Konuyu konuşunca neyse bu konuyu konuşmamız doğru değil dedi ama biz evlencez sonuçta nasıl caiz olmuyor anlamıyorum helali oluyorsun sonuçta o kişinin. Bu caiz değil şeyini de büyüklerinden duymuş. 1 gün geçti bu konuyu konuşalı ama ben konuyu açmak istiyorum caizdir demek istiyorum yanlış anlar mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aklın varsa ayrılır kurtulursun ondan ultra yobaz bu en üst seviye bacım
İyide o zaman şu an sevgiliyiz elimi tutuyor sarılıyor bunlar da caiz değil
Hayatı zindan eder sana diyorum
Konuyu açsam mi gene
Konuya takılıp kalıyorsun. Olaylara biraz geniş bak. Ya da neyse istediğini yap
Ciddiyiz sonuçta konuyu açmam gerek öyle ayrıl diyince olmuyor
İyi ışığı kapatıp yaparsınız, el yordamıyla bulursunuz
şu an sevgiliyiz o zaman elimi tutmasın sarilmasin yanağımdan da opmesin ama yapıyor bunlar da caiz değil
Hatırlat bunları, caiz değil de😂😂😂
Ama ondan önce buluscaz yarın o dediği konuyu açayım yanındayken helali olunca nasıl caiz olmuyor tuhafıma gitti falan diycem bakalım ne dicek eger halen aynı düşünürse o zaman el ele falan da tutusmayak sarılmayak artık evlenene kadar derim
Hemen imam nikahı kıyıcaz caiz değil de
Bugün doğru olmadığını anlattım ona konuyu konuştuk iyi o zaman içim rahatladı caizmiş dedi araştırıp attım o konuyla ilgili
Güncelleme için teşekkürler, bende tüm gün merak ettim😂😂
Haha valla dedi ben yanlış biliyormuşum içim rahatladı dedi
Bu sana yol su baraj olarak döner bence😂
O ne demekk
Adam ın bişileri kabarıyor sana, fslda öyle çıktı, bak istersen
Neee
Ne falı bana nasıl fal bakabiliyon
Zaten habire kıçın güzel falan diyor yani kıyafet ustumdeyken yanlış anlama işte güzel falan diyo
Bu köte gözkoymuş çok dikkat et😂
😂
Popişiduvara day hep, sakın boşta bırakma😂
Öyle Bir şey yok. Karı koca arasında avret yoktur. İsteği şekilde eşinin mahrem yerine bakabilir.
Konuyu açsam mi
Ya yobazlık var ya da evlenmek içşn evleniyor ilişkide seni beğenmiyor vucudsal
Yok beğeniyor de bilmiyorum anlamadım saçma yani helali oluyorsun sonuçta
bırak konuyu açmmayı hatta konuşmamayı, başkasının nişanlısı olsan tadına bakmıştın çoktan. ilginç.
Ney
şimdiye kadar diyorum bi başkası nişanlın olsaydı birbirinizin mahrem yerlernn tadına bakmıştınız bile diyorum
şu an sevgiliyiz madem o caiz değil bende izin vermicem elimi tutmasini sarilmasını caiz değil derim sence öyle yapsam mi
yap, ama nasıl erkek bu yaw 🤷♂️
Bugün doğru olmadığını anlattım ona konuyu konuştuk iyi o zaman içim rahatladı caizmiş dedi araştırıp attım o konuyla ilgili
tez gereği yapıla😃
Ne
ne istersen o. şafak operasyonu 😏
dini kurcalayan aşırı didikleyeni hiç sevmem
saçma sapan inanışları var
karı koca yatakta seni görmeyecekse nasıl sevişip ilişkiye girecek
şu an sevgiliyiz madem o caiz değil bende izin vermicem elimi tutmasini sarilmasını caiz değil derim sence öyle yapsam mi
yap tabi
Niye böyle yapıyorsun derse nasıl açıklayacam peki jsjsjs
Sen caiz değil demiştin de
şimdi senin helalin değilim de
Gözü kapalı mı yala yalım
O farklı dini nikah yok sevgilide caiz
Ama ondan önce buluscaz yarın o dediği konuyu açayım yanındayken helali olunca nasıl caiz olmuyor tuhafıma gitti falan diycem bakalım ne dicek eger halen aynı düşünürse o zaman el ele falan da tutusmayak sarılmayak artık evlenene kadar derim
Aynen onun elini tutması din olarak caiz değil helalin olacak önce dine göre
Bazen boynumdan kulagimdan bile öpüyor
Sizide öperler o tarafta
İşte o zaman caiz değil şu an mi caiz madem
O zamn önleyeceksin
Süper
Caiz olan ne? Evlenmeden caiz değil.
Evleniyosun ya hani o zaman da karı koca olarak namahrem varmış bakmaları cazi değilmiş yani diyo
Yok canım. Ama şöyle bişey var, çıplak dolanmak iyi değildir evde.
Neyse konuyu açayım mi acmayayim mi ona
Şeyi mi küçük acaba görmeni istemiyor olabilir mi
Görmek istiyor musun onunkini
Evet ilerde mecbur
Eline mi almak istiyorsun, oral felan mı yapacaksın
Sonuç nee
saçmalamış ya
şu an sevgiliyiz madem o caiz değil bende izin vermicem elimi tutmasini sarilmasını caiz değil derim sence öyle yapsam mi ki
öyle yap tabi.
:) ayrıl sen ondan
Konu açsam mi bugün ya evlencez bide
Hayır açma konuyu. Pipisi küçük sanırım onun :)
şu an sevgiliyiz madem o caiz değil bende izin vermicem elimi tutmasini satılmasını caiz değil derim sence öyle yapsam mi
Sarilmasını*
evet kesinlikle. madem hassasiyet gerekiyor bu konularda sende sınırlara uymasını iste
çıplak görünme konusunu açma. sadece hassas davranmaya karar verdim de.
eğer söylediği gibi düşünüyorsa evlilikte olması gereken o renkli cinsel hayatınız olmayacak gibi. birlikte duşa da girmez o. bence pipisi yüzünden
E nasil konuyu acacam ki anlamaz yoksa içim rahatlamaz konuyu acmazsam
aileler tanıştı mı , senin ailenle babanla görüştü mü?
isteme vs planlar belli mi? yoksa sadece ciddiyiz mi diyorsunuz kendi kendinize
Benim ailemle tanisti ama daha onun ailesi ile tanismadim yaz ayı taniscam uzaktalar ailesi
iyi o zaman. zor bir durum. eşler birbirlerinin her yerini görebilir öpebilir yalayabilir bile.
dediğin gibi sen mesafe koymalısın.
tiyatrocu olsun sevgiline söyle
Neden öyle dedin
Böyle söyleyip ilk fırsatta sevişirler ,
Ne alaka evlencez diye helali olmamı istediğinden daha dudağımı bile öpmüş değil boynumu yanağımı elimi öper de dudağımı öpmek istiyor da beklicem diyo
:) Boynunla dudağının ne farkı var. delisiniz siz. pis riyakarlar sizi .
böyle yapıp birde dine bağlıyorsunuz herşeyi ya.
müge anlı esra erolda gezen kadınlar erkekler gibisiniz
Bende ona diyom dudaktan öpmek günah o zAman neden boynumdan yanagimdan öpüyorsun diyorm
:) işine gelen günah işine gelmeyen sevap yani :)
Nasıl anliyorsan artık ben günah sevap diye ayrım yapmiyorum öperdim o isteseydi de neyse sen istediğin gibj algıla
:) sana bişey demiyorum zaten. onun saçmalıkları. boynunu öpermiş ama dudak günahmış , evlenince seks yaparmış ancak orasını burasını göstermezmiş.
Yok gösterir onu caiz değil sanmış diye öyle dedi
Sonra yanlış biliyorsun diyince fikrini değiştirdi zaten
İşte fikri değişmemiştir onun. rol yapıyordur. uyanığin teki o. canı istediği kadarına sevap diyor gerek duymadığına günah.
kaç yaşında?
evleneceğiz ciddiyiz diye sevişme sakın. boynunu da öptürme. memelere geçiverir durduramazsın
Çok saçma
Konuyu açsam mi gene
Yok
Yemin ederim asla kötü düşüncem yoktu bende akıl danışmak istemiştim özür dilerim
Ben sevgilime herseyimi gösteriyorum.