Beyler sevgilinizin giyimine kuşamına karışır mısınız?
Hanımlar siz buna müsade eder misiniz?
Ben Çok pis karışırım :))

Cok pis musade ederim😁😁😁
Bende onun herseyine karisacagim icin o da bana bazi durumlarda tatlilikla karisabilir ama bakiniz tatlilikla diyorum ama savasmayi severim damarlarimda deli gibi inat akiyor o bana kafa tutarsa bende ona tutarim😎 ama bilin bakalim ne eksik☺
Ben ne giyip ne giymeyeceğimi kendim belirleyebilcek yaştayım şükür ki evlendikten sonra da başkasının ağzıyla kıyafetimi değiştirmem
Vücudunu teşhir eder açık saçık şekilde abuk subuk giyinen kadın zaten yanımda olamaz.. He olurda aklı karışır saçma bir kıyafet giyerse eve dönüp degistirmedikden sonra dışarı çıkamaz benimle kalır evde..
Evet karışırım. Evet sahibim. Müsade etmeyen yol alsın!
Cevap
18Cevap
Ne saçmalık ya kadının aklı yok mu nasıl giyineceğini bilmiyor mu, küçücük çocuk bile giyimine karışılmasına müsade etmezken kadın neden müsade etsin.
Armut gibi eksik eteklileri dikizleyenlerin karışmaya hakları yok. Önce kendisine hakim olsun sonra eşine hakim olmaya kalksın.
Çok afedersin ama b*k yer, giyimimi davranışımı kimse kısıtlayamaz.
Kısıtlama değil ama uyarma hakkı var. Vücut hatlarına bariz belli ediyorsa rahatsız olurum. Benim dokunduğum vücuda başkasının bakması oldukça sinir bozucu olur.
Mini etekli kızı takmış koluna geziyor dediğin adamda o kişiyle evli değildir zaten emin ol hiçbir erkek öyle bir kadın ile evlenmez sadece kullanır evli olanların ise mezhebi geniş heralde sonuçta Avrupalaştık öyle değil mi 😀
Erkek bu hakka sahipmidir bilemem. Evlenmeden önce bu konuda coook sorun yaşıyorduk ki mini filan giymezdim. Şimdi resimlere bakınca adam haklıymış diyorum. Biz kadınlar ayarı kacırıyoruz.
Ya swn ne harikasin evet erkek kadinini kiskanmali
Karışmam diyende gavatlik vardır.
Net...
Kem gözleri üzerine çekecek bir giyimi olamaz benim kadınımin...
Bunu giyme yapma giymeyeceksin gibi şeyler söyleyemez ama giymenden rahatsız oluyorum diyebilir ikiside aynı kapıya çıkar biri kalp kırmaz
Değildir, o kişiyi her haliyle beğenip, evlenmiş. Kalkıp buna karışması saçma
Çok absürt giyinmiyorum zaten karışmasına gerek yok
Kıskanmayan erkekten hayır gelmez. Karışmalı hakkı da var
Eğer sevgilimse karışmaz, karışırsa artık sevgilim değildir.
Karışmam..
Çünkü öyle biri benim eşim olmaz..
#Vesselam
Sevgilim değil, sıradan bir kız arkadaşım dahî yanımda mini etek, şort mort giyemez.
Çok açık giyinen biri değilim zaten ama siz hep kıskançlık yapıyorsunuz zaten kısa uzun giymekle alakalı değil 😂
Takmam bu tarz şeyler sorun olmuyor olursa da inatçı biriyim giyerim baskılanmaya gelemem kim ne isterse onu giysin yerinde ve zamanında olması önemli tabi
Ozaman hayatına alicagin kızıl şu nick name ini görmesin
Sahiptir tabii ki eşi çünkü. Eşler birbirine karışmayacak da kime karışacak?
Eşini yanında açık saçık gezdiren teşhir eden erkek adam değildir kıskanmayan adam olamaz
Nasıl istiyorsam öyle giyinmek isterim. Zaten nerde ne giyeceğini bilen bir insanım.
Ben karisirsa mutlu olurum kiskaniyo diye zaten bende kiskancim😂
karışmam istedıgı gıbı gıyınsın özgurce kadını ne kadar özgur bırakırsan erkegıne okadar baglı kalır ;)
biz bunlara kendine öz güveni olmayan "erkeğimsi" çomarlar diyoruz, bu toplulukta maalesef bolca bulunuyor, kızlara tavsiyem, böylelerinden uzak durun ve üremeyi durdursunlar böylece
Bendeki öz güvenin çeyreği sende olsa neler yapardın emin ol. Kulağına küpe takmak ile öz güven sahibi olunmuyor. Burnunu yediğim :))))
Karisamaz zaten kapali giyiniyorum laf edecej birsey bulama
Erkek karışıyorsa bir bildiği var ki karışıyor kendi hem cinslerindeki abazanları tanıyor. Kadının bu duruma saygı duyması lazım. Teşhirci gibi dolaşmamalı.
Benimde yanimda basbasyaken ciplak olsun. Disarda kapali
Degil. Çünkü ben nasil giyinmeyi biliyorum
Tatlı tatlı karışması hoşuma gidebilir.
@BlackRaiNNN sen ne dersin bu işe?
@blackrainnn
Etiket olmuyor lkşas
Yo giyemezsin 🙄
Ne yani mini etek şort falan yok mu?
yo yok
tam götoş konular bunlar hiç girmesek daha iyi
Ne karışırım ne de karışmasına müsaade ederim.
Ben pek karışmam açıkçası
Sevgiliyse hayir ama esimse evet
Kendim için Dünyadan bile vazgeçerim :D
karışamaz ne giyeceğimi bilirim zaten
kimse kimseye karışamaz
Karışabilir eşim hiç problem değil.
Hayır karışmam istediğini giyer
İsteyen istediğini giysin
Karışmaz şükür.
Millet çıldırmış @terapist_adam
karışmam ben yanımda olduğu sürece sıkıntı yok
laf atarlarsa atsınlar sonuna kadar o kişiden kan çekerim :D