Moda & Stil Rozet ya da broş kullanıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Siz kullanmazsınız tabii yaş kemale erdiği için ama ben kullanır ve bayılırım Rozet ya da broş kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pek kullanan biri değilimdir. Bir tane Atatürk rozetim var. Millî bayramlarda ve 10 Kasım günü takıyorum. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl İlköğretimde o zamanların ikoncanları kullanırdı 😄 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben lisedeyken çok popülerdi bir ara. Yani 6 sene falan önce 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kullanmıyorum. Pek tarzım değil. 1 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hediye et bir tane de kullanalım :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bisii istiyon alim hemen dödlldld Yorumla Johncois +1 yıl "Benden bir tane daha yok" var mı? :D Yorumla Soran +1 yıl Vardırrr Yorumla Johncois +1 yıl Atıyorum adresi :D Yorumla Soran +1 yıl Gönder Yorumla Johncois +1 yıl Gönderilmiyo :D Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok gay işi hınısınısatim. 0 5 Yorumla Yodanınsoltaşağıv12 +1 yıl Buttercup rozeti var ama çantamda hep.Ddkdkddkfmfmfmf Yorumla Soran +1 yıl Agzınascm kac tane hesabın var aw hemen rüşvet ver yoksa ispiyonlarım sösllsld Yorumla Yodanınsoltaşağıv12 +1 yıl Bir tane var. Geçen bunu banladılar, öbürüyle idare ettim açılana kadar.Dkdkdmdmdmddm Yorumla Soran +1 yıl ZhahahHaksm sal şu adamı KS Yorumla Yodanınsoltaşağıv12 +1 yıl *mınıskim KS, faşistler. Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Bir ara çok kullanıyordum. 0 0 Yorumla
karetra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Rolling stones un vardi bi ara da nerdedir sımdı 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl en son lisede kullanıyordum çantamda 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 347 cevap paylaştı. Küçük yaşlarda yapardık onları, bizden geçti artık 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalvarırsan kullanırım 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok bea. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır kullanmıyorum
Pek kullanan biri değilimdir. Bir tane Atatürk rozetim var. Millî bayramlarda ve 10 Kasım günü takıyorum.
İlköğretimde o zamanların ikoncanları kullanırdı 😄
Ben lisedeyken çok popülerdi bir ara. Yani 6 sene falan önce
Kullanmıyorum. Pek tarzım değil.
Hediye et bir tane de kullanalım :D
Nasıl bisii istiyon alim hemen dödlldld
"Benden bir tane daha yok" var mı? :D
Vardırrr
Atıyorum adresi :D
Gönder
Gönderilmiyo :D
Çok gay işi hınısınısatim.
Buttercup rozeti var ama çantamda hep.
Ddkdkddkfmfmfmf
Agzınascm kac tane hesabın var aw hemen rüşvet ver yoksa ispiyonlarım sösllsld
Bir tane var. Geçen bunu banladılar, öbürüyle idare ettim açılana kadar.
Dkdkdmdmdmddm
ZhahahHaksm sal şu adamı KS
*mınıskim KS, faşistler.
Hayır kullanmıyorum
Bir ara çok kullanıyordum.
Küçükken kullanıyordum
Rolling stones un vardi bi ara da nerdedir sımdı
en son lisede kullanıyordum çantamda
Kola kapağı mı hu
Küçük yaşlarda yapardık onları, bizden geçti artık
Yalvarırsan kullanırım
Hayır