Aldatıldım ve sebebi bakım yapmamakmış. Şimdi ben ne yapacağım? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evet, buna şahit oldum ve kadın bakımsız diye aldatılmış ve kimse aldatılmayı hak etmiyor, alırsın karşına konuşursun ve gereği yapılır.
Ama bizim insanımızda eleştiriye yer yok!
Zaten de boşanmaların başında da yer alan konu; iletişimsizliktir.
Aldatılmanın bir gerekçesi olamaz. Ki bitti demek artık bu kadar kolayken...
Ancak kişiler elbette çekimlerini, bakımlarını bırakmamalı. Özen gösterebilmeli. Unutulmamalı ancak aşk ihmale gelmeyen bir duygu. Elbette yaşamın zor zamanlarında kendimizi bıraktığımız an lar oluyor. İş te o an bırakmamanız için kendinizi bunlar oldukça önemli sebepler. ya da ayrılın, öyle köylerin. Bu da bir yol. Hiçkimse bakımsız kadın veya erkekle birlikte olmak istemez. Karakteri olan ayrılır. Olmayan aldatır. Okadar...
.
.
# by Neşeliadam
Cevap
16Cevap
Ayrılsaymış o zaman ne halt edecekse o zaman yapsaymış
Bencede yanğ
@Tuğberk_Bey tuğberk beycim nasılsınız 🙃
İyiyim hanımefendi sen nasılsın@Sanamısorcammmm
@Tuğberk_Bey çok çok iyiyiz efenim teşekkür ediyor ve iyi günler diliyorum 😬
@Sanamısorcammmm iyi olmanıza sevindim hanımefendi rica ediyor size de iyi günler diliyorum😂👍
Mahkum degildir ayrilabilirdi onun yerine ya da soyleyebilir bakim yap filan karisina bakim malzemelri alabilir
Ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez.
Kibarca deseydi baktı olmuyor ayrılabilirdi karaktersizliğin kaçıncı sayfası bu.
Bakımsan kasıt boya değildir umarım... hayır değildir, karşısındaki kişinin nasıl biri olduğuna bağlı.
Asla vefalı seven insan aldatılmaz. Tüm şehirle yatıp kocayı aldatan birtek kocaya vermeyen kadın aldatılır
Aldatmanın sebebi olmaz, aldatan insan uçkuruğuna sahip olamaysn gözü doymayan insandır
sana söyledi mi daha önce, bak kendine biraz gibisinden
Saçma. Hatasını karşıya mal etmek istediği için acizlik gösterisi yapmış.
Hayır bahane etmiş sana ayrılık sebebi tam bu olamaz
Aldatmanın sebebi olmaz, aldatan insan uçkuruğuna sahip olamaysn gözü doymayan insandır
Bakımsızlık buna teşvik edebilir ama Evlenirken de seni böyle tanıyıp evlenmedi mi veya evlenince mi değiştin
Bence bir kadın bir baskasi için değil kendi için bakımlı olmalı 🙄 aynaya baktığında harikasın bebeyimm diyebilmeli🙄 aldatani boşver ama bakım önemli
Kimse ne sebepten olursa olsun aldatılmayı hak etmez. O fikire kapıldıysan eğer ayrılacaksın sonra ne yaparsan yap
Sizin gibi zihniyetsiz insanlar böyle düşünüyorsa yazık cidden hiç bir bayan, aldatılmayı hak etmiyor
Hayır hic bir kadın ve hic bir kimse aldatılmayı hak etmez asla
Bakım bir kadın için çok önemlidir ama aldatmanın bahanesi olmaz bakımsız insandan herkes soğur
Hata sende zengin diye bir insan sevilmez karakteri sevilir hiç acımıyorum size
Kendine bak ama kendin için elin oğlu için değil.
Mahkum değildir ama aldatılır
E uyarsın o zaman bu savunma mı
Boşayacaksın ne yapacağımı mı var
Ben de şişkoyum bi türlü boğazımı tutamıyorum
Yatakta kötü ve bakımsız ise evet
Evet...
Alakası yok
Evet..
Bakımsız çirkin olur
Bahane uyduruyor
Evli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?