Diyebilirler. Çünkü çoğunlukta sarışın renkli göz merakı var filtre ve efekleri yok sayıyorlar resmen. Şahsım adına birinciye bakmam bile görmezden gelirim
Algı çok değiştirildi. Farkında değil misin erkek kadın fark etmiyor neredeyse herkes fabrikadan sipariş eder gibi hep belirli model ve tip arıyor. Sarışın olcak renkli gözlü olcak şöyle olcak böyle olcak esmer olcak sakallı olcak şu boy olcak şu kilo olcak gibi... Herkes Ken arıyor herkes barbie arıyor... Asıl güzellikleri fark etmiyor ya da hiçe sayıyorlar
Kız barbie gibi sarısın değil ama yuzu burnu gozu her seyı guzel valla bizim millet saf galiba. kimse filtreli yazmamıs bile biri yazdığı halde 1 dedi ashhajshw olabılır tabıkı kendi güzellik algıları
Yinede efektli. O kadar değil diyorsun ama yüz inceltmeden tut burun, gözler ve dudaktan çık full efekt... Baksana boyun kısmı ile yüzün arasındaki farka..
Ne yazık ki var. Yakınlaştır incele. Kenarlardaki uyuşmazlığı ve detayları çok net fark edersin. Filtre zaten o kadar nirvana ki neredeyse saç detayı yok olup düz hale gelecekmiş
Kendilerine özgüvenleri kalmıyor ve farkında değiller. Güzellik algısının ya da güzelliğin yakışıklılığın bir üst sınırı yok. Sürekli belirli halde olmaya çalışmaktan hayatı kaçırıyorlar. Yarış halindeler erkek kadın fark etmeksizin. Üzülmek bir kenara psikolojileri kalmıyor. Orada oldukları gibi görünebilmek için yapmadıkları yok. Bu sefer filtre ve efektler gelişip daha üst versiyona çıkınca yine beğenmeyip o olmaya çalışmaya başlıyorlar
Tiktok fenomeni güzel görünmek zorunda yoksa izlenmez ki o da öyle davranıyor. heekws böyle bı kız nasıl adlatılır falan dıyor. sevgilisi bunla bulusmak yerine arkadaşlarıyla bulusuyormus bı sevgılısı gördü gerçekti halını (sevgilisi de fenomen)
İhanet ayrı bir konu olmaması gerekir. Tiktok vs kullanmıyorum🙂 Sevgiliside dış görünüşü için ihanet etmişse, bu da sevgilisine edecektir mutlaka aynı sebepten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İkincisi ama ikiside aynı kişi gibi
Biri efektli diğeri efektsiz
Hayır farklı neden 2
Doğal kendine güveni var yüz hatları biçimli
Nerden anladın kendıne guvenı var
Diğeri gibi bolca filtre ve efekt kullanmamış gayet doğal bi halde çekmiş
Makyaj var
Makyaj yok demedim zaten ama abartı değil. O da çok normal yani
Cogu kısı 1 demıs
Diyebilirler. Çünkü çoğunlukta sarışın renkli göz merakı var filtre ve efekleri yok sayıyorlar resmen. Şahsım adına birinciye bakmam bile görmezden gelirim
Ben bunlardan bırı değilim ama 2 daha guzel diğer kızın burnu bı garip. ve makyajsız cırkın gıbı hıssettrıyıro
Olup olmaman sorun değil. Açıkça fikrimi söyledim. Her koşulda 2 açık ara önde daha güzel. Diğerine yorum yapmak bile külfet😄
Bilmem herkes 2nin fiziği güzel demis yüzü değil ya sasırdım harbi beklemıyordum
Algı çok değiştirildi. Farkında değil misin erkek kadın fark etmiyor neredeyse herkes fabrikadan sipariş eder gibi hep belirli model ve tip arıyor. Sarışın olcak renkli gözlü olcak şöyle olcak böyle olcak esmer olcak sakallı olcak şu boy olcak şu kilo olcak gibi...
Herkes Ken arıyor herkes barbie arıyor...
Asıl güzellikleri fark etmiyor ya da hiçe sayıyorlar
Kız barbie gibi sarısın değil ama yuzu burnu gozu her seyı guzel valla bizim millet saf galiba. kimse filtreli yazmamıs bile biri yazdığı halde 1 dedi ashhajshw olabılır tabıkı kendi güzellik algıları
Yanii 🙂
Yanakları biraz dolgun gorunuyor Onun. Bu nasıl https://resimlink.com/y87rqxg2Cc
I ıh yok bu da olmaz
Nıye bu o kadar efektlı değil
Yinede efektli. O kadar değil diyorsun ama yüz inceltmeden tut burun, gözler ve dudaktan çık full efekt... Baksana boyun kısmı ile yüzün arasındaki farka..
Nerden anlıyorsun yaa whwhahshash. bunda efekt yoktur herhalde kuaförde cekılmıss kendı videosu değil https://resimlink.com/QM9ByON
Ne yazık ki var. Yakınlaştır incele. Kenarlardaki uyuşmazlığı ve detayları çok net fark edersin. Filtre zaten o kadar nirvana ki neredeyse saç detayı yok olup düz hale gelecekmiş
Hshshahs ama burada daha farklı duruyor ne anlıyor kı gerçekte böyle gorunmedıklerını fark ettiklerinde uzuluyolardır
Kendilerine özgüvenleri kalmıyor ve farkında değiller. Güzellik algısının ya da güzelliğin yakışıklılığın bir üst sınırı yok. Sürekli belirli halde olmaya çalışmaktan hayatı kaçırıyorlar. Yarış halindeler erkek kadın fark etmeksizin. Üzülmek bir kenara psikolojileri kalmıyor. Orada oldukları gibi görünebilmek için yapmadıkları yok. Bu sefer filtre ve efektler gelişip daha üst versiyona çıkınca yine beğenmeyip o olmaya çalışmaya başlıyorlar
Tiktok fenomeni güzel görünmek zorunda yoksa izlenmez ki o da öyle davranıyor. heekws böyle bı kız nasıl adlatılır falan dıyor. sevgilisi bunla bulusmak yerine arkadaşlarıyla bulusuyormus bı sevgılısı gördü gerçekti halını (sevgilisi de fenomen)
İhanet ayrı bir konu olmaması gerekir. Tiktok vs kullanmıyorum🙂
Sevgiliside dış görünüşü için ihanet etmişse, bu da sevgilisine edecektir mutlaka aynı sebepten
Olabılır ergen zaten sevgılsıı hak etmiyor onu. gerçek hayatta cok mu fark var görünüslerinde
Yüksek ihtimalle evet hayli fark vardır
İlk attıgım kız bence cırkın gerçek hayatta ama bu kız degıldır bence
Çirkinlikten öte kendileri olsalar yorumda yapılır değerlendirmede🙂
Yok valla bulsam atarım ahshhshshs
Allah emi nsjajss
Nerden anlıyorsun ya
Dikkatli ve hızlı gözlem. Biraz mesleki. Biraz tecrübe..
Mesleğin ne
Ameliyathane personeliyim
Alaka ne cözemedim
Görüntüde olsa doğal olan ve doğal olmayan teni, cildi çok rahat ayırt ediyor olmam
Sadece pürüzsüzleştırıcı de olblr
Yinede fark edilir
Efekt oluy7r ama Shop olmuyor
Ne kullanırsa kullansın ve nasıl kullanırsa kullansın anlaşılır🙂
Sadece sen , sen dışındakiler anlamıyorr🤠
Bu da onların sorunu😄😄
Sonrada diyorlar dısarda guzel kızz yok acaba neden
😄😄 dışarıda filtre ve efektler kapalı maalesef iş görmüyor
Ama cıkınca bırı de fıltreyle nasıl guzel olcak anlamsız
Fazlasıyla gereksiz. Olduğundan farklı gözükmek görsel dahi olsa hoş değil
Nddennn guzel gorunutorlar oyuncak bebek gıbı
Yok sağol ben almayım🙂
Doğallıktan yanayım. Abartısız normal makyaj kapatıcı vs tamam fakat filtre ve efektlerle yok 😄
Normal de cok mu kötüler ya yaslı olsalar olqbolır yuzu sarkmıstır bunlar genç
İyi ya da kötü güzel ya da çirkin fark etmiyor ki
Alışmışlar illaki kullanacaklar
Kendilerini görmeye tahammülleri yok sanırım😄
Biraz haklılar kusursuz görunmezse unlu olmaz merak ettim gercek hallerini ahshhashah
Sdshdhssgn
5 dk da resmi silecek kadar korkak birisi güzel olsa ne olur olmasa ne olur 😂😂
Gizliye bak
😂😂 Ozguven olmadıktan sonra boş teneke
Tm dayı
İlkinde efekt var ikincisinde yok böyle değerlendirilemez
Degerlendır böyle hangıısı
Hangisi
Sen sec
Çok kararsız kaldım
Yaa seecc
İlki diyim