Google NewsTakip Et

Fatih Terim Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Edildi

Tugrul Turcan
Fatih Terim tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi
Fatih Terim tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, spor camiasını da sarsmıştı. Spor dünyasının içinde olan kişilerin koronavirüs testinin pozitif çıkması herkesi üzmüştü. Bugün Fatih Terim'in tedavi gördüğü hastaneden sevindirici haber geldi. Fatih Terim'in taburcu olduğuna dair bir açıklama yapıldı.

Bir süredir spor dünyası üst üste gelen koronavirüs haberleri ile sarsılıyordu. Önce Abdurrahim Albayrak sonra Fatih Terim ve Rüştü Reçber'in koronavirüs testlerinin pozitif çıkması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bugün Fatih Terim'in tedavi gördüğü hastaneden sevindirici açıklama geldi. Fatih Terim'in durumunun iyi olduğu belirtilirken taburcu edildiği açıklandı.

Fatih Terim'in tedavi gördüğü hastanenin yaptığı açıklama şu şekilde:

23 Mart 2020 tarihinde Covid-19 teşhisi ile hastanemize yatan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof.Dr Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir. Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi ve takip protokolü çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik buldularındaki iyileşme ile tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur.

Hastamız, 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için evinde karantina uygulamasına devam edecektir. Sayın Terim ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara gelmiş olsun dileklerimizle...

Fatih Terim'in kızı Buse Terim duygularını paylaştı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapı bu sevindirici haber karşısında duygularını sosyal medya hesabı üzerinden durum olarak paylaştı.

Fatih Terim Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Edildi
Son Güncelleme: 3 Nis 2020 / 22:04
Fatih Terim Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Edildi
34 Cevap