlar o kadar rahat ki..
(Saten hepsi %75 kadın hastalıklarına en az bir defa adetler ile ilgili vs. gidiyor ve doktorda antideprasn yazıp geçiyor yani salak saçma sebeplere gidiyolar ve aldığı ilaçlar "uyuşturucu"...)

KS dede günlük hayattada görüyorum..

Açıkcası beni en çok rahatsız eden annemin çok fazla kadın hastalıkları için doktara gitmesi, ve arkadaşları ile hangi doktar daha iyi diye konuşmaları falan dı..

Bir çok sorunumdan biriydi ve büyüyünce yani 19 yaşıma gelince, sordum kendisine yaptığının ne kadar doğru olduğunu vs..

Söylemesine göre sadece kadınlar muayene edip doktor sadece ilaç yazıyormuş...

Ama burdaki evli kadınların veya bekar hiç farketmez...

Tıpta ayıp yoktur diyerek yaptıkları ve çok olağan görmeleri beni aşırı rahatsız ediyor..
Yani o kadar kapalı kadın..

Herneyse çıldıracam ya..

Sizcede iğrenç ve rahatsız edici değilmi bu umursamazlık ve tutarsızlık?

Ya hadi müslüman olmayanları çok ta anlamaya çalışmam ama kuranda ki bir ayete iman etmesine rağmen bir insan nasıl yanlış olan bir olayı, olağan ve doğru olarak görebilir...

Bir erkeğin kadın hastalıkları veya kadın doğum uzmanı olamsı ne kadar doğal?

Eskiden ne güzel kadınlara özel konuları hemcinsleri çözüyordu..

Yapılan yanlış şeyler en azından "olağan" veya "doğru" karşılanmıyordu..

Yani bir an önce ayrılsam şu dünyadan..
Eşinizi
"Tıpta ayıp yoktur"(her insan için)
Bir şey ya ayıptır ya da değildir, duruma ve zaman göre değişmez...(her insan için)
Kuranda bu tarz olaylara izin verir ve tıpta ayıp yoktur der..(müslüman için)
Kuranda net bir şekilde; yasak ve ayıp olanlar belirlenmiştir- ve bu durumlar net bir şekilde yasaklanmıştır..(müslüman için)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Nur suresi (24. sure), 30 ve 31. ayetler - OKUYUN İSLAM DİNİNE MENSUPLAR...

Okuduktan sonra buna rağmen "tıp ta veya her hangi bir yerde #ayıp yoktur# diyenler ile ilgili hiç sorunum yok...

Yanlış da olsa kendine göre bir tercihidir fikiridir - belkide ben yanlış anlamışımdır kuranı, bu çok olağandır ve anlayabilirim...

Ama okumadan görmeden, islam hakkında onun bunun ismini, fetvasını veya kendini kaideye alan insanlara gıcığım..
Eşinizi "tıpta ayıp yoktur" diyerek, mahrem yerlerini "hadım edilmemiş bir erkek" olan doktarun "muayene" etmesi doğrumu?