Bakımsızdan kastın bedensel temizlik ile aynı değil. Kokusuna dişine kulağına saçına falan dikkat etmeli bunlar temiz olmadığımda mide bulandırıyor. Bedensel temizlik olmak zorunda. Tabi bazı anlar olabiliyor bunlara zaman kalmayan ya da o an gerçekten yapmak istemediğimiz. Bakımlı olmak ise makyaj, saç şekli, kıyafet, cilt bakımı falan bunları herkes yapmak zorunda değil. Her erkekte bakımlı değil göbeği salmış kıllı leş kokulu da oluyor bu da kişisel temizliğini yapmamış bir erkek. İnsanlar kişisel temizliğini yaptığı sürece kimse birbirinden iğrenmez. Ve bu yüzden de aldatmak yoktur. Ayrılırsın madem pis bir insansa neden birlikte olunur? NEDEN BAŞLIK KADINLARIN ÜSTÜNDEN SANKİ HER ERKEK ÇOK BAKIMLI!
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiçbir insan aldatılmayı hak etmez. Aldatmak yerine en doğal yollardan ayrılmayı tercih edebilirler. Ona bakarsınız bakımlı olup aldatılan kaç kadın var?
3210 Yorumla- +1 yıl
yok denecek kadar az
- +1 yıl
@ÇaylakAdam02 unluleride gormiyosunuz heralde
- +1 yıl
Adrianayi unutuyor herkes
- +1 yıl
Yapisi bu erkeklerin baglanmamak lazimmis
- +1 yıl
@Tülinn589 inşallah herkesi bir tutmuyorsundur
- +1 yıl
Iyi olan olmaz fitrat boylr
- +1 yıl
Kadinlardan da az merhametli fesat olmayan k. asar olmayan
- +1 yıl
@Rodeocu10 aldatmayan çok iyi erkekler de var tabiki ben aldatan serefszilerden bahsettim
+1 yılÖncelikle selam tüm arkadaşların yorumunu okudum yarım yamalak çoğu dogru mantıklı yorumlar yapmış bence sorgusu aldatmanın bakımsızlıkta alakası yok tamamen kişisel karakter meselesi kişi karakter saybi değilse erkek olsun bayan olsun aldatır yaşadıklarını bahane mazeret sayarak entrika baştan çıkartmalar hepsi aldatmak için bahane ve mazeret sayılamaz bu bir saygısızlık kişiliksizliktir önce kendine sonra karşısındaki insana yapılan bir saygısızlık ve aşaglama hakarettir ilişkini bitir mantık çerçevesinde haksızlık yapmadan yuva yuva üzerine kurulmaz
10 Yorumla
+1 yılAldatilmayi hak etmek hnedir? Bir kadın ile ilişki ilerlemiyorsa en doğru yoldan ayrılmak en iyisi sevgi çerçevesi dahilinde tabi bide bakımsız bakımlı işi erkeğe veya kadına bağlıdır ben aldatmam aldatsnı da sorarım neden yaptın neden ayrılmadın derim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı kadınları daha çok aldatıyor erkekler sjdjdjdk
20 Yorumla
+1 yılAldatmanın bir nedeni olmamalı ama soylede bişey var erkekler yanlarında, evin icinde, yatakta, vs. Hep bakımlı , seksi ve çekici bir kadın görmek isterler. Ama bizim kadınlarımızın umrunda değil (çoğu hepsi değil genellemiyeyim. ) ben çok görüyorum evde pijamalarıyla gezen, spor yapmayan, yediğine içtiğine dikkat etmeyen, vsvs. Bu erkeklere yaranmak falan değildir. Kadının önce kendisine sonra eşine saygısı olmalıdır. Mesela çok kadın hep doğallık doğallık diye delirmişler. Estetiğe çok karşılar. Kadın çocuk emzirmiş göğüsleri deforme olmuş got yaptır onları dimi? Hamileyken yiyo yiyo sonra kilo aliyo vay efendim niye böyle oldu niye söyle oldu yapmayın etmeyin hanımlar..
21 Yorumla
+1 yılBakımla ilgisi yok bir kere adan olan eşini sevgilini aldatmas zaten aldatıyosa onda bir karakter eksikliği vardır bişeylerden yoksundur. Kadın bir kere yaradılış olarak güç konusu haricinde senden benden üstündür ve öyle bir mahkumluğu yoktur bakımlı çekici kadınlar da aldatılıyo yani gereksiz boş bir soru olmuş seninkisi kardeşim kadınına sahip çıkıp el üstünde tutacaksın hayatına nasıl aldıysan öyle devam ediceksin sonradan bakımsız değildi sonuçta aldatma açık açık söyle ben yapamıyorum bitsin gitsin diye ki en azından arada bir saygı kalsın
00 YorumlaGöbekli ve kıllı erkeklerde aldatılmaya mahkum mu oluyor o zaman? Eğer bu düşünceye sahipsenz yani bakımsız kadın aldatılır diyorsanız umarım karınızı yakışıklı bir erkekle yakalarsınız. Gtüne göbeğine bakmayan dünyanın en çirkin erkekleri listesindeki Türk erkeklerinin bakımlı kadın arayışı da üzücü yani :D Dünya sıralamasında 53. sıradasınız. Türk kızları da 23 de , ağlamaya devam edin siz :D
22 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklıklada en çok türk erkeği boy gösteriyor türk kızları pek kulvar da yok
- +1 yıl
@orhanelmacii Tam tersi. Türk erkekleri genelleme de kıllı, göbekli, esmer ve çirkin olarak biliniyor. Yani kendini kandırma. İstatisliklerden daha iyi bilecek değilsin. Yaz bakalım google'a interneti çok iyi kullanıyorsan. Yok ben bulamadım sen at dersene linkini de göndereyim. Bu arada bu yılki sıralamada Türk kızları Dünya çapında 14'ken erkekleri 63'e düşmüş.
Kadın eğer aldatılıyorsa bu bakımsızlıktan değil erkeğin aç gözlü bir pislik oluşundandır nice güzel alımlı kadınlar da aldatılıyor bunun bakımla falan alakası yok
bir kadın bakımsızsa eğer bu kendine yaptığı bir kötülüktür erkek karanlıkta her türlü... yapar yani10 Yorumla
+1 yılAldtmanın duygusalı fizikseli olmadığı gibi bakımlı bakımsızıda yok bunlar hep bahane ozaman türk erkeklerinin geneli aldatılmalı piyasa 1.60 hobbit kılıklı göbekli kıllı adamlarla dolu benim anlamadığım manken gibi kadınları nasıl aldtırsınız lan benm içim el vermez tapardım o kadına
00 Yorumla
+1 yılHayır bizim bir tanıdık var istenmeyen bir evlilik yapmış kadın ama adam deliler gibi aşık mecnun yani
Kadın ne yemek yapar ne temizlik yapar ne çocukla ilgilenir ne banyo yapar ama adam yinede deliler gibi aşık ve kadını bildiğim kadarıyla aldatmıyor
Böyle seven insanlar var00 YorumlaBu biraz ''aç ve yoksul insanlar hırsızlık yapabilir mi?'' gibi bir şey olmuş. Saçma bir soru. Ayrıl niye zahmet edip aldatıyorsun?
51 Yorumla
+1 yılKişisel bakımını yapmıyorsa belki olabilir.
111 Yorumla- +1 yıl
Wtf 13 dislike nedir aldatılanlar kesimi mı?
Aldatılmayı kimse hak etmiyor fakat her insan bu kız olsun erkek olsun bakımlı olmalıdır ben kız halimle eğer eşim bakımsız ise onu uyarırım rahatsız olduğumu dile getiririm eğer dikkat almıyorsa zaten bana değer vermiyor demektir
10 YorumlaAldatılmaya mahkum olmamalı. Ama yine de bakımlı olmak ruh sağlığı ile alakalı. Kadın mutsuz da olsa seveni de olmazsa yine kendi için öz güveni için bakımlı olmalı. Kendine özenen kadını görmek ilk intibanın pozitif yorumlanmasına sebep
10 YorumlaHer ne olursa olsun, mahkum değildir. Eğer erkek bu konudan rahatsızsa düzgün bir şekilde dile getirip, ayrılsın. Aldatmanın manası yok. Şart ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın; aldatmak yanlıştır!
10 YorumlaHayır tabiki bir kadın ne olursa olsun "aldatılmaya mahkum" değildir insanlarin bunu düşünüp bir bahane olarak öne sürmeleri bile iğrenç bir durum bence aynı durum tüm insanlar için geçerli ama dediğim gibi "insanlar"
10 YorumlaBir insan bakımsızsa evlenmeden önce de sinyallerini vermiştir, bu konudan rahatsız olacaksa evlenmesin. İnsanlar aldatmaya meyilliyim demezler de bakımsızdı diye karşıya b. k atarak hatalarını kabul edilir hale getirmeye çalışırlar
00 YorumlaHayır !!! Ne erkek ne kadın eğer bakımsız, ilgisiz, odun vs. ise iki medeni insan gibi oturur konuşulur ve yollar ayrılır. Aldatmak para ile bedenini satan insanlardan daha da aciz duruma düşürür insanı!
00 Yorumla
+1 yılKadın değerlidir. Güzel çirkin zengin fakir sağcı solcu diye ayrım yapmamalıyız. Aldatmaya gelince bence bu bir namussuzluktur. İnsan olan karşısındakini adam gibi seven aldatmaz.
10 Yorumla
+1 yılAyrilmak doğru karar. Bakimsizsa niye iki tarafida idare ederki? Ayrica çok güzel kadınlar var çirkin kadınlarla aldatılan.
20 YorumlaHayır önce insan gibi konuşurum sonra değişmezse boşanmaya çalışırım yok oda olmazsa evet aldatırım. Paspal bir kadınla hayatt geçiremem sevgi de bir yere kadar.
00 YorumlaAldatmaya neden bu kadsr düşkünüz? Birlikte olmadan önce zaten görmüyor musunuz bakımsız olduğunu? İlla ki olmaz diyorsanız düzgün yollarla ayrılın. Kimseyi üzmeye hakkınız yok.
00 Yorumla
+1 yılAldatmak bir kere kendine ihanet etmektir.. Hadi onu düşünmüyorsun da, kendi kişiliğini düşün bari be.
Bakımsız olsun olmasın, aldatsın isterse ama ben aldatmam. Sevmiyorsam ayrılırım..00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılBakımsız olan kadının ya da adamın önce kendine saygısı yoktur başkasına mı saygısı olacak? Ayrıca kimse aldatılmaya mahkum değildir aldatanın karaktersizliğidir.
00 Yorumla Ne yazık ki evet. Hiçbir erkek kişisel temizliğine önem vermeyen bir kadını isteyeceğini düşünmyorum. Şahsen erkek arkadaşım kişisel temizliğine önem göstermezse bir daha suratına bakmam.
00 Yorumla
+1 yılBakım her zaman önemlidir elbette bir kişi bu nedenle aldatılmaya mahkum olmamalı fakat günümüzde bakım çogu seyde üst seviyede ve sadece bakımlı olan kadınlar değil erkekler de bakımlı olmalıdır
00 YorumlaBakımsız derken? Onunla çıkan ayı çok mu bakımlı? Alakası yok yani
30 Yorumla
+1 yılBir kadın kendine bakmayı biraktiysa bu duygusal açlık ilgizlikten yorgunluk için olabilir kendi hataları için bence kimseye bu davranış yakistirilmaz
43 Yorumla- +1 yıl
Akıl dışarıya yoneldiyse boşanmak en mantiklisi bence
+1 yılAdriana lima bile aldatıldı ve daha nice güzel bakımlı kadınlar. Herşey kişilikte bitiyor bununla alakası yok. Ha bakımsa şart tabi o ayrı
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir bakımsız kadınlar ya da erkekler aldatılır diye bir durum olmamalı ne yazık ki toplumumuzda bunu acı bir durumda olsa yapan var en çokta kötülüğü kadınlar kadınlara yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNe kadin ne de erkek hicbir sekilde aladatilmayi haketmez aldatan insanin kendi karaktersizligidir bu kisisel bakima onem vermiyorsa aldatmak yerine bosanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence ilgisi yok. Güzel hatta süper model y
Veya hoş ve bakımlı fıstık gibi kadınlar da eşleri ya da sevgilileri tarafından aldatılıyorlar.10 YorumlaCinsiyet farketmeksizin kimse aldatılmayı haketmez. Eşini begenmiyorsan istemiyorsan bosanirsin bu tür ucuzluklara gerek yok.
10 YorumlaAldatmanın üstünü kapatmak için kendinlerine daha geçerli sebepler bulmalılar bence
21 YorumlaKimse aldatilmayi hak etmez ama insan dediğin bakımlı olmalı baktığında iştah açmalı
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 598 cevap paylaştı. Onu bunu bilmem de kimseyle aldatmam onu istersen ondan güzel olsun umrummmmmmmda değil bana göre ondan güzel yokda tabi her insan öyle görmüyor
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir. Hiçbir kadın aldatılmaya mahkum değildir. Memnun değilsen oturup eşinle konuşacaksın.
00 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok.. Aldatan adamlara ya da kadınlara bakın.. En az eşinden iki gömlek aşağıdaki kişilerle aldatıyorlar..
00 Yorumla
+1 yılkıllı erkekler aldatılmaya mahkum mudur? bakımsız kadınlardan kastından bırı bu olsa gerek cevap soruda
00 YorumlaHiçbir insan aldatılmayı hak etmez. tabi karakter meselesi insanın hamurunda varsa şerefsizlik bir bahane bulur yine aldatır.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakımlı olup olmamak değildir kriter; karakterdir, adam gibi olmaktır hiçbir zaman aldatmamaktır. Aldatmanın affı olmaz; herşey biter.
00 Yorumla
+1 yılSuçu kesinlikle aldatilan tarafda aramayin. Aldatılmak kadının bakımsızlığından değil, aldatan kişinin kanının bozukluğundandır.
00 YorumlaKarşıdakinin karakteriyle alakalı bence aldatma olayı kişinin Eşine değil kendine yaptığı bir hakarettir kendine yakıştırıyorsa herşeyi yapsın
00 Yorumla
+1 yılTerkedilmeye mahkum olmalı
Aldatılmaya değil. o karşı tarafın karaktersizligi.30 YorumlaAlakasi yok aldatılan çok güzel çok bakımlı kadınlar da var bu aldatılanın sucu değil aldatanin karaktersizligi
00 Yorumlaerkeklerin hepsi bakımsız. o zaman hep aldatilacaklar. not sadece yıkanmak bakım değildir.
10 Yorumla
+1 yılKadin dedigin bakimli becerikli akilli işveli cilveli baktimi delen deldigi yeri sevendir
10 YorumlaAldatılmaya kılıf biçmek bu olsa gerek. Hic bir kadın veya erkek kimse aldatılmayı hak etmez.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir dünya yok beğenmiyorsan hiç başlama ya da ayrıl utanmadan aldatan en adi şerefsizdir ve belasını umarım Allahından bulur
00 YorumlaNe alakası var onu anlamadım bakımsız diye sevdiğin saydığın kadını niye aldatasın. Altdatsan zaten sevmemişsin gönül eğlendirmişsin demek oluyor.
00 Yorumla
+1 yılAldatmanin mantikli bir aciklamasi yok aldatma yani olmuyorsa ayril
10 YorumlaYa hayir ayrıl o zaman onu aldatan aldatılmayı hak ediyo
10 YorumlaBakımlıların aldatılıp haber olup bu iddiayı çürüttüğünü sanıyodum 😕
10 Yorumla
+1 yılHayır, hiçbir erkeğin bu adiliği yapmaya hakko yoktur. Zamanında gözü kimin nefesindeymiş? Görememiş mi bakımsız olduğunu?
10 YorumlaElbette değildirler Allahtan korkan biri bunu yapabilir mi yarın karına muhtaç olursan nasıl bakıcaksın yüzüne
10 YorumlaBakımlı olupta yalnız kendine bakan kadınlar sanırım yine de kimse aldatılmayı haketmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman çirkin erkekler de aldatılsın. Bu aldatılmak tiple bakımla mı oluyor adamın karakteriyle oluyor
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 788 cevap paylaştı. Aldatilmanin bakim ve guzellikle ilgisi yok, erkegin doyumuyla ilgili
30 Yorumla
+1 yılMahkum degil ama kendi elleri ile kendi sonralarini hazirliyorlar diyebiliriz
10 YorumlaDeğildir. Karaktersiz, yalancı erkekleri seven kadınlar aldatılmaya mahkumdur.
30 YorumlaKimse kimseyi aldatmak durumunda değildir, kimsenin karşısındaki kişinin onurunu kirmaya hakkı yok.
00 YorumlaAyrılsın niye aldatıyor madem istemiyor o zaman. Hem o hem bundan mı yiyecek.
00 Yorumla
+1 yılaldatmaya meyilli insan oldugu sürece alakası yoktur
00 Yorumla- Devamını Gör (180)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne