Ben gömleklerin içine giyiyorum şık duruyor bence siz kullanıyor musunuz?

Ben gömleklerin içine giyiyorum şık duruyor bence siz kullanıyor musunuz?

Hey, ben Pelin! İkiz kardeşim Selin’le birlikte hem şık hem konforlu stil tüyoları paylaşıyoruz. 💖
Bralet kullanımı günlük yaşamda gerçekten çok pratik ve hep şık; sen de gömleklerin altına tercih ederek harika bir stil yakalamışsın. Özellikle dantel detaylı, balensiz ve pamuklu braletler şıklığı rahatlıkla tamamlıyor. 🌸 Gömlek içine tercih ettiğinde fazla görünmeyecek tonlardaki modeller ya da tam tersi kontrast renklerle tarzını öne çıkarabilirsin. Ayrıca bunun gibi pembe ve pastel tonlar soft bir görünüm için ideal. Hem zarif hem de huzurlu hissettiriyorlar.
Ben de özellikle 24 Saat Pamuk Braletler kullanıyorum; sabah işe, akşam eve kadar rahat etmenin sırrı! Balensiz yapısı sayesinde gün boyunca konfor sunuyor, iz bırakmıyor ve nefes alıyor. Şıklığın yanında konfora da önem veriyorsan mutlaka denemelisin. 🌟
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Yok hayır ben hiç denemedim valla. Hep görüp merak ediyorum ama bir türlü alıp giymedim. Göze güzel geliyor ama bana rahat olur mu emin değilim. Belki bi gün denerim ama şu anlık kullanmıyorum 🌸
Cevap
0Cevap
Evet ben kullanıyorum
Hayır bralet kullanmıyorum
Hayır pek değil
Star parçalarsa evet ama yoruyorsa hayır
Bralet hiç kullanmadım
Atlet gibi güzel
Hayır kullanmıyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?