AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yok be delimisin evlenince artik butun o seyler kalkiyor her yerinizi gonul rahatliyla gore ve dokunabilirsiniz bu konuda iciniz rahat olabilir yani. Hem gormeden nasil olacak o is birbirinize tarif ederek mi sag sol diye ya da dokunarak mi iyi madem gozunuzu kapatin korebe oynayin malum isi yaparken o neymis oyle...
Bana da saçma geldi sence bu konuyu açmalı miyim ilerde sorun yaşamak istemiyorum ciddiyiz çünkü bide akşam o konuyu konuşunca boş ver şimdi bunları konuşmamız doğru değil dedi ondan konuyu açsam doğru bildiği şeyin yanlış olduğunu söylesem yanlış anlar mı
Yani kisiligi bilmiyom ama yanlisini duzeltmekte lazim sonucta onemli konular bunlar evlilikte cok kisitlar seni durduk yere yanlis olmayan seye
Acayim mi bugün konuyu yani
Caiz değilse sevgiliyiz elimi tutuyor yanağımı öpüyor bunlar da caiz değil
aa bunlari da yapiyorsa o zaman aynen o da degil sonucta konus sen ya bir sey olmaz
Konuşayım bakalım
Hadi bakalim
O zaman sevgiliyiz diye elimi tutma sarılma diyeyim ona sonuçta evli değiliz caiz değil derim bende
De knk de yaslariniz kac sizin
Ama ondan önce buluscaz yarın o dediği konuyu açayım yanındayken helali olunca nasıl caiz olmuyor tuhafıma gitti falan diycem bakalım ne dicek eger halen aynı düşünürse o zaman el ele falan da tutusmayak sarılmayak artık evlenene kadar derim
Ben 23 o 26
Anladim. Bilmemesi degisikmis. Sende mi muhafazakar kapalisin
Hayır açığım
Anladim konus bakalim iste
Boynumdan kulağımdan öpüyor ama onlarda caiz değil
Yani
Bugün doğru olmadığını anlattım ona konuyu konuştuk iyi o zaman içim rahatladı caizmiş dedi araştırıp attım o konuyla ilgili
Yine dogrulari yanlislari gorebiliyor gosterdikten sonra bu da guzel bir sey
Evet zatsn oda dedi caiz olması icimi rahatlattı ben yanlış biliyormusum o zaman dedi
Aynen oyle
Afedersin de malum işi yaparken gözlerini mi kapatıyorlar
Bana da saçma geldi sence bu konuyu açmalı miyim ilerde sorun yaşamak istemiyorum ciddiyiz çünkü bide akşam o konuyu konuşunca boş ver şimdi bunları konuşmamız doğru değil dedi ondan konuyu açsam doğru bildiği şeyin yanlış olduğunu söylesem yanlış anlar mı
Bunu diyanet acikladı fikir sahibi olacak kadar bakabilirler diye
Ney
Ciddiyim
Anlamadım diye ne dedim
He ama sonuçta illa ki bakıyorlar yani benim sevgilim caiz değil bakamaz diyo
Evlilik oncesi fikir verecek kadae gosterecekmisin
Ama sonuçta helali oluyorsun nesi caiz değil
Dedigimi. Halaanlamadin sevgilin bakmakmı istemiyor
Hayır caiz değil diyo
Sende yanio tutuşuyorsun dogal olarak
Ne alaka
Yanında o zaman elimi tutmasın sarilmasin bunlar caiz değil evlenene kadar yapmayak dicem
Evlendiktennsonra senin hakkindan gelemez zaten
Ne demek o
Tamam boş ver onu sence konuyu açayım mı nerde yazıyor caizdir diye onu ekran resmi alıp atsam ona olmaz mi
Sor bakim bi kay ak vsr der
Bugün doğru olmadığını anlattım ona konuyu konuştuk iyi o zaman içim rahatladı caizmiş dedi araştırıp attım o konuyla ilgili
Neyle alakalı
Namahrem karı koca olarak
Yani sevgilin uydurmus mu
Yok bir hoca ona demiş diye öyle sanmış ama doğrusunu söyleyince iyi bari rahatladım ben yanlış biliyormuşum dedi
Yoksa gormeden edemez
Ne
Sende laf anlamiyorsun ya
Çocuk yaparken karanlıkta dölle o zaman de sen de ona😂
Onun doğru bir aday olduğuna hiç inanmıyorum😏
Neden
Nedeni mi var, zevkler uyuşmuyor. Şimdiden böyleyse, ilişkide sana haz vermez, süründürür👍 Peçete gibi kullanıldığını iş işten geçtikten sonra geç anlarsın😏
Zevk veriyor şimdiden yani şey anlamında mesela bazen kulağımı öpüp emiyor aşırı haz alıyorum bide yapsak kim bilir
İlk başlangıçlardan herkes haz alır, daha siftah olmamış, tabi alırsın😂
Bugün doğru olmadığını anlattım ona konuyu konuştuk iyi o zaman içim rahatladı caizmiş ben yanlış biliyormuşum o zaman dedi araştırıp attım o konuyla ilgili
Umarım yarın da iş işten geçtikten sonra başka konularda da "yanlış biliyormuşum" demez 😂
Caiz değildir denemez kesin bir hüküm yok bu kadar kasmayın (bence)
yok artık saçmalamasın
Ayrıl ondan onun yolu yol değil
Neden
Yani konuyla yolu yol değil ne alaka
popodan uydurm bilgiler edindiği bi tarikata mı mensup. Bana öyle geliyor
Öyle duymuş büyüklerinden
Elimde kelepir satılık köprü var satıyorum
Tabii çocuğuda leylekler getirsin
Muhafazakar plusss paket mi bu, yeni mi çıktı
Sevgilini aldığın mağaraya bırak
Sen nerden buldun onu
Yaşı kaç bu çocuğun ciddi misin sen
Hangi din o ya :D saçmalamasın :D
şu an sevgiliyiz o zaman niye elimi tutup sarılıyor bunlar da caiz değil şu an evlenene kadar izin vermicem o zaman bende artık madem
İnşallah kocan olmaz o fındık beyinli
Maalesef doru kardeşim
Görtünden uydurmuş
doğru değil
Sevgilin mala bağlamış
Yanlış
Yalan
yok artık
Aseksüel