@Ragnar_Lodbrok Senin gibi her yoruma maydonoz olan gereksizlerin benim yaşımda gelemeyeceği kadar. Bu şekilde yalakalık yaparak yaranılmıyor kızlara, yanlış yoldan gidiyorsun, bil isterim.
@Ragnar_Lodbrok Boş yapma istersen, senin bir yerlerinin düştüğü kadınlara bizler yol veriyoruz. İnsanlar ve yaşayışları hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığın halde sırf laf salatası olsun diye yorum atma. Senin yaşında ve senin hamlığında olsam ben de bu şekilde düşünürdüm. Ne de olsa; İnsan karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Bence uzatma!
Bir toplum düşünün ki, hiçbir tefekkürü olmasın, her yaştan her gruptan insanı beylik laflarıyla, birbirinin aynısı, klişelikten geberen tümcelerle hayatını idame ettirsin.
Adamın sıraladığı lafların tamamını aynı sıralamayla söyleyebilecek milyonlarca insanı sokaktan toplarsın.
O kadar özgünlükten uzak.
Ama olgunluktan falan da bahsediyor bak.
Hayır her meselede böyle bu cemiyet, solcusunun, sağcısının, atatürkçüsü, muhafazakarı, dindarı hepsi böyle. Hemi de her konuda yeminle karikatür gibisiniz tamamen.
@Ragnar_Lodbrok Kopyala yapıştır yaşadığınız hayatlarınızda kendi cümlelerinize yer olmaması ne denli üzücü. Öncelikle üslübunuza dikkat etmenizi öneririm genç arkadaşım! Maalesef siz o cümleleri kurabilen insanlar sınıfında dahi girmiyorsunuz. Kurmaya çalışmış olduğunuz cümleler içerisindeki bayağılığınız, seviyenizi ve sosyal statünüzü oldukça net bir şekilde koyuyor ortaya. Benimle sidik yarıştırmaya çabalamak yerine öz eleştiri yapmanızı öneririm.
En İyi Cevaplar