'Seni hayatımda istemiyorum bana artık mesaj atma bak' Bunu diyen zihniyet neler düşünüyordu?

arkadaşlar birine çok değer verdim 2-3 yıl neyse herşey güzeldi 1 hafta çıkabildim onunla. birşeyler oldu basit hatalar büyüdü ben üstüne gittim ya da öyle sandı geri döndürmek için baya uğraştım gidiyorum falan dedim geldim açıkladım sonra yemin de ettim seni hayatımdan çıkartmak gibi bir amacım olmadı gelirsin sandım bana falan da demiştim neyse. en son seni artık kaybettim galiba gözünde bir hiçim falan dedim son mesalarım olucak sana dedim ilk defa cevap vermeye başladı bana 2 hafta aradan sonra. ben baya sıkmıştım tabi kzıı sanırım daha önceden mesajlarımla son bi defa konuşalım bida rahatsız etmicem dedim aradam 3 defa çaldı meşgule aldı. istemiyorum ismim yeter artık dedi bende bişi yazmadım biraz havalandı bellki sonra sıktım falan sonuç bu? 2-3 yıl boyunca hep sizin yanınızda olmuş biri bütün kötü günlerinizde benden bahsediyorum. bunu diyen zihniyet neler düşüyürodu büyük ihtimal falan biraz tartışmak istiyorum arkadaşlar ?
'Seni hayatımda istemiyorum bana artık mesaj atma bak' Bunu diyen zihniyet neler düşünüyordu?