Bursa'da Azerbaycan Bayrağı yasaklanıyor, dönemin başbakanı Ermenistan'a özür mektubu yazıyor ! Ülkücü Yusuf Halaçoğlu İsviçre'de Ermeni Soykırımını reddettiği için ceza alıyor sus pus kesiliyor. Ne kendisi ne partisi ne de meclisimiz olaya karşı çıkıyor. Kabullenilmiş halde boyun eğiliyor.
Doğu Perinçek ise bu kabullenilmiş dayatmaya karşı Avrupa'yı ayağa kaldırıyor, AIHM'den ' Ermeni Soykırımı Yoktur ! ' kararı çıkarttırılıyor. Almanya kararı çiğniyor. Ermeni Soykırımı tasarısı mecliste kabul ediliyor.
Meclis partileri yine komik bir açıklama ile olayın üstünü kapatıyor. Buna karşın PKK'lı Perinçek'in önderlik ettiği Vatan Partisi an itibariyle Alman Meclisine, Almanya Anayasa Mahkemesine ve Avrupa Parlamentosuna başvuruda bulunarak Almanya Hükümetini 3 noktadan kıskaca almış durumda. Bununla beraber Türkiye Büyük Millet Meclisini YİNE davaya destek olmaya gerekli tepkilerin gösterilmesi konusunda önerilerde bulunuyor. Bu noktada ilk adım olarak bütün ihalelerin iptalini öneriyor !
Ancak pek tabii PKK'lı Doğu Perinçek'in sözleri değersiz...
Yunanistan Adalarımızı işgal etmişti.. PKK'lı Doğu Perinçek'e yakınlığı ile bilinen Aydınlık ortaya koymuştu be gerçeği.. Yine tek konuşan tek sahip çıkan olmuştu kendileri...
Yahu hadi bunlar bugüne ait de... PKK'lı Doğu Perinçek'in "dün" parti mensupları PKK tarafından katledildi. PKK'lı Doğu Perinçek'in icraatlarına PKK bile hazmedememiş.. PKK'lı Doğu Perinçek bunları ortaya koyarken, Türkiye'nin Vatansever ülkücüleri ne gibi icraatlar ortaya koymakta? #VatanSavunmasi
Güncellemeler
+1 yıl
Cehalet ve yobazlik yine cevap verip engeli seciyor ! Yeni Türkiye denen sistem iste tam olarak bu; Fasizanlik.
PKK'lı (!) Doğu Perinçek kadar milliyetçi olan kim var?
Doğu perinçek değişik bir isim yani bir bakıyorsunuz pkk ile bir bakıyorsunuz devlet ile bir bakıyorsunuz chp ile kol kola bir fahişe gibi kimle yatıp kalktığı belli değil. Partisinin beğenisini arttırmak kendini kahraman gibi göstermek için show yapıyor anca.
Mesela oraya giden kac kisi kitap basti? Dogu Perincek kitap bastirdi. TSK tesekkür etti o kitap icin. Bugün saysiz Organeral var partisinde. Apoyu sorgulayan da idam kararini veren de yine Perincek ile beraber.
Söyler misin, mesela , hani bakiyormussun ya Perinceke, Öcalan ile Görüsmeler kitabini okudun mu?
Birini suclayacaksan elinde materyal olsun. Adamin kendi paylastigi ve gurur duyulmasi gereken icraatiyla adami vurmaya calismaniz komik :)
Bu arada kitap pahali degil, okumayi sevmiyorsan da Ergenekon Davasinda, 3 kere Devlet Güvenlik Mahkemesinde anlattigini bir kez daha anlatti. Belki orada ne isi var, PKK hakkinda ne düsünüyor anlamana yardimci olur :)
ha diger söylediklerine gelince; CHP Atatürkün, liderimizin partisidir. CHPye her zaman icin destek olmak gönlümüzden gecendir. Ancak tek sartimiz var, 6 Ok ! Bugüne kadar yaptigimiz cagrilarin tamaminda da bu vardi.
teğmen kardeş daha böncede dedim bu perinçek her renge girmeye çalışan kendi kendine derin devletçilik oynayan ama halkın pekte ragvet etmediği biri sen siyaset yapacak birine benziyorsun safını tayyip reisten yana belirle
:D :D :D Yani önce BOP Esbaskani sonra en koyu Ulusalci olayim renkten renge girip ihale pesinde kosayim öylemmi :D
En agiri da ! Olur da oglum cinayet islerse öldügü ile kalsin maktul. Oglumu kacirayim. Bir müslüman bunlari savunur... :(
Bu arada.. Her renge girmeye calisiyor diye suclaacaksan ortaya veri koymalisin abi. En önemlisi de bak soru yukarida Bu kadariyla sinirli degil icraatlari ama bu kadarini yapan ciksin raziyim.
sapla samanı karıştırma perinçek ik dk ulke yonetmeden o kadar şekelr girdi reis 40 yaşından beri göz onunde ve daıma zırvede adamın sureklı bir açığı kollanıyor illaki çıkar yanlışları ben asıl bu perinçek ne ara kemalist oldu ona şaşıyorum ona kalsa mustafa kemal gardırop devrimcisi bir diktatordu
Hayir. Birak 2 Dakika ülke yönetimini meclise bile giremeden ! Ve sekle girmek degil bunun adi, Vatani Savunmak. Ve ne ilginctir, o kadar kiymetsiz bir adammis ki Erdogan a bile dert olmus yaptiklari-yaptirdiklari :D https://www.youtube.com/watch?v=S10hEEZUNsQ Ne ara kemalist oldu dersen Fikir Kulüpleri Federasyonunu arastirabilirsin. Öyle sacma sapan suclamalarla tartismanin bir anlami yok.
Ha ! Eger cinayeti soruyorsan, Sevim Tanürek i arastirabilirsin !
sen tayyıbi çözememişsin 28 Şubat surecinden geçmiş biri olarak kendisi aynı guçler tarafından bertaraf edilmemek için abd ve yahudi lobisine mecburen yakın durmuştur iktidarda kalmak için bunu yapmalıydı yıne aynı dönem bir yandan da avrupa birliği süreci içinde bir takım adımlar atıyordu taaki içerde tam bir güç sağlayana kadar açılım surecinde öcalanın örgut üstündeki etkisini kullanarak silah bıraktırmaktı amacı buda bir şekilde sabote edildi kımler tarafından edildiğinide bilirsin az cok
Silah biraktirmak icin mi TSK yi sanik sandalyesine oturttu Ya da kendini icerde güclü kilmak icin mi kozmik odayi Amerikaya servis etti PKK ya silah biraktirmak icin mi Kürdistani yasallastirdi
Birader neyi savunduguna dikakt et ! Adami savunucam diye kendi aklinla alaya ediyorsun !
teğmen sen askermisin askerlik yaptınmı ya da , sen tsk dediğin kurum üç beş tane emekli subay perinçek filanmı sanıyosun benım askerlik yaptığım yerde sadece 100 tane albay vardı şu kozmik odayı gecende söledin buna cevabım hazırda burdan sölenmez
Bak bu iki videoyu izle lütfen, balyoz davasi neydi iyi ögren. Bu arada, o sana göre 3 subay arasinda PKKya kök söktürmüs isimler var. Bugün dün asagiladiginiz o askerlerden Levent Göktasi MITin basina düsünüyorsunuz !
Off Apoyla mucadele edenlerin hangi partide bulustuguna bak bunlarin cevabini al. Bahsrttigin videolarda boyle sacma salak slayt gosterileri mi yoksa benim paylastigim misal ilk agizdan aciklama mi?
O fotograflari paylasan, kitabini basan, kitabi DGM'de 3 kez yargilanan ve 3unden de beraat eden, Apoya idam karari vermis mahkeme baskanini partisinde bulunduran, apoyu getiren ve sorgulayani bunyesinde bulunduran TSKnin ileri gelen bir cok Orgeneralini bunyesinde bulundaran pkkya sehit veren TEK parti baskanini carpitmalar uzerine tabitip bu saydiklarima hic deginilmemis mesela.
Var mi MHPden AKPden tek bir sehit PKKya? Var mi MHPde AKPde PKKya dokunmus bir asker bir hukukcu?
Evet sacma sapan bir slayt. Yukarda kiza FETOcu diye saldiriyorsun sen kalkmis FETO iddialarini kullaniyorsun 😂
saçmalama ne demek akp den mhp den şehit var mı demek yaptığın en talihsiz yorum du bu silmelisin işiniz bittide şehitlerin hangi parti mensubu olduğunun peşine mi düştün senın talihsizliğine düşmek istemiyorum ama şehit ailelerinin genel profilini ve doğuda görev yapan özel kuvvetlerin duvarlara neler yazdığını incelersen az çok sonuca varacaksın
Hah PKK'ya komunist yaftasi da yapistirdin tam oldu 😂
Anlattigimi da anlamamissin. Eger olen sehit askerlerimizden bahsedecek olsaydim oglunun sehit maasini partimize bagislayan babadan bahsederdim ki sanirim sehit maasi bir partiye bagislayan da yoktur.
tayyip i desteklememin ayrı sebebleri var uzun uzun konuşmaya gerek yok ama sen harbi ne dediğini bilmiyorsun geçmişte bazı yanlış işlerde kullanılsalar bile mhp dolayısyla ülkücü kesime vatan devlet sevgisi manevi değerleri koruma ve şehitlik konularında laf söylemek maocu komunist kesimin harcı değildir
size böylemi öğretiyorlar yazık gerçekten müslümanın kabesi bellidir sen kabemiz taksım diyenlerin oyuncağı olup burda klişe kelimelerle ülkücüleri yaftalaman gerçekten komık bak sizin zihniyetiniz İstanbul'da universite kapılarına haşa Muhammedin p... buraya giremez derken ülkücüler o pankartları canı pahasına indirmiştir
E buyur tek bir örnek ver lütfen.. Istedigin partiden ! Cikar vek bir isim söyle PKKya sehit düsmüs?
Simdi de beni Demirtas ile ayni sinifa koydu :D :D Abim Osloyu Haburu ben yapmadim. Sen eger Demirtas ile olacak birilerini ariyorsan partimizin iceri tikildigi TSKnin iceri tikildigi sizin PKKyi temize cikardiginiz Cözüm Süreci dönemini incele.
Ha bu arada ülkücüler de gezideydi :)
Ancak 6. Filoya kimler namaz kilmis onu da arastir derim.
ben yeni yetme ulusalcılığa kaymış ülkücülerden bahsetmiyorum zaten inanki benım çevremde her kesimden insan var eski devyolcusundan devsoluna kalpakkayasından çayancısına ülkücüsünden alperenine nizamcısından selametçisne kemalistinden antikemalistine nakşisinden süleymancısına... neyse konumuza dönersek oslo habur vb tayyıb babasının işi diye yapmadı bunu kaç defa anlattım denenmemiş silahsız bir çözum denedi devletin 30 yıllık pkk mucadelesinde bir ilkti ama olmadı sabote edildi bu sefer tekrar silahlı mucadeleye dönuldu hemde daha önce olmayan kadar kapsamlı ve kararlı sureklı tsk kozmık oda vb. ileri suruyorsun ama şu gerçeği kaçırma şu an devlet hukumet asker polis mit korucu devlete ait ne varsa mukememl bir uyum ve kararlılık içerisinde terörün uzerine gidiyor siz hala oslo da haburda
Bunu saglayan Tayyip degil ki. Evet konumu itibari ile Tayyip görünüyor, ancak bunu saglayanlari merak ediyorsan ciddi anlamda söylüyorum Vatan Partisi icerisindeki isimleri bir arastir. Mesela MITin basina getirilmek istenen kisiyi arastir. Tayyip bakti kelle gidecek mecburi olarak Ulusalciliga sarildi. Bunu Beyaz TV bile bas bas bagirarak kabul etti :D :D Komediydi ya neyse. Bugün Tayyip gerekli konularda hizaya geldi diye bu onun gecmisini temizlemiyor. Ama bugün Tayyip o ya da bu sebepten hizaya geldi diye git sana ihtiyacimiz yok vs diye - aslinda küfürlü - sacma sapan hareket de edilmez. Kaldi ki ben bunlari da yapmadim. Sürekli söylüyorum, Tayyip Erdogan kelle icin bu dönüsümü yapti, ama vatan icin millet icin de en hayirlisini yapti.
Ha bu arada.. Erdogan öncesi PKK zaten temizlenmisti. Erdogan terör sorunu ortadan kaldirilmis bir Türkiye devralmisti.
illaki bir hesap sorma amacındaysan bende senle birlikte soralım ama istersen pkk adlı taseron örgüt ne amaçla kurulmuş arkasındakıler kim yöre insanını pkk ya iten sebebpler nelerdir bu sorunun kaynağı nedir nasıl bitirilir bunları samımıca konuşalım ucuz siyaset yapmayalım bu sorunun temeli eskiye dayanır sadece oslo habur açılım sureci vb.. gibi son on yıla hıtap eden olaylarla açıklayıp kenara çekılmek gerçekçi değildir
Kesinlikle degil. Ugur Mumcu nun katillerinden de hesap sorulmali ! Ülkücülere yüklenmemi simdi daha kolay anlayabilirsin. Nasil oluyorda ülkücüler de PKK da ayni eller tarafindan yönetiliyor?
PKKnin ne oldugu belli ** Ama ülkücüler bu oyuna nasil düsüyor? Yoksa - milli de olsa ! - solcular temizleniyor diye onlarin da mi isine geliyor?
Türkiye Kemalist Devrim rotasina girecekse bunu sadece ülkücüler basarabilir. Simdi niye ülkücülere taktigimi anlayabilirsin.
bak kardeşim erdoğan terorden temizlenmiş filan ulke aldı hıkayesini gecelim pkk nın ipleri buyuk aktorlerın elınde bu konun ozune ınmek gerek diye bir öncekı yorumda yazdım bı oku sonra konuşalım
Okudum cevap da verdim. PKK 2000lerin basinda tamamiyla temizlenmisti. Almanya basta olmak üzere kacislar baslamisti. Isbirlikci hükümet düsürüldü. Amerika Irak a girdi. AKP denen illet basa gecirildi. vsvs vs Amerika Iraktan cikarken silahlar bölge teröristlerine birakildi.
yanlışsın kardeşim ama sana tek bir ipucu vereyim erdoğan cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan bir şeyi yaptı ustelik bunu tepki çekmek pahasına yaptı belkide doğudan oy almak ugruna ama bunu yaptı ilk defa guneydoğu ınsanına devletin onlarında devleti olduğu bazılarının tepkisini aldığı halde kürt kardeşim diyebildi yani inkar ve asimile polıtıkasını on yıllar sonra reddetti bu gerçeği neden görmek istemiyorsunuz pkk sorunun altında malesef bu yatar temelde bunu halletmessen pkk gider ekkk gelir insanların gönlunu almassan ilerde yıne karşına çıkarlar
Öven cümle mi? Siz bir insanin hangi ideolojiden olduguna sadece söylemleri üzerinden mi karar veriyorsunuz acaba?
Perincek in kurucularindan oldugu FKF ve MDDyi inceleyebilirsin. Amac ve eylemlerinin temel dayanagi Türkiyenin kemalist devrim rotasina yeniden girmesi ve tamamlanmasidir. Yine ortaya koydugu eserlerden Kemalist Devrim setleri 70li yillardan beri yazdiklaridir. Yani Kemalizm arastirmalari ve eserleri 70li yillara dayanir. Okumayi düsünürsen. Ayrica parti tüzügü hemen her partisinde temel olarak CHF programidir.
Her secim öncesi ! CHPye yaptigi cagri da 6 Oku savunmalari durumunda kayitsiz sartsiz destektir.
Dünden bugüne degismeyen eylemlerini saydim. Daha dogrusu sadece 1-2 örnek verdim.
PKK hakkinda bir aciklamam olmadi zaten. Ancak söyledigim sey su Dogu Perincek diger siyasetcilerin aksine bilim ile en icli dislisi olanlarin basindadir. Laf ebeligine girismez. Ortaya bir eylem döker. Atatürk hakkinda Perincek in tutumunu merak ediyorsaniz, Türkiye de Atatürk konusunda en cok kitap yazanlari inceleyebilirsin. - Tabii ki de en cok yazan degil ! - Ancak en degerli eserlerin ortaya cikmasini saglayanlardandir. En basit ve en son eseri; 30 Ciltlik Atatürk Arastirmasi Belgeye dökülebilen ne aciklama yapmissa Atatürk, ne yazmis ise bir yerde toplatandir.
Sabahtan beri basma kalip fikirleri görmekten ve soru; Milliyetci olmak bir yana PKK li olmak ile suclanan bu adam bunlari yaparken sizin milliyetci dedigikleriniz ne yapiyorken, gelen sacma sapan cevaplar :D Kusura bakma..
o milliyetçi değil ki? kemalist o bunu bilmeyen yok. kemalistler milliyetçi değil, atatürkün adı altında yaşayan gizli sosyalisttir. en tehlikeli düşman dost görünendir.
benim milliyetçi dedigim bir kisi gosterir misin butun sosyal medya hesaplarini incelemek kaydiyla. benim atatürkçü oldugum da yok. sosyalizm bu ulke icin vatana ihanettir. dunyadaki butun sosyalist liderler de katliamlarla devam etmiştir. dogu perincek iyi bir politikacı olabilir aksini iddia ettigimi iddia edebilir misin? peki politikasinin iyi olmasi savundugu rejimi iyi yapar mi? koyuye kotu demek o kisiyi iyi yapar mi peki? kendi fikirlerin sadece senin gibi dusuneni ve cahilleri etkiler. ben venus hareketlerini destekleyen biriyim.
ayrica devrimi askerler reformu aydınlar getirir. bu da bilincli toplumda olan durumdur.
Önce maocu, akabinde apocu, sonra atatürkçü, bir ara saddamcı, geçen sene de esadçı idi, şimdi erdoğan'cı olmuştur. Durduramiyoz surekli degisiyo ama sosyalist kimliginden bir turlu kurtulamadi :D
Perinçek için yazılmış bir kitap var biliyon mu? Perinçegın 50 yılı gibi bişeydi adı okudun mu? Belgeli falan diyordu okudun mu? Bilgi almak için soruyorum
Okudum. Belgeli denilen bir kitabin belgeden uzak, FETÖ MITinin sol brösür iddialari ile nasil propaganda yapilir o anlatilmis :) 2000e Dogru dergisi oradaki sacmaliklari 27 yil öncesinde zaten MIT Brosürlerini yayinladiklari sayida anlatmisti.
Hicbir kitaba okumaya degmez demem. Ancak yazilanlar carpitmalar ile dolu. Metin Akpinarin Orhan Pamuk icin yaptigi bir yorum var. " Cok güzel anlatirken bir anda bambaska bir yere sapiyor. Ve benim bildigim de bir konuyu isliyor, anlatiyor. Ama anlatamiyor. Carpitma yapiyor ! O zaman da okunmuyor, okuyamiyorum. "
Perincek in bir söylemi vardi, hangi yayin organini örgütü cikarsak bütün sosyal medyalarda bizden önce o ismi aliyorlar. O ismi sahiplenip karalama kampanyalari düzenlemeye calisiyorlar. CIAnin bize karsi savasta yillardir vazgecmedigi yöntem bu.
Perincek tarafindan partiden ihrac edilen Gökce Firat ( FETÖ Kalemi :D ) Ulusal Parti Genel Baskani Kitabin yazari Özgür Erdem Ulusal Parti Genel Baskan Yardimcisi
Evet cidden vatan savunması yapan (!) Pkklı oldu. Sözde kemalist, şuanda bir anda Erdoğancı oldu. Tuğçe Kazazın değiştirmefiği din bu adamın değiştirmediği , desteklemediği parti kalmadı
Rusya Iliskiler Bati Asya Birligi Bölge Ülkeleriyle Dostluk Altyapisi 152 Ada Savunmasi Ermeni Soykirimi Davasi Ergenekon Davasi HDP Kapatma Davasi FETÖ Operasyonlari PKK Operasyonlari
Istersen daha ne gibi icraatlarimizin oldugunu sayabilirim. Asagiladigin vatan savunmasi bunlar. Eger Vatan Savunmasina dahil etmedigin bir nokta var ise buyur tartisalim. Ha yok kücümsüyorsan, bu kadarini da degil, sadece tek bir nokta da Türkiyenin cikarlarini korumus icraati olan bir parti, bir isim söyle, kabul edeyim.
Sözde Kemalist dedigin adam Atatürkün Hayati boyunca yaptigi her aciklamayi, yaziyi vs toplattirip 30 Ciltlik bir eser sundu. Kurdugu ilk örgüt FKFden bugüne, her partisinde temel hedef Kemalist Devrim rotasina Türkiyenin sokulmasi ve sonuca ulastirilmasi oldu.
Her dönem CHPye tek sart 6 Ok olmasi kosulu ile ittifak önerdi. Baska hangi partili olmus mesela
Ha Erdoganci oldu :D Erdogan Yüce Divan Dosyasi AKP Kapatma Davasi kimin imzasi var bir bak derim.
Akp kapatma davasında attığı imza hangi yıla ait acaba. İmzasının olduğunu herkes biliyor ama o imza hangi tarihten kalma. İşte bu kadar akp yi yıkmaya çalışanlar bugün niye ak nin yanında. Bu nasıl bir tezatlık. O adamın hiç bir zaman belirlediği istikametten gitmediğini herkes biliyor
Herkes bilmiyor anca konusuyor ! AKP elindeki FETÖ ve PKK belasini atip, kendi kellesi ugruna bazi meselelerde hizaya geldi diye CHP ve MHP gibi gidip CIAnin koynuna mi girseydi.
Cikar tek bir sey söyle, dünden bugüne degisen ! Temel ideolojilerinden tek bir sey söyle !
Akp mi fetö belasından bu ülkeyi kurtarmış. Dün yanında olanlar bugün ne alemde. O dün olanları Fetö nün yaptıklarına aslında akp de ortak olmuştur. Şimdi ise kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar. Pkk ya gelince çözüm süreci safsatası bunlara hiç girmeyeceğim bile. Bu yıl verdiğimiz şehitler cidden pkk yı çözümlediğimizi gösteriyor. Sen akp ye mi oy verdin cidden merak ettim? 😊😊😊
Sen yazdiklarimi okuyor musun, yoksa alginda mi sorun var?
Lütfen az önce yazdiklarimi bir daha oku cünkü bu yazdiklarina cevap verirsem komik duruma düseceksin; "AKP elindeki FETÖ ve PKK belasini atip, kendi kellesi ugruna bazi meselelerde hizaya geldi diye CHP ve MHP gibi gidip CIAnin koynuna mi girseydi.
Cikar tek bir sey söyle, dünden bugüne degisen ! Temel ideolojilerinden tek bir sey söyle !
Vatani Savunmayi AKPye mi birakacakti MHP CHP gibi ! "
AKPyi kim destekliyor ya? Adam AKPyi destekledigi icin mi CHP ye ittifak önerdi? Ittifak sarti neydi biliyor musun?
Bak CHP kac koltuk istiyorsun dedi, CHP catisi altinda pazarlik yapilmaz koltuk istemiyoruz partimizden istediginiz olursa alabilirsiniz beni almak zorunda da hissetmegin kendinizi koltuk beklentimiz kesinlikle yoktur. diyerek görüsmelere baslandi !
Tek sart neydi biliyor musun?
Simdi AKPyi destekleyen bir adam CHPye böyle mi ittifak önerir?
Nasıl duramazsın ya senin kadar sahtekarını görmedim Onurrr. Bu yoruma cevap yazmaya dahi değmez ama sen benim mesajlarıma cevap dahi yazma! Tabi sizin geninizde var sahtekarlık.
@OnrKN benim sahtekarlarla işim olmaz. Fetö yü en çok eleştren benim. Nurcularında siyasetten alakası yok ne kadar nurculuk adı altında siyaset yapan kesimler olsa bile bunu seninle tartıştığımızı hatırlıyorum. Daha dün dostunuz pensilvanyalılarla nurcular ise hiçbir zaman birlikte yürümedi o grupla. Ben devrimcilik adı altında fetöcülük yapmıyorum. Ben kimsenin piyonu da değilim. Rumuzum devrimci çünkü her şeyi eleştirdiğim içi çevrem bana böyle hitap ediyordu. Ben de yazdığım yazılarda, makalelerde bu rumuzu kullandım. Kendim değil ruhum devrimci olduğu için. Şimdi güle güle benim sahtekarlarla işim olmaz!!!
@OnrKN Nurcular akpli değil yalnızca bazıları bir ara kendilerince öyle açıklamada bulundular şu an bulunmuyorlar siyasete girmemeleti gerekiyordu ben nurculuk adı altında siyaset yapmam bulunduğum toplumun siyasi fikirlerini benimsemem her dedikletine inanmam
@OnrKN Nurcular siyasete girmiyor. Herkesin kendi düşünceleri var. Zaten siyasete girmeleri dini siyasete alet etmeleri demek. Bunu sizin gibi dini siyasete alet edenler anlayamaz. Nurculuk adı altına akpliyim diyenler yüzünden nurcuların adı akpliye çıkamaz!!! Sırf arkadaşa muhalifsin diye ben senin sahtekar oyununda yer almıyacağım.
@OnrKN ben yeterince açık şekilde fikirlerimi izah ettim. Sen anlayamayacak kadar beyinsizsin demek. Lütfen engel düğmesini kullanmıyorum senin gibi sahtekarlarla işim olmaz
sen fındık kadar beynınle banamı dıyorsun bunları ne oldu masken mi düştü devrimciymiş ben bir fetocu dedim sen nurcuyumda şuda buda kım sahtekarmış çıktı ortaya engellesen ne olur hem
@OnrKN ben şuana kadar bu sitede kimseyi engellemedim o yüzden seni engellemem o düğmeyi kullanmıyorum. Bu sitedeki beni gören kimse devrimci olarak bilmiyor. Herkes benim nurcu , milliyetçi ve milletçi olduğumu biliyor. Benim kimseden gizli saklım yok!!! Ne oldu akp yi eleştirmem çok mu koydu
Ülkücüleri hedef almiyorum. Dogu Perincek i hedef alanlari sorguluyorum. Mesela sen " belki " Asenacigim :) Fikirleri savunulan ülkücülerin bu devlete ne gibi bir icraati olmus ortaya koyabilir misin
Bu arada; Türkiye Cumhuriyeti Kemalist Devrime ancak ülkücülerin Devrimcilik ilkesini hatirlamasiyla ulasabilir. Benim de yaptigim bunu sorgulatmak.
Xper 1 den dolayı veri sunamıyorum link kabul etmiyor sistem. Bu adam milliyetçiliğe burjuva ve kodamanların halkı sömürmek için kullandığı ideoloji diyordu şimdi türk milliyetçisi kemalist olmuş. hak yol dışında her şeye dönebiliyor
Doğu Perinçek ''2000'e doğru'' isimli dergide yazıyordu o eski dergide demokratik sosyalist Kürdistan kurulmalıdır gibi yazılarına ulaşılabilir. Doğu Perinçek değişti artık kemalist deseniz tamam kabul ederiz ama her zaman kemalistti derseniz komik duruma düşen siz olursunuz
soranın ricası sana bunları yazmamı söyledi engellemişsin de söz hakkı bile vermeden !
www. kismi ve. com gibi uzantilari silerek paylasabilirsin.
Bu arada savundugu ilke Atatürkün milliyetciligidir. Atsizin degil Atsiz milliyetciligine bakisini zaten yazmissin ! Bu arada tekrar söylüyorum. Kemalist olunmadi, zaten kemalistti. Bunu ilk icraati olan Fikir Kulüpleri Federasonundan bugünki Vatan Partisi ne kadar icinde bulundugu her platformda görebilirsin. Dini inancinin olmamasi, herhangi bir inanca karsi bir saygisizliginin oldugunu göstermez. Bosu bosuna inanca tasima konuyu.
Bir diger mesele bahsettigin 2000e dogru dergisi. Hayatin boyunca tek bir sayisini okudun mu merak ediyorum. O derginin yazari degil Genel Yayin Yönetmeni. Ve derginin bir cok sayisi su an elimde ! Tamamini okudum da. O bahsettigin Kürdistan yazisi mesela.. Okudun mu? Dogu Perincek Fikir Kulüpleri Federasyonu kurucularinin basinda geliyor. Hatta kurucularindan bir cok ismi Dogu Perincek baskanligindaki par
En İyi Cevaplar