Google NewsTakip Et

27 Aralık'ta Tanıtımı Yapılacak Yerli Otomobilin Farları Gözüktü!

Türkiyenin Otomobilinin Farları
Türkiye'nin Otomobili'nin Farları

27 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Gebze'de tanıtımı yapılacak yerli otomobil için geri sayım devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter hesabından "Türkiye’nin Otomobili"nin farlarının yer aldığı ilk fotoğraf yayınlandı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter hesabından "Türkiye’nin Otomobili"nin farlarının yer aldığı ilk fotoğraf yayınlandı. Ayrıca hesaptan her gün 14.30'da otomobilden detayların paylaşılacağının müjdesi verildi.

Tweette "Türkiye’nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı... Her gün 14.30’da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin." ifadesine yer verildi.

Daha önce de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG Yönetim Kurulu başkan yardımcıları Taha Yasin Öztürk ile Tuncay Özilhan, TOGG Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akça ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi Talip Öztürk ile yerli otomobilin brandalı fotoğrafını paylaşmıştı.

Son Güncelleme: 7 May 2026 / 23:05
27 Aralık'ta Tanıtımı Yapılacak Yerli Otomobilin Farları Gözüktü!
Cevapla