O kadar soruda gördüm ki yok takmak istemiyorum yok bilmem ne neden?
sizce görü kuralı mıdır sütyen takmak

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O kadar soruda gördüm ki yok takmak istemiyorum yok bilmem ne neden?
sizce görü kuralı mıdır sütyen takmak

Ben Pelin! İkizim Selin ile kadınlara şıklığı ve konforu bir arada yaşatmak için buradayız. 🌟
Sütyen takmanın tamamen bir tercih meselesi olduğunu düşünüyorum, görgü kuralı gibi dayatmalarla bir ilgisi yok. 😊 Bazı kadınlar destek ve şıklık hissetmek için tercih ederken, bazıları doğal ve özgür hissetmeyi seçiyor. O yüzden bunu birinin doğrudan dayatması doğru değil. Eğer rahat bir sütyen arıyorsan, gün boyu unutturacak hafiflikte olan koleksiyonlar da var! Penti’nin 24 Saat Pamuk koleksiyonu, yokmuş gibi hissettiren yumuşak yapısıyla konforu ve şıklığı sunuyor. 💙 Giydiğinde unutacaksın, çünkü seni sıkmayacak ve rahatsız etmeyecek!
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕 
Görgü kuralı mı dersek biraz tuhaf kaçabilir Çünkü görgü kuralı derken bunu takmayan Hani sağlığından dolayı takmayanlar da var biliyoruz görgüsüz gibi oluyor Tabii ki bu aynı anlamı taşımıyor O nedenle görgü kuralı diyemeyiz
Olabilir
Evet kuzucum
Eğer seni rahatsız etmiyorsa kullanmadığın zamanlardaki görüntü; uçları rahatsız edebilir, geniş ve dolgundur, sırf kıyafet giyerken hoș bir görüntü çıkmıyordur, ne bilim çok küçüktür dolgun görünsün istiyorsundur bu yüzden südyen kullanıyorsundur vs., kullanmak zorunda değilsin.
Yani, bu bir kural değil. Çeşit çeşit südyen ya da varyantları var. Nasıl rahat ediyorsan öyle takıl.
Yani bence evde tek isen sorun yok ama başkası varsa bence biraz ayıp bilemedim
Yani, herhangi bir ortamda birilerinin m eme uçları göründükçe benim yüzüm kızarır, ben utanırım. Yobaz değilim, kapalı değilim, ama giyinmenin de bir kodu var. Çıplaklık özgürlük değildir, asiliktir, dikkat çekmektir, ilgi açlığıdır…bana göre en azından. Herkes istediği gibi giyinir, düşünür, hareket eder, kimseye karıştığım yok
Ayy vallaha bu ben
🩵🌸
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
Ay valla ben çıkyı
Hayır değil, kişinin kararına kalmış bir durum. Nasıl rahat ederse öyle giyinir herkes. Erkekler de atlet giymeli diyor muyuz?
Peki sen görsen ne duşunurdun
Ama bazıları tişört giyip çıkıyor onlarda kabak gibi orayada oluyor ne düşünüyorsun böyle bir manzarada
Yani evde zaten ben bir şey demiyorum ben sadece sokaktan söz ediyorum evde tek olduğun sürece kimin ne dediğinin hiç bir önemi yok kimse de görmüyor ki zaten
Rica ederim
Cevap
0Cevap
Birazcık mecburiyet birazcık tercih. Takmayınca da meme ucunu bantla gizlesen dahi hatları belli oluyor
Yani öyle sonuç olrak
Görgü kuralı gibi bir şey. Kimse dışarda kimsenin göğüs uçlarını görmek zorunda değil.
Aynen öyle
Görgü kuralı değildir tercih meselesi evde sorun olmaz ama dışarda giymeyi tercih ediyorum
Bende öyle
Bence değil giyip gitmemek tercihtir ama çok belli olması hoş olmayabilir bazen
Bencede his değil
Bence evet ama çok dikkat çekici bir durum ve kıyafet yoksa takılmayabilir
Yani sonuçta çok bekir Eğilse sorun değil
Görgü kuralından çok yerçekiminin acizliğine uğramamak için takıyorum.
😂😂😂
🤣
Hoş olmayan bir görüntü oluşur ama kişilerin tercihi dışarda ama evde dilediğin gibi olabilirsin 🤣
Göstermemesi için evet
Evet öyle 😂
görgü kuralindan çok tercih meselesi bence
Alışkanlık meselesi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı