Sakal bırakan erkek traş olmaya üşenen biri olabilir, hoca olabilir, cildini dinlendirmek isteyen biri olabilir yani her şey olabilir ama asla dolandırıcı değil :))
Ulan cildinizi pörçükleten kimsal bir tepkime sonucu %100 tamamen değişiyor kadın makyajıyla... Ama erkek öyle mi? Salak bu doğal istesen de istemesende çıkıyor tipi düzgün insanda güzel durur bozuk tipleri bazen katlanabilir kılar bazen işe yaramaz sonuçta kıl başka bir şey değil...
Bence dolandiricilik sayilmaz. Makyajsiz bile ghuzellesemeyemler varken hele Heee absurt bir sekilde cokcok guzellesen makyajla kizlar da var. Erkeklere gelince o sicak da gariplerim sakal birakiyorsa goruntu icin biz kizlarin bu guneste fondoteni gibi safece daha masumu dogal cunki neden olmasin
Ama onlarınki vücutlarından gelen bir şey.. Bence bunu tartışmak yerine kimseye saçma sapan niteleme sıfatları yakıştırmamak daha doğru. Sen de onları sakal biraktiklarindan dolayı x sıfatını verirsen, makyaj yapan kadınlara nitelikli dolandırıcı diyen beyinciklerden bir farkın kalmaz.
Sakalda makyaj da dolandırıcılık değil bana göre güzellik göreceli bir kavramdır ve bana göre kişi bakımlıysa güzel veya yakışıklıdır makyaj yapan kadın kendine dikkat edip bakımlı olduğu için güzeldir güzel bir sakal bırakıp kendine özen gösteren erkekte kendine özen gösterdiği için yakışıklıdır kısaca olay bu yani 😇
Sakalsiz yakışıklı olan erkek gercek yakışıklıdir. Ama gelin görün ki bu konuda onlari suclayamam. Onlar dogal biseyi tercih sebebi olarak daha yakışıklı olmak icin kullanıyor. Bu tipki bizim sacimiza model yapmamız gibi bisey. Makyaj disardan uygulanan birsey ve sakal kadar masum degil.
Sakal dogal Makyaj dogal degil Yapay oldugu kadar zararli Hem cilde Hemde deney yapilan zavalli hayvanlara Milyonlarca kimyasal var icinde Bedenin uretmiyor aksine yabanci karsiliyor makyaji. Dagilin
Makyajla sakalı aynı kefeye koyan sistemin temeli çürük denebilir. Sakal neyi saklıyor (varsa gamze ki bu saklanirsa kandirmaya girer mi ) makyaj yasal bir suç olmalı bence. sizcesini bilmem
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sakallı haliyle çıkmaya başladım sakalsız halini görünce tanıyamadım. Yani bence de makyajdan farksız ama hala birlikteyiz çünkü zaten tipi için çıkmamıştım... Ama bana kalırsa kızlar makyaj yapmasa da olur. Mesela ben yapmıyorum, makyaj malzemeelri bu kadar pahalı olmasa yapardım ama.
Erkeğin bedeninden sakal çıkıyorda birakıyor sizin bedeniniz den makyajmı cıkıyor.. Bu ne saçma soru... Doğal olcamıyacak kadar kötüyseniz kötülüklerini makyaj gizlemiyor... Sadece cilali kötülük abidesi oluyorsunuz...
Sakal doğal erkek vücudunda illa ki olacak bir şey ama makyaj sadece parayla alınıp kullanılan şey düşünsene hiç parası olmayan erkeğin illa ki sakalı çıkacak ama hiç parası olmayan kadın nasıl makyaj seti alıp yapacak?
Erkeğe doğuştan gelen bir özellik yani istese de vazgeçemez ama makyaj sonradan yani yapan yapıyor ve iğrenç yani ama sakal erkeğin doğasında var yaratılışında
sakal erkeğin yaratılışılıdır. Tüm peygamberlerin sünnetidir örfümüzdür , kültürümüzdür devlet ve toplum dayatmasıyla erkeklerin sakallarına müdahelle edilmesini şiddetle kınıyorum
Sakal doğal bir süreçtir. Buradan cahillere sesleniyorum. Sakal bir boya veya satın alınabilen bir şey değil avon veya başka bir markası yok. Sakal erkeğin doğasıdır. O zaman göğüslü kadınlara ne demeli?
Sakal:erkeğe yaradan tarafından verilmiş doğal bir makyajdır. Kadının makyajı da güzel vücudu ve saçlarıdır. Kadın fiziği o kadar güzeldir ki erkeği kendisine çeker. Bundan güzel makyaj mı var😀
4 yıldır sakallıyım 6 ayda bir tıraş oluyorum onda da kendimi tanıyamıyorum tarz olduğu için değil tamamen erindiğim için allahtan sakal moda saaten salaş giyiniyorum bide güneş gözlüğü al sana hipster 😂😂
Sakal erkeğin doğal parçasıdır zaten asıl hergün traş olmak doğallığa aykırı. Makyajla sakal birbiriyle hiç alakası olmayan şeyler en alakalı yanları yüze yapılmalarıdır :D
Yalvarıyorum saçmalamayın! Biri doğal biri yapay ayrıca b*k gibi görünüyor. Sanki dolandırıyonuz o badananızla. Erkekler bayılıyolar ya yirmi yaşındaki bir kızın kırk göstermesine!
Ben şahsen sakallı çok beğendiğim birini sakalsız görünce acayip soğuyorsam yani böylesine duygu değişikliğine sebep oluyorsa demek ki dolandırıcılıktır.
Oo güzel soru aslında ama ikisi çok farklı biri doğal olaraktan yani sakal diğeri ise yapay yani makyaj çok çok farklı ama ikisinin ortak yönü İkiside yüzü güzelleştiriyor
Is geregi sakal bırakmak imkansız benim için allahtan kirli sakalda yakışmıyo bana :) uzatmam lazım anca öyle şekil falan verirsem bir gideri oluyo sakalın
İkisini aynı potada değerlendirmek yanlış olur. Sakal doğal bir oluşum kaynak gerektirmeyen. Makyaj dışardan yapılan bir eylem çok kaynak gerektiren... O nedenle her ikisinin bariz farkları var...
Ne alaka kadınlar kendine ait olmayan şeyleri kullanarak güzel olmaya çalışırken boya küpü oluyor erkekler sakal bırakınca dolandırıcı mi olur çok saçma be...
Makyaj hakkında bişey diyemicem ben yapmıyorum ama sakalsız bir erkeğin sakallı haliyle arasında baya fark olabiliyo yıkılıyo insan 😂 kadınlardada öyle olanlar bar tabi
İkisi aynı şey değil. Sakal vücuttan çıkan bir şey. Makyaj vücuttan çıkan bir şey değil. Esktra ilave edilen, yapay bir şey. İkisini birbirine karıştırma bence. :)
Sakal ve makyaj çok ayrı dünya kıyaslamak gereksiz olur sakal doğuştan gelen bir şey kıl sonuçta ama makyaj yeni yüz nakli geçirmek gibi bir şey :D Makyajı hafifletmeye çalışmayın lütfen
Hayatımdaki en saçma görüşlerden biri. Senin saçın neden varsa bizim de sakalımız ondan var. Yapay, kimyasal veya karşıdakini aldatmaya yönelik bir meta değil.
En İyi Cevaplar