Ne istediğini bilmeyen eski sevgilime böyle bir mesaj attım. Sizce okur mu?

Blöf yapmıyorum. Sahiden benimle sevgili olmak isteyen biri var ama benim aklım eski sevgilimde.

Güncellemeler
11 ay
Neden ayrıldınız diyenler olmuş. Bari güncellemede yazayım. Ailesi beni ben Alevi değilim diye beni öğrendiğinde tanımadan etmeden istemedi. Aslında iyi giden bir ilişkimiz vardı. Hiçbir sorunumuz yoktu ailesi mezhebimi sorun edene kadar.
Güncellemeler
11 ay
Saygı çerçevesinde yorum yapmayanları şikayet edeceğim ve engelleyeceğim. Şurada insan gibi bir soru sordum. Herkes haddini bilsin ! İnsansanız şayet insan gibi cevap verin. Ha hayvandan farksızım ( Hayvana hakaret oldu resmen.) diyorsanız orası sizin sorununuz.
Güncellemeler
10 ay
Bu sitenin erkekleri iki yüzlü mü? Biz ayrılalı dört ay oldu. Kendileri olsa anında birini bulan veya bulamasa da arayışa çıkacak kadar karakter yoksunları olan kişiler için “Ne yapacaktı? Seni mi bekleyecekti? Kendinizi bu kadar vazgeçilmez sanmayın ! “vs. der kendi cinsi konu olunca ama bana gelince zaman tanımama , aradan 4 ay geçmesine rağmen hâlâ başkasıyla sevgili olmama rağmen bana “Karaktersiz , Ben karşındaki kişi olsam diğer çocuk meselesini kattığın andan itibaren aklımda netleştirir
Güncellemeler
10 ay
tamamen iletişimi keserim açık konuşayım, büyük ihtimalle o da öyle yapacaktır.” diyorsanız veya “ Sen kendin daha çocuksun. Bir de evlilikten söz ediyorsun.” diyorsanız asıl karaktersiz de sizsiniz , dediğim gibi iki yüzlüsünüz.