Neye göre seçiliyor, kim seçiyor bunları yav
Hep birlikte gösterelim, aşılayalım toplumumuzun aç erkeklerine m*emenin c*nsel organ olmadığını
M*melere özgürlük🤘
İstediğiniz şekilde giymek sizin hakkınız, herkesin hakkıdır bu.
Ama okudum aşağıda bir arkadaş, don gitmiyorum demiş ve eleştirmisşiniz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Sadece kadınlar mı istediklerini giyebilecekler? Erkeklere özgürlük yok mu lugatinizda.
Sütyen giymemiş, güzel görünümlü meme gözüme çarparsa bakarım, kimse de karışamaz. Senin giyme özgürlüğün, benim bakma özgürlüğüm var. Ama elle, sözle taciz asla kabul edilemez.
Bende hafta içi kumas pantolon giymek zorunda olduğum için don kullanıyorum ama haricinde asla kullanmam. Rahat rahat sallana sallana gezmeyi seviyorum. İsteyen bakar, umrumda da değil, senin de umrunda olmasın milletin bakması.
1. si kimseyi don giymedi diye eleştirmedim eleştirmem
2. si de bir kere bakarsın yani insanın gözü çarpar, kadın erkek farketmez
Ama saniyelerce dakikalarca bakarsan bu tacize girer bir kere. Orada yanlışın var. Sen şeyine bakılmasından rahatsız olmazsın ama başkası olur, ben olurum mesela saniyelerce orama baksa. Resmen gözüyle taciz etmektir bu
Kimsenin nereye bakacağına karar verme hakkına sahip değilsiniz. Rahatsız oluyorsanız başka tarafa bakma seçeneği mevcut (size bakana bakmazsiniz olur biter)
Çok rastlanılan bir uygulama olmadığı için dikkat çekici durumda. Marjinal göründüğü için daha çok dikkat çekiyor şu anda. Ama kadınlar bunu genele dönerse, zaten artık dikkat çekmez hale gelecektir.
Erkekler bakmasın diye değil sağlık için giyiyoruz öncelikle. Herkes giymek zorunda değil tabi bu bir tercih o bakar bu bakar takmayın kendiniz olun. Ama sütyen giymek sağlık açısından önemli bence babam doktor ve bana sütyen takmayan kadınlarda ileride kronik göğüs ağrıları oluşabileceğini söylemişti. Bir de yer çekimi olayı var tabi.
iyi geceler dilerim^^
Hımm ben de tam tersi biliyordum
Göğüslerin nefes almasını engelliyor, sıkıyor diye
doğru seçmek gerek tabi giyeceğimiz sütyeni 7/24 takmak da gerek değildir herhalde zaten
Cevap
35Cevap
Yemin ediyorum dün düşündüm bunu eve gitsem de çıkarsam diye bekliyorum 😒
Boş ver hiç giymeyelim😀
Yazın kıyafetler çok ince o yüzden benim bile belli oluyor😂
Siz de giyin o kadar yaygın olsun ki erkekler de alışsın bakmasın
Aynen bunun öncülüğünü başlatmak istiyorum
Yoo kim diyo zorunlu diye ben kendimi bilsim bileli don giymem bakan bakar cok ta umrumda degil
o kadarda değil yani
Don giymemem mi
hee
Niye ki
bi de soruyon ya xd
Yoo sutyen giymemekten farki ney de o kadar degil dedigini mersk ettim
orası cinsel organ ayrıca erkeklerde daha çok belli oluyor
Meme kadar belli olmasinin imkani yok ayrica olsa nolur acikta olmadigi surece
valla gayette belli oluyor
İste olsa ne olucakki pantolonun ya da sortun icinde sonucta
görüntü hoş değil
E memenin belli olmasi hos ama oyle mi?
lan aynı şey mi sende südyen tak o zaman
Benim memem belli olmuyo ki. Senin memen belli olabilir benim penisim ikisi de ayni seyin laciverti
aynı şey değil
Nesi farkli tam idrak edemiyorum malesef
@lovelyhairya lan arkadaşım elmayla armudu niye kıyaslıyorsun
Elmayla elma eş değer armutla armut
Ayrıca senin bahsettiğin c*nsel organ,
M*me c*nsel organ değil
@lovelyhairy *
Ne olursa olsun ciplak olsa tamam dedigin dogru sonucta biseyin icinde don olsa da olmasa da belli olan bisey bu zaten
Aynen
Ona bir şey demedim zaten
Nasil siz sutyen takinca meme ortadan kalkmiyo sa biz de don giyince o ortadan kalkmiyo
Ne giyersen giy be bana ne a aa🙄
O zaman seninkinden de bize ne a aaa 🤣
Yav niye uzatıyon niye hala burdasın sen
Peki
zorunlu değil.
ama saglık acısından boyun ve sırt ıcın mantıklı dogru secım ile .
takmayabılırsın , bakan olayıda soyle , bende olmayan bır uzuv karsı cınste var ıse ve bıngıl bıngıl bişiyse merak uyandırır bakarsın .
sanırım sneın kastettıgın arizona kertenkeleleri dıyorsun , kadın olsam onların oldugu yerde bıle bulunmazdım haklısın .
Hayır değil ikizleri sal ben takmıyorum artık alıştı evdekiler
Süpermişş😄
Evde hic takmam dışarda da işte rahat edemedigim için mecbur ama eve gidene kadar o sudyen beni çıkar diye bağırıyor resmen Nefret ediyorum
Küçükse, belli olmuyorsa takmaya bilirsin. Ben evde asla giymem, rahat edemiyorum çünkü. Disardada arada giyiyorum, cok küçük çünkü benimkiler 70 bile degiiller😅
ben bazen giymiyorum insan kendi kendini kısıtlar kimseyi umursama
Büyük olsaydı göze çarpardı ama seninkiler küçük giymesen de bişey farketmez sadece biraz bol elbise giy belli bile olmaz
Sen nereden biliyorsun 🙄
Allah allah
İyi aferin
? Ne
E bizde onu savunuyoruz, Free Boobs, yaşasın memelerin özgürlüğü yaşasın 250 gramların özgürlük mücadelesi
meme cinsel organdır. doğum yapıyoruz diye orası da cinsel organ değildir derseniz ne olacak. sütyen takılmasa ne olur bilmiyorum ama bu günün kadın kıyafetleriyle hoş olmayacağı kesin.
kapalı kızlara bile tecavüz ediliyor yani olay giyimden bağımsız
Orası öyle de
Konuyla ilgisi ne?
Erkekler tahrik oluyor diye tecavüz edebilme hakkı mı var yani bunu mu diyorsun bana
Erkeklerin de bi yerleri belli oluyor. Hangi kadın tahrik olup da tecavüz etmiş
Sütyeni erkekler öküz gibi giymesin diye mi giyiyorsun, yoksa yerçekimine yenilmemek için mi?
Değil ama ucunu belli etmeyecek şekilde giyin veya kapat orayı olsun bitsin
Burada sudyen takmaman mesele degil ki sudyensiz gezen çok bu bakiyorlar anlamina gelmez ama bazılari var gogus uclari ben buradayim diyor kötü goruntu
Memeyi meme yapan ucudur niye kapatıyorsunuz kızlar 👍🙂
Memelere özgürlük bencede ama bıngıl bıngıl sallanırlarkende kusura bakma ama sen bile bakarsın başkasına 😂
Disarida sutyensiz gezersen. erkekler. pesini birakmaz
Kesinlikle zorunlu değil fakat yaşadığımız coğrafya da biraz sıkıntı fakat sütyen benim için önemli bir kere daha estetik duruyor kıyafetlerle biraz tercih meselesi
Değil ucu belli oluyor dersen kapatıcılar var
Parti kur MÖP memelere özgürlük partisi marsinizda dam üstünde un eler tombul tombul memeler olsun 😂😂
evde televizyon izliyorum mk yine noldu banane senin sütyeninden
ewk öwk 😖
Üstüne bol bir şey giy o zaman belli olmaz zaten.
Ya erkekler ne yapıyor ki anlamadım yani ne alakası var ki erkeklerle
İlk defa görmüş gibi bakıyorlar
Seninkini ilk defa görüyorlar
Bazılarında ucu sivri çok belli oluyor
Bizde şort giyince malafat kalkınca sizde ona bakıyorsunuz hız bir şey diyor muyuz 🤣
Bir kere bakarsın/bakarız sonra kafanı çevirsin
Saniyelerce gözle taciz etmenin anlamı yokk
Aynen haklısın yani siz de ev bakıyorsunuz değil mi doğru yani bu kandım da çok doğru
Ben giymiyorum😊 katılıyorum memelere özgürlük✌
😊😊✌
Kendini baskalari icin kisitlama
Bence giysen daha iyi, çok belli oluyor mesela ben dışarıda görüyorum kızları baya dikkat çekiyor
Sarkmaması için giymek gerek. Tercih meselesi.
Ucunu kapatırsın giymezsin
Yani dışarıda bence giyilmesi gerekiyor.
Özgürlük herzamn iyidir
hadi ordan et sütyeni
Sen yinede giy ortadoğuda yaşıyorsun
Memelere özgürlük. Tuttum bu totemi...
:)
75B ve alti ise
Giyme bebeğim
ben zaten evde hic giymiyorum belli olmuyor zaten
Ucunu kapatabilirsin. Ayrıca evet büyük özgürlük.
haklisin kadinlar sutyen giymese daha guzel olur
Giymeyin sutyenleri sizde memnun olun bizde.😋
Ohhh miss biz de iç çamaşırsız gezsek
Bildiğim kadarıyla zaten sütyensiz geziyorsunuz
😃 bildiğin kadarıyla doğru, ama rahat edemiyoruz
Giymeyen çok kadın var karar kişiyi bağlar
Aynı şeyi boxer için söylesem
memesi küçük olan giymesin
Giyme knk zorunlu değil
Ben bazen giymiom ama sarkar die korkuyom
Bakan yok size de siz bakılsın diye açılıyor sunuz
Ne diyon?