Google NewsTakip Et

Türkiye Bu Cinayeti Konuşuyor!

Tugrul Turcan
İbrahim Halil Kiraz
İbrahim Halil Kiraz

Türkiye çok çalıştığı için arkadaşları tarafından öldürülen İbrahim Halil Kiraz'ı konuşuyor. İstanbul Maltepe'de 2019'un temmuz ayında gerçekleşen cinayet tüyleri diken diken etti. Çalıştığı otelde ağır yaralı olarak bulunduktan sonra yoğun bakıma kaldırılan ve aralıkta hayatını kaybeden 21 yaşındaki İbrahim Halil Kiraz'ı döverek öldüren 5 kişi polis tarafından yakalandı.

Katillerin, İbrahim Halil Kiraz'ın iş arkadaşı oldukları ve 'çok çalıştığı' için aralarında çıkan tartışma sonucu cinayeti işledikleri bildirildi.

Maltepe'de 30 Ağustos caddesindeki otelde 15 Temmuz 2019'da meydana gelen olayda otelde çalışan İbrahim Halil Kiraz, iş yerinde yerde baygın olarak bulundu.

Vücudunda darp izleri bulunan İbrahim Halil Kiraz, otel yönetimi tarafından çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan İbrahim Halil Kiraz, yaşam mücadelesini sevk edildiği Şanlıurfa'daki Balıklı Göl Devlet Hastanesinde 10 Aralık 2019 tarihinde kaybetti.

İbrahim Halil Kiraz
İbrahim Halil Kiraz

Polis acı gerçeği ortaya çıkardı

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada ilk anda düşerek ağır yaralandığı tahmin edilen İbrahim Halil Kiraz'ın bir cinayete kurban gittiği tespit edildi.

Polis yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından ölen İbrahim Halil Kiraz'la aynı otelde çalışan iş arkadaşları Batuhan A., İslam K., Kerem N., Erkal Ç., Ufuk K.'yı gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerin İbrahim Halil Kiraz'ı otelde çok çalıştığı için öldürdükleri ortaya çıktı.

Şüphelilerin İbrahim Halil Kiraz'da daha önce de "Sen çok çalışıp kötü örnek oluyorsun. Patron bizimde senin kadar çalışmamızı istiyor. Biraz az çalış" diye kavga ettikleri öğrenildi.

Olay günü de aynı sebeple aralarında tartışma çıktığı şüphelilerin İbrahim Halil Kiraz'ı darp ederek ağır yaraladıktan sonra merdiven boşluğunda bırakarak işlerinin başına döndükleri öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan 5 şüpheli adliyeye sevk edilirken, olayın 6. faili olduğu tespit edilen Demir Ç.'nin bir başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Güncelleme: 19 Şub 2020 / 14:02
Türkiye Bu Cinayeti Konuşuyor!
26 Cevap