Google NewsTakip Et

Diyarbakır'da Şırınga Çikolata Bir Can Daha Aldı!

Sait Özseven
Umut Bilgi
Umut Bilgi

Şırınga çikolata ölüm saçmaya devam ediyor... Ankara'dan sonra Diyarbakır'da da yedi yaşında bir çocuk şırınga çikolatadan hayatını kaybetti. Ankara'da Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Mert Yağız Köksal, kantinden aldığı şırınga çikolatadan yerken nefes alamayarak fenalaşmış, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti. Şırınga çikolatadan Diyarbakır'da da 7 yaşında bir çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Diyarbakır Yenişehir ilçesi Seyrantepe Mahallesinde yaşayan 7 yaşındaki Umut Bilgi, 25 Kasım 2019'da okul çıkışında, okul yakınında bir marketten aldığı şırınga çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu ambulansla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

12 gün yaşam mücadelesi veren 7 yaşındaki Umut Bilgi, 5 Aralık 2019 tarihinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şırınga Çikolata
Şırınga Çikolata

Acılı aile, bütün anne ve babalara çağrıda bulunarak yaşadıkları acıları kimsenin yaşamaması için çocuklarını bu ürünü kullanmamaları için uyarıda bulundu. Aile, şırınga şeklinde çikolataya karşı tedbir alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

İlgili Haber: Şırınga Çikolatadan Öldüğü İddia Edilen Mert Yağız Köksal'ın Okulunun Yöneticileri Açığa Alındı

Son Güncelleme: 20 Ara 2019 / 04:12
Diyarbakır'da Şırınga Çikolata Bir Can Daha Aldı!
17 Cevap