AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Bakımsızlıkla doğrudan bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum... karakter meselesi...
Ne alakası var? O zaman bakımsız erkekler de aldatılmaya mahkum.
Hiç kimse aldatilmaya mahkum değildir ama nedense eşi ya da sevgilisi bu konuda uyardığı halde umursamayan tipler var çok sinir bozucu
Hayır tabikide ama kadın dediğinde bakimini yapmali
kimse aldatılmaya mahkum olama. hoşuna gitmiyorsa ayrılırsın. karaktersizlik yapmaya gerek yok🎈
Bakımlı olması önemli, erkeğin de aynı şekilde ama iki taraftan biri sevgiyi yitirirse olay kopar.
Ne münasebet? Adam karaktersiz ise kadın ne yapsın..
Neden aldatırlar ki. Boşan bitsin sonra ne mok yiyeceksen ye..
Hayir parayi verdikten sonra bakmama gibi bir durumu yok
Bunun bakimli ve bakimsizlikla alakasi ne ya Allah askina seven insan kolay kolay aldatmaz kardesim
Elbette değildir. Kimse ne kadar kötü bir insan olursa olsun aldatılmayı haketmez.
Bakımsız kadınlar aldatılmaya mahkumdur diyen erkeklerin kokuları metreler ötesinden geliyor
Kadın kendine bakmayı bırakmışsa, salmışsa bu duygusal boşluk ve ilgisizlik, yorgunluk olabilir hataları için bence kadın, erkek için kimseye bu layık değildir...
Aldatmak karaktersizliktir bakimsiz en pis kisi ol baskasini uzme daha iyi bosan ya da ayril
Ne kadar saçma öyle bir dünya yok istemeyen sktr olup gider
Eğer böyle bişey varsa bakımsız erkekler de aldatılmaya mahkumdur. Bu ne saçmalık?
Hayır boşanarak rahatsız olduğun kadından uzaklaşabilirsin ;)
Niye aldatıyon kardesim. Karaktersiz olup aldatacagina. Yol yakınken ayrıl . Dogru olan bu.
Aldatılmak hoş değil, hele ki hiç kimse bir insanın dış görüşünden dolayı aldatılmamalı :O
Hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez! Güzel çirkin bakımlı bakımsız. Fark etmez. Sadece kadınlarda değil erkeklerde hak etmez.
Ne alaka ya?
Böyle bir şey için kadını aldatan erkek varsa kusura bakmasın kimse ama karaktersizin önde gidenidir.
Hayır.. Ancak kadın bakımlı olacak özen gösterecek kendine, ki gözler başka yere kaymasın.
.. Kilo almış saç baş dağınık, bir makyaj yapsa evlere şenlik her zaman sorun yaşar..
Dış görünüşüyle evleniyorsunuz demekki
Ihıhı aynı şey erkek içinde geçerli yalnız. Siz ne kadar bakım yapıyorsunuz acaba? Pek yapıyor gibi değilsiniz de
Kimse BAKIMLI OLMAK, KENDINI BEĞENDIRMEK YA DA ISPATLAMAK zorunda değil beğenmeyen beyfendi kapı başucunda defolabilir. Aldatmak gibi insani değerlerle zerre uyuşmayan şerefsizliklere gerek yok...
çok ters bir mantık. o zaman güzel kadınlar neden aldatılıyor. o ona bakmıyor aldatacağı varsa her türlü aldatıyor
mk hatunun cebine para koyacaksın gidip bakımını yaptırıcak, hiç kimse aldatılmayı haketmez
Katlmıyorum en bakımlı kadınlar bile aldatılıyorsa...
Hiçbir kadın hiçbir şekilde aldatılmayı hak etmiyor.
Karaktersiz birine gönül vermişse, başına her şey gelir.
Değildir bakim yapmıyorsa bizzat sen kendin ona bakim yap ölmezsin
Hem de nasıl mahkumdur mecbur bırak aldatmayı kafasına Bile osurmaya mahkumdur hatta hatta ahırda hayvanlarla yasamalı saman yemelidir
O zaman karşı soru sormalıyım bakımsız erkekler aldatılmaya mahkum mudur?
yanına bir kaç şey daha eklemek gerek ilgisizlik sevgisizlik felan
Kimse aldatilmayi haketmez şöyle saçma sapan şeyler düsünmeyin.
senin gibi güzel eşi olsa tabi aldatmaz
Bakımsız kadın aldatılmaya da, terkedilmeye de mahkumdur. Bakım şarttır. herkes için..
Hayır be bakım yapsınlar tesvık edılsın onlarda ınsan
Yani esine guzel gozukmesi tatmin etmesi lazim aldatilmasa bile bekar kalir
Ne mana bakımsız bir kadınla beraberse dış görünüşüne bakmamıştır zaten kalbini sevip gelmiştir
Adriana Lima bile aldatıldı bunun kişinin partneri ile ilgisi yok kendi suçu, soğuduysa ayrılmak istiyorum de bu çok basit.
Hiçbi kadın hatta erkeklerde dahil kimse aldatılmayı haketmez.
Bakimsiz kadini sevniyorsan birlikte olmayacaksin
Birlikteysen aldatmaya hakkin yok
Elbette hayır ama karşılıklı beklentiler ve istekler de önemli hiç bir insan buna mahkum değil cözüm yolu da bu değl
hayır tabiki de makyajsız ,
gününün tamamını makyaja ve bakıma harcayanlara sollayacak insanlar var. Hiç bir kadın aldatılmaya mahkum değildir
Bence bakım kişiye kalmış bir durumdur. tabbi her kadın bakımlı olmak ister, lakin bakımsız diye de aldatilmasi saçma :D
aldatan var aldatmayan var madem bakımlı insan istiyorsun evlenmeden ya da sevgili olmadan önce söylersin bakımlı olmazsan seni aldatırım dersin.
Hayır. Kadın belki çok yorgun, çocuklardan fırsat bulamıyordur? Karakter sahibi değilsen git aldat
Aldatılmakla bakımlı olmanın bir alakası yok bence
Dolaylı olarak var canım yani şöyleki kadin bakımlıda olsa aldatılan sorunu ile karşılaşma olasılığı vardır kadın eşim eşine gereken özeni ilgiyi şefkati hissettirip sevdiğini belli bile etse bu erkeğin doyumsuzluğu ile ilgilidir şeytan dürter erkek evdeki helalini bırakıp dışardaki ile zaman harcamaya başlar macera arar
Tamam işte bakımlı olsanda aldatılıyon bakımsızsan zaten suratına bakmıyolar
Bu doyumsuzluk yüzünden olan kadınlara oluyor hadi bakımsız dedin ilgi göstermesen anlarımda öbür türlü hiç hoş değil
Türk bir Kezbanla evlenmezsen her türlü aldatmazsn 😍
Dedi ve kaçak çayını yudumladı kıllı kürt
Bundan sebep neden aldatıyım ayrılırım daha iyi şerefimle
Dünya güzelleri bile aldatılıyor hiç ilgisi yok
hayır her kadın özeldir :D
Hiç kimse aldatılmayı haketmez
Degildir, bakimli olmaya mahkumdur..
Bakımlı olmak olmamak değil , karakter meselesi bu
Hayir insan gibi ayrilmali kisiler
Kimse aldatilmaya mahkum degildir
Mahkum derken? Adam olan aldatmaz tek bildiğim bu.
Çok saçma kimse aldatılmayı haketmez
Gözü aç olana tüm dünyayı versen yetmez !!!
Malesef... Her kadin Aldatilmaya mahkumdur...
Aldatan erkek aldatılmayı hak ediyor sencede öyle değilmi?
Aldatılmayan bir sürü kadın var. Bu yorum doğru değil.
Ben oyle diyorum sen oyle san.
@yardim5 gurur duyuyor sanki söylediğiyle baksana 😄
Guzele bakmak sevaptir.. Diye bir kavram var. :))
Duyduğun her kavram doğru değil. Önce mantığından geçir sonra kabullen.
bir hoca cami hocasi gidip ezan vakti ezan okuyor.. sonrada aksam gidip meyhanede kafayi cekip icki iciyor.. gunah isliyor, zina yapiyor.. Ezan vaktide gelince gidip namaz kilip gunah cikartiyor.. burasi turkiye hersey olur sende bunu kabulen.. olmicak sey yok turkiye de..
Sevgisiz kadınlar aldatılmaya mahkumdur