Banada o cok çirkin geliyor. Bak bu aleyna gibi kizlarlar yerine yine affina sıgınarak soyluyorum kıçıma kaş göz çızsem onlardan daha karakterli olur en azindan nerde sıçılıp nerde sıçılmayacagını bilir 🤣🤣🤣🤣
Tamam güzel bulmaya da bilirsin güzel olmayan birsürü insan. Çirkin olan herkesin çirkinliğini kanıtlmaya gereğimi duyuyosun? Hayır. Ama bu kızın güzel olmadığını kanıtlamaya çalışıyosun. Sanki Kıskanıyormuşsun gibi gözüküyo komik duruyosun
Sen negatifliğinden böyle görüyosun bence çünkü ben aleynayı seviyorum demedim kişiliğiyle ilgili bişey de söylemedim he eğer sen kişiliğini sevmeyebilirsin ama dış görünüşe bişey demen iyi bişey değil n
Neden aleyna tilkiden bu kadar cok gicıl kapiyosunuz. Bu ülkede ki kızlar neden hep bir çekememezlik içinde 😂😂🤣🤣 bak ben erkegim burak özçivit cok yaşkisikli kabul ediyoruz. Ama siz kizlarda bu kabul etme olayi yok neden acaba?
Aleyna cirkin degil bence. Yorumda yaptim fotonun altina sadece hareketleri egosu karakteri circin. Ama karakter olmadikdan sonra allexis texas olsa ne yazar 😂😂😂
En İyi Cevaplar