+1 yılKadın olmanla kadınımsı olmak arasında bir fark var meselâ, hangi erkeğin hoşuna gitmez ki cilve? Fakat şahsıma göre kendini kişiye özel kılma, özel hissetme, özel hissettirme gibi terimleri benimserim. Kişiliğiyle değil, dişiliğiyle herkesin ağzını sulandıracağı, dikkatleri bu şekilde üzerine çekecek bir kadın ne kadar özel hissettirebilir, be kadar özeldir? İki kişinin arasında olan her şey kendi özeli, kimseye hesap vermek zorunda değiller. Söylemek istediğim dişiliği ile kendini pazarlamaya çalışanlaradır.
224 Yorumla- +1 yıl
Kadın olmakla*
- +1 yıl
tanımadığı birisine onu beğendiği için cilve yapan kadın basit midir gözünde?
- +1 yıl
anladım dediğini ama şurda hak vermiyorum; bazı kadınlar bilerek dişilikleriyle ön plana çıkmazlar, doğalarında vardır ve dişilikleri ön plandadır bundan dolayıda kimseye kendini pazarlıyo diyemezsin. Hatta dişiliğiyle bilerekte ön planda olsa denilmemeli böyle bişey. "Kendini pazarlamak" eylemi çok başka bişeydir. Giyimle konuşmayla vs olmaz kendini pazarlamak. Çok çarşaflı gördük kendini pazarlayan yani..
- +1 yıl
Söylemek istediklerimi ayırırken kapalı ya da açık ayrımı yapmadım ki ben, tekrar okumanı öneririm. Kadın olmakla kadınımsı olmayı da en başta belirttim ki bu ayrıcalık farkındalık olsun. Söylediklerim ne her kapalıyı namuslu, ne de her açığı namussuz yapar.
- +1 yıl
dişiliğiyle ön planda olan birisine kendini pazarlıyo demek yanlış oluyor.
- +1 yıl
Farkında olmakla, kendiliğinden olmayı ayırdım cümlenin başında, bunu kastediyorum yahu.
- +1 yıl
bende diyorumki; her iki seçenek içinde "kendini pazarlıyo" diyemeyiz.
- +1 yıl
Cilve kıyafet ile olmaz ruh öströjen ile olur önce bunu öğren sonra yorum yap.
- +1 yıl
@Poncikkk98 Bahsetmiş olduğum şeylerde ruh hâlleri ile alâkalı zaten, kıyafet değil. Bunun nesini anlamadın?
- +1 yıl
Kıyafet bahsi geçmiş o yüzden cinsel objeler ile ne yazık ki cilveli kadını kızı karıştırıp bastırıyorlar ve birer odun oluyor kızlar sorun burada. Siz erkekler de arayışa çıkıyorsunuz neden kadın ruhu cilvesi işvesi yok.
- +1 yıl
@Poncikkk98 Bence sen benim yazdıklarımı, attığım ses kaydını tam olarak dinlememişsin. Ya da beni anlayamadın, sorun değil.
- +1 yıl
Yaa sen soruma cevap ver kıyafeti geç artık of
- +1 yıl
@Poncikkk98 https://voca.ro/1jBOqeOX7LVx
- +1 yıl
Demek istediğim şu, erkekler kadınları cinsel obje olarak görüyor günü birlik haftalık aylık gördüğüm bu ama işve cilve olsa değişim olur mu ki bunu türkiyedeki kadınların yüzde 95i içinden gelmiyor yapmaya çalışıyor olmuyor o içten gelen alım yok bu da garip sonuçlara yol açıyor. Bastırılma söz konusu da var sorum böyle işte. Nasip işi yüzde 100.
- +1 yıl
@Poncikkk98 https://voca.ro/119cucxjlXrQ
- +1 yıl
Sorun yok 😂😂😂 Sibel Can çok cilveli 🤭🤭🤭
- +1 yıl
@Poncikkk98 Ya hahahshs
- +1 yıl
Benim konuşmam , ses tonum , genel halim
Kibar ve işvelidir. Yıllardır kimse bunu değiştiremedi.
Oyle seksi dişi gorünmek gibi bir çabam da yok.
Ruhum böyle.
Artı naif biriyim.
Kur yapmak aranmak teşhircilik bunları zatrn ayırır bilinçli insan. Her yapısı ruhu boyle olan kadın basit mi? Aranıyor mu? Aksine birçok mutasıp yaşıyorum diyenlerden daha dikkatli edepli prensipleriyle yaşayan biriyim.
Evet bu sıcaklık ses tonu o ruh rahatsiz etse de karşı cinsi sevgiliyi .. biz de böyleyiz. - +1 yıl
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de kadın olmak boşanmışsanız dul, evlenmemişseniz evde kalmış, çocuğunuz yoksa kısır, dekolte giyiniyorsanız hafifmeşrep, cilveliyseniz oynak, çok geziyorsanız yollusunuz demektir, biliyorsunuz.
Cilveli kadın hayat dolu, enerjisiyle ışık saçan kadındır. :) Basit gözüyle bakan erkek acizdir, çağ dışıdır. Gitsin, kendi klasmanına uygun mahkeme duvarı gibi suratıyla gözlerine bakan bir kadını koluna takıp gezdirsin. Şunu unutmayın; Erkeğin en kalitelisi bile kadının kalitelisinin yanından geçemez.22 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
- +1 yıl
😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yıl10 erkekten 9 u " cilveli kadınlar çok çekici, semapik" der, diğer 1 i " Hayır , çok yapayy der" ama o da cilveli beğenir. Cilvee, cilve. Ne olduğunu çok düşündüm. Bdigimiz naz falan ama öyle kuru kuru değil, gülumseye gülumseye. Erkekler cilveden hoslanirmis çünkü onlar zoru severlermis miste miss musta muss!! Biz de istiyoruz erkeklerden bir seyler ama... Sadece istemekle kalıyor. Erkeklerin cilveli kadın istemeye hakkı falan yok efendim. Hem hangi kadın sırf cilveli diye ona çekici gelen bir sevgili, eş ister ki!!!
22 Yorumla- +1 yıl
o kadar haklısınki bütünn cümlelerime tercüman oldun desem az kalır.. Erkekler bi kadını beğenmedikten sonra istersen amuda kalk istersen cilve yap istersen ağırdan al ne yaparsan yap kendini beğendiremezsin. Ama bi kadının dış görünüşünü beğendi mi hiçbişey yapmana gerek kalmaz o tıpış tıpış gelir. Beğenmeyenin bahaneleri boldur zaten, yok yaşın küçük yok yaşın büyük yok şöylesin yok böylesin. Ama beğendiyse istersen ondan 10 yaş büyük ol dert etmez. Güzelsin ya işte.. Bende cilvenin ne olduğunu çok düşündüm gerçekten ve harcım olmadığına kanaat getirdim.. Erkekler çok şey ister gerçekten, biz niye sadece hoşgörülerine efendiliklerine bakıyoruz ha?
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa Bizde insanız tamam doğru yerler vardır elbette olucaktır bizde duygusal insanlarız ama kalkipta bir erkek ağladığını göremezsin kendine yediremez görmeden biri sessizce ağlar.
Hep annesi gibi birini ister onla çocuk gibi ilgilensin ve Sevsin inan bu olmadığı sürece her erkek hırçınlık ve haylaz olucak.
+1 yıl
Yani bu biraz da tarz meselesi bence. Mesela cilve yapabilen ve yakıştıran var bir de beceremeyenler var eline yüzüne bulaştırıyor ve yapmacik davrandığı çok belli. Yani bana kalırsa cilve denen olay iki kişi arasında yaşanıyorsa yani umumi değil ve kişiye özelse anlamlı oluyor yoksa herkese cilveli davranmak kötü ya. Keyifli geceler.10 Yorumla
+1 yılKültürel gelişimini yeterince sağlayamamış evrimin son halkasını kaçırmış erkek profillerinde bu dediğin gibi gerçekleşir. Çünkü kendisi basittir ve kişi kendinden bilir bazı şeyleri, cilve yapan kadın şekerdir sevilesidir ve asla basit olarak nitelendirilmemesi gerek olandır...
11 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Cilve yapmayı beceremeyen bir kadın basit kadın imajı yaratır.
Mesela Sibel Can kadının doğasında zaten işve cilve var. Hiç basit duruyor mu? bence hayır çünkü kadın dozunda ve yerinde kullanmasını iyi biliyor31 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
+1 yılCilve yapsak basit kadın oluruz, cilve yapmasak hemen tc erkekleri yabanci kizlar (japon, rus, vs..) daha sicakkanli sevecen cilveli derler. Onlar kim ki dusuncelerine gore sekil alacagim, ben neysem o'yum
11 Yorumla- +1 yıl
👍🏻💪🏻
Herkese yaparsa evet sırf sevdiğine yaparsa işvesini, cilvesini neden basit olsun.
78 Yorumla- +1 yıl
mesela tanımadığı birini beğenmiş ve cilve yapan kadın acaba o erkeğin gözünde "bu herkese cilve yapıyodur zaten" gibi bi düşünce oluşturur mu sizce?
- +1 yıl
erkeklerin ne düşündüğü benim için önemli değil sonuç olarak ben kendimi biliyosam sıkıntı yok:) Sadece merak ettim kafaları böyle bi düşünceye girer mi diye.
- +1 yıl
_Kardem_ kesinlikle haklısın farkettim de yanıtlarımız pişti olmuş: )
- +1 yıl
@anastaberata alakası yok yorumlarınızın söspsödpdö
- +1 yıl
meyvelisedaaaa Kardo cilve kadına yakışır şeysinden öyle şeyttim hepsi değil lokal : D
- +1 yıl
@_kardem_ Hiç bir konu da pişti olmayı sevmem sorun kişisel yani 😊
+1 yılbasit kadın diye birşey yoktur bu kadınların uydurmasıdır
basit kadın muhabbetleri azalarak bitsin lüften51 Yorumla- +1 yıl
inşallah bitmesi dileğiyle. kadınlar olarakta temennimiz o.
+1 yılBasit kadin ne ya? Bunu düşünen baya basit biridir o bir gercek.
41 Yorumla- +1 yıl
bunu düşünen erkek kendinden biliyodur işi..
Kime Yapıldığına Göre Değişir O. Bana Özel Bir İnsanın Bana Yapması Hoşuma Gider Ama Herkese Öyleyse Basit Demeyelimde Sadakatinden Şüphe Duyarım.
12 Yorumla- +1 yıl
tanımadığın birisi senden hoşlanmış ve sana cilve yapıyo diyelim ki, "herkese yapıyodur şimdi" diye mi düşünürsün yoksa hoşuna mı gider?
+1 yılBasitlik tanımımda değil. Kültürlü ve Zeki kadınların bunu daha iyi kullandığını gördüm. Yeter ki Kadın istesin. Bu yüzden Kadın basit miden ziyade cilve basit bir şey değil. Çapkınlıkla da karıştırılmamalı. Bu üçü çok tehlikeli.
20 Yorumla
+1 yılSadece sevdiği adama cilve yapıyorsa basit kadın neden olsun? olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
tanımadığı ve beğendiği bi erkeğe cilve yapan kadından bahsediyorum:))
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılCilve yaptığı iddia edilen kadın basit değildir ama kaliteli de değildir. Neticede süper bir icat satmıyor insanı günlerce haftalarca uğraştıracak. Ya varsındır ya yoksundur. Karşındakine kabir azabı çektirip sonra da ondan full sevgi, ilgi beklemek ileri seviye bir sadistik narsizmdir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir cilve yaptigina bağlı değişiyor yani konudan konuya :) birde bu konuştuğu erkeğim birazda nasıl şeylerden hoşlandığı yani kişiye kalmış birşey. Sen öyle görürken belki başka bir erkeğin hosuna gider bunusever.
10 Yorumla Herkese değil sevdiği adama yapıyorsa neden basit kadın olsun bilakis daha değerli olur..
12 Yorumla- +1 yıl
sizi tanımayan ama beğendiği için cilve yapan bi kadının herkese yapıp yapmadığını nasıl anlarsınız? Hakkında "herkese böyle cilve yapıyo mudur" gibi bi düşünceye sahip olur musunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır aksine kadın dediğin işveli cilveli olmalı tabi erkeğine...
12 Yorumla- +1 yıl
tanımadığı bi erkeği beğenmiş ve cilve yapan kadından bahsediyorum.
Ne alakası var. Çok geri kafalı ve sığ bi düşünce tarzı.. çoğu kişi el kol ve mimikleriyle konuşur çoğu kişi nazlı konuşur bunun neresi kötü yapar onu?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana düşen el kızının cilvesini görmezden gelmek, sevdiceğimin cilvesine hayran olmaktır.
22 Yorumla- +1 yıl
sevdiceğin yoksa mesela, seni beğenen bi kızın sana yaptığı cilvede ona karşı ne düşünürsün?
Cevap sahibi+1 yılBana mı yapıldığını anlamam zor oluyor mesela bir kız ne yakışıklı çocuk dediği zaman üstüme mi alınmalıyım bilemiyorum. O nedenle herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Cilve nasil yapilir bilmeyenler var bide🤷🏻♀️🤦♀️
30 Yorumlaşu an erkeğime aşırı derecede cilve yapmak delirtmek istiyorum ama uyuyor.
30 Yorumla
+1 yılErkeğin gözünde ne olduğum umrumda değil takmıyorum
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sevgili ya da eşine yapıyorsa neden basit kadın olsun ki? ataların bir sözü vardır kadın erkeğine ondan olacak diye.
10 Yorumlaher arıya bal vermeye çalışırsa tabikide basit kadın olur. ama o balı sadece bana verirse cilveli derim :)
10 YorumlaFlörtöz olmak bence harika bir özellik, neşe, heyecan katar ilişkilere. Cilve kadına da erkeğe de yakışıyor
10 YorumlaBunu diyebilmek için kızın çevresindeki erkeklere olan davranışını görmek lazm.
Ama en çok tercih edilen kadın tipidir.10 Yorumla
+1 yılHerkese yapıyorsa bir şeyleri o zaman basit görünümünde olur bence yoksa az biraz cilve de olsun tatlı olur
10 YorumlaSomurtuk surat, soğuk, sevimsiz olmasından iyidir. En güzel gönlü işveli cilveli kadın eyler. Basit falan da gözükmez heyecanı arttırır.
10 Yorumla
+1 yılKadın kadınlığını cilve ile yapar ama her kadın da yoktur her erkeğe de nasip olmaz asla basit de değildir erkekler kendi pisliğine baksın.
10 Yorumla
+1 yılİlişkinin başlarında yapılan cilve basit gösterebilir belki, ya da sürekli cilve yapan kadın bir müddet sonra sıkar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cilve yapanı sevmem. Seven de çok ama. Sevmeyen birisi için basit gözükür. ama seven biri basit görmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kadin kendine helal olmayan birine cilve yapiyorsa vay onun haline
ALLAH islah etsin25 Yorumla- +1 yıl
Sen bu sitede ne arıyorsun yobazdık.
- +1 yıl
Ben bu sitede ne yapiyorum
Islâm dini neden arabistanda basladi biliyonmu en bozuk yer oraydi
Burası da en bozuk yerlerden biri
Sizden biriniz bir söz bilgi öğrendiği zaman o bilgiyi hayatina geçiremese bile başkalarına öğretsin hadis i serif
( islami teblih yapsın ) emri bil maruf
- +1 yıl
Kesin ondan ok
- +1 yıl
Oki
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hoşlandığı adama yapmalı herkese yaparsa basit tabiki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeğin basitliğine göre değişiyor bence erkek kendinden biliyor ve ona göre tepki veriyor
10 Yorumla
+1 yılDeğildir umursayan erkek vardır umursamayan erkek vardır rolleri oyunu iyi bilirsen karmaşa olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılNefes alsın bide cilve yapsın bide versin
Ondan iyisi olmaz14 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar yani ne kadar basit miş tabi kime göre neye göre ama durumu güzel acıklamışsın 😊
- +1 yıl
@mert19971111 burdaki sorulardan bunu anladım
- +1 yıl
@Haylazzponçik Evet hanımefendi iyi anlamış mıyım peki 😁
- +1 yıl
O sorular yanıltıcı kim bilir o soruyu yanıtlayan abaza kamyoncu biridir 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır cilve her zaman erkeğe çekici gelir ama bu cilveyi bazıları abartıyor o zaman itici gelebilir
10 Yorumla
+1 yılHayır ya erkekler bayılır, herkese yapıyorsa basittir, sadece erkeğine yapıyorsa çekicidir 🌚
10 Yorumla
+1 yılCilve yapmaya calisan kadin komik ve itici duruma duser. Ya cilvelisindir ya da degilsindir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılnerde yapacağını biliyorsa herzaman artı puan alır.
10 Yorumla
+1 yılYoo hiçte öyle imaj vermiyor aksine sempatik oluyor cilveli kız
10 YorumlaCilve, kadın ruhunun süsüdür. Kiminin gözüne batar kiminin hoşuna gider cilve.
10 Yorumla
+1 yılTaktik yapan , trip atan , gizemli görünmeye çalısan. Samimiyetsiz hareketlerle olgun görünmeye çalısan düz mantıkta olmadığı biri gibi görünmeye çalısanlar basit kadındır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınca bir harekettir ve dozaj önemlidir.
Her önüne gelen cilve yapıyor diye hafif kadın olmaz.10 Yorumla
+1 yılOrtama duruma göre değişir genelleme yapmak saçma bu konuda..
10 YorumlaHer erkeğe değil er kişiye yapılınca çok tatlı olur zaten basitte olmaz
10 YorumlaHoşlandığım insana cilve yapmam eşimse cilve yaparım sevgilimse bile mesafe bırakırım
10 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok . Cilve kadına her zaman yakışır severim ben.
10 Yorumlaalmaz canım niye alsın , bakmasini bilene yapin sizde cilvenizi
10 Yorumla
+1 yılHayır ya kesinlikle almaz bir kadın cilve yapıyorsa erkeği elde eder ve istediğini almış olur
10 YorumlaTabii ki değildir hatta cilve yapan kadın candır 🥰
10 YorumlaSevdiğim yapıyorsa hoşuma gider ama bokunu çıkarmadan
10 Yorumla
+1 yılFazla abartılı olmadıkça hoş olur
Yok, basit kadın imajını almaz10 Yorumla
+1 yılBana basitten ziyade daha çok samimi geliyo. Kendimi daha çok yakın hissediyorum.
10 YorumlaCilve yapan basit ciddi olan soğuk konuşan yüzveren konuşmayan egolu asıl bu kalıpları çıkaranlarda mal şimdi anlaşıldı bence
01 Yorumla- +1 yıl
bu kalıpları çıkartanlarda zaten sorun var ama benim sorduğum soruyu anlamamışsın. Böyle düşünen erkekler var mı demeye çalışıyorum, böyle erkeklerin olup olmadığını sorguluyorum yani.
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. cilve gibi sıcak davranış türü yoktur kadını daha çekici kılar eşinin gözünde değer katar
basit kadınlar zaten cilve yapamıyorlar05 Yorumla- +1 yıl
yanlış bi düşünce bence. Her kadın cilve yapmayı beceremez. Beceremeyen kadında basit olmaz, saf ve kadınlığını kullanamayan bi karakter olur.
- +1 yıl
cilve yapamayan kadın basit değil diyosunuz ama basit kadın cilve yapamaz diyosunuz, o zaman cilve yapamayan kadınlara yine basit demiş oluyosunuz? Aynı yere geliyo.
- +1 yıl
a kişisi ; kabiliyet olmadığı için yapamayan kadın basit kadın değildir.
b kişisi ; basit kadın da kabiliyet yoktur olmadığı için yapamaz
a kişisi gayet olgun kendini bilen bir kişi ama kabiliyeti yok beceremiyor
b kişisi bu kişide hiç bir şey yok aklı 10 karış havada geziyor
iki ayrı kişi ve karakter durumu
kişi kişiyi aynı kafeye koymuyoruz ne yapıyoruz iki farklı kişiyi gözlemliyoruz ikisi de kabiliyetsiz ama birinin karakteri düzgün olgun diğerinin kabiliyeti yok basit kadın arada kişilik karakter farkı var ama ikisi de kabiliyetsiz
Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Doğal olanı sempatik. Yapmacık olan kendini belli ediyor ve itici geliyor..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Basit kadın olduğunu düşünmüyorum
Daha çok tatlı bir rol oynar
Ama cilveyi oyun yerine koyanlar onlar iğrenç 🤢10 YorumlaSadece bir erkeğe yapıyorsa seviyordur basit denmez. Her erkeğe yapıyorsa basit az bir sıfat olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılÖyle oluyor kendimizi basitleştiriyoruz kafa kalın almıyor beyinler.. Yapamayacak sin civi çiviyi söker hesapi odun olacaksın hatta kütük
00 YorumlaBana kimse kalkipta cilve yapmaz yapiyirsa da basit bir kizdir o
01 Yorumla- +1 yıl
böyle düşünmeni sağlayan şey ne?
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Herkese yapan basittir
62 Yorumla- +1 yıl
sizi beğenen ve cilve yapan bi kadının herkese cilve yapıp yapmadığını nasıl anlarsınız peki
- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat