Google NewsTakip Et

Enes Batur 'Aylık Kazancın Ne Kadar?' Sorusunu Yanıtladı

Melike Gozence

CNN TÜRK'te yayınlanan ve sunuculuğunu Buket Aydın'ın üstlendiği 40 isimli programa konuk olan Türkiye'nin en ünlü Youtuber'ı Enes Batur, kendisine sorulan soruları cevapladı.

Enes Batur 'Aylık Kazancın Ne Kadar?' Sorusunu Yanıtladı

YouTube'da 9,2 milyon abonesi ile ülkemizin en ünlü Youtube yayıncısı sayılan Enes Batur, Buket Aydın'ın kendisine yönelttiği"Aylık kazancın ne kadar?" sorusuna, "Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de." şeklinde cevap verdi.

İyi bir iş yaptığınız zaman zaten ön plana çıkıyorsunuz

Ne kadar kazandığını söylemeyen ama bunun yerine para kazanmanın sırrını açıklayan enes Batur, "İyi bir iş yaptığınız zaman zaten ön plana çıkıyorsunuz." şeklinde konuştu.

Enes Batur 'Aylık Kazancın Ne Kadar?' Sorusunu Yanıtladı

Buket Aydın'ın sorduğu "Sinema mı internet mi daha karlı, Youtube'dan ne kadar para kazanılıyor? Enes Batur'un aylık kazancı ne kadar?" sorusuna ise şöyle cevap verdi:

Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de. Çünkü şöyle bir düşüncem var; insanların benim kazandığım paraya göre nitelendirmesini istemiyorum. Çünkü ben insanları ona göre nitelendirmiyorum. Ve çoğu insan, insanların kazandığı paraya göre değer veriyor. Bunu istemiyorum, ben olduğum için Enes Batur olduğum için değer verilsin. Yaptığım işlere göre değer verilsin. Bu, bu kadar kazanıyor diye değer verilmesin. O yüzden hiçbir yerde de söylemeyeceğim. Beni yalan makinesine bağladılar. 'Bu işte senin için para önemli mi?' dediler. 'Hayır' dedim. Yalan makinesi dedi ki 'Enes Batur doğru söylüyor.' Önemli değil benim için para. Ona dikkat etmediğim için 'Sinema mı daha karlı Youtube mu daha karlı?' demiyorum. Çünkü eğer sinema filmini parasız bir şekilde yapabilme imkanım olsa herkes izlesin diye gider Youtube'a koyardım"

Son Güncelleme: 15 May 2020 / 00:05
Enes Batur 'Aylık Kazancın Ne Kadar?' Sorusunu Yanıtladı
60 Cevap