Google NewsTakip Et

12 Yaşındaki Erkek Çocuğunu Taciz Ettiği İddia Edilen Adamı Hastanelik Ettiler

Tugrul Turcan

BODRUM’daki bir halk plajında 12 yaşındaki erkek çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen Mahmut Ç. (42) isimli şahıs çevredekiler tarafından dövülerek hastanelik edildi. Tedavisinin ardından gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Mahmut Ç., tutuklandı.

12 Yaşındaki Erkek Çocuğunu Taciz Ettiği İddia Edilen Adamı Hastanelik Ettiler

İddiaya göre, 5 Temmuz tarihinde Kumbahçe Mahallesi’ndeki Paşatarlası Halk Plajı’nda denize giren 12 yaşındaki bir erkek çocuğu Mahmut Ç. tarafından tacize uğradı. Çocuk bağırıp yardım isteyince kaçmaya çalışan Mahmut Ç. çevredekilerin müdahalesiyle yakalandı ve dövülerek hastanelik edildi.

Plajda görevli cankurtaranların olayı polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen emniyet görevlileri Mahmut Ç.'yi öfkeli kalabalığın elinden zor kurtardı. Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra gözaltına alınan ve ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Mahmut Ç.'nin dövüldüğü esnada çekilen fotoğrafları sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Görgü tanıklarından Ali Çakmak,

Önce yakını, akrabası zannettik. Ancak bir süre sonra çocuğa davranışları bir yakını ve akrabasına yakışmayacak şekilde olmaya başladı. Bir iki kez kendisini uyaranlar oldu. Ancak buna rağmen çocuğa tacizi sürdürdü. Çocuk rahatsız olup bağırarak yardım isteyince kaçmaya çalıştı. Ancak çevredekiler üzerine atladıkları bu kişiyi yakalayıp dövdü. Adalet suçlunun cezasını mutlaka verir, ancak bu ne cesaret ki yüzlerce kişinin önünde böyle bir şeyi yapmaya yeltenebiliyor" dedi.

Son Güncelleme: 26 Şub 2019 / 01:02
12 Yaşındaki Erkek Çocuğunu Taciz Ettiği İddia Edilen Adamı Hastanelik Ettiler
51 Cevap