Saçlarını sarıya boyatmak istiyorsan dikkat edeceğin nokta boyanın tonudur. Sarı saç seni olduğundan daha büyük gösterebilir. Unutmamalısın ki herkese yakışacak diye bir kaide yok, eğer saçlarını sarıya boyatırsan hafif de olsa makyaj yapman gerekecek çünkü sarı saç gerek yüz gerek vücut için de bakım gerektirir. Hoş gözükmek için sarı olacaksan, makyaj ile tamamlamanı öneririm, ten rengini de ele alarak karar vermeyi unutma ;)
şarışınlık çirkinligi kapatmaz. hatta bazıları damarlı oluyor ve itici ötesi duruyor. sarışınları özel kılan şey azlıklarıdır. az olan sey degerli oluyor. mesela esmer kızlar için elini sallasan esmer bulursun. bu yüzden de detaylara bakarsın. ama sarışın zaten azdır ve detaylara takılmazsın.
tabiki. mesela ülkemiz erkeklerinin çogunlu beyaz teni çok seviyor. ben de seviyorum. az var , her an beyaz tenli bir kadın göremiyoruz bu yüzden ilğimizi çekiyor ve değer veriyoruz. esmer kadın sanırım japonya gibi beyazlığın yaygın oldugu yerlerde rağbet görüyor. not: genel olarak güzel oldugu kabul edilen bir kadının teni fark etmez. allahın varlığını ispatladığı nice farklı tenlerde kadın var ki of of of :)
bence az ya da eşit dagılmamışlar (adalet mi bu? :) ). izmirdeyim ben heryer kavrulmus yer fıstıgı gibi :) nadir olarak alsancakta , bornova'da görüyorum kendilerini.
Esmerinde güzeli var sarışının da. Şöyle genel olarak bakarsak. En güzel kızlar sarışınlardan çıkar. Saçı tenini beyazlığı duru bir güzellikleri oluyor.
Bende kuralım ama kumral ya da esmer kiz tercihim değil. Sarışın tercihim bnim tenim kumral yanima beyaz tenli bir kız isterim. Dediğim gibi iste görece birşey bu kişiye bağlı esmerin en güzelini sorarlar adama sarışın normal güzel olanını sorarlar. Adam sarışın sever sarışın güzel der. Zevk meselesi.
Yabancıları insan olarak severim ıyi insanlar ama kültür olarak kafa yapısı olarak çok zıttız birbirimize. Türkiyede de sarışın kiz var yani çok güzel olmasına gerek yok zaten bnim icin kalbi güzel olsun bna sadık olsun isterse bnim yanima yakışmayan kiz olsun. Allahi seven sayan arıyorum bn ilk önce insan gibi müslüman gibi yaşamayı bilen. Gözüm yüksekte değil yani zirve tek kişilik insanların hepsi aşağıda çünkü herkes eşit güzel çirkin diye bir olay yok. Huy güzelliği önemli. Sen istediğin kadar güzel ol ama huyun kötü olsun Allah nasip etmezse begendigin yakışıklı ya da güzelle evlenemezsin. Senin çirkin diye tabir ettiğin insanında huyu güzel olur. Beğendiği yakışıklı güzel bana bakmaz der ama huyu güzeldir rabbim onu huyu güzel olduğu için mükafatlandirir o güzeli ya da yakışıkliyi ona hediye eder. Önemli olan Allah'a olan inanç saygıdır gerisi boş.
Ben de bir kere bir laz restorantının önünden geçtim adamlar bakıyodu ama aşırı değil biraz ilerdeki kuaföre gittim saçları aynı bu kız gibi sapsarı yaptım herifler dışarı çıktı bakıyolar falan abartı yani. Türk erkeğini çekiyo sarı saç. Aleyna Tilki mesela aslında sarışın değil sadece saçlar sarı diye dikkat çekiyo. Evet sarı saç güzel duruy o ama yakışmıyosa iğrenç
Belki size saçma gelebilir ama gerçekten kapatıyor. Ben bu düşünceye inanıyorum. Örneğin bir esmer kızın saçları kabarsa dağınık olsa o kadar kötü çirkin gözüküyor ki ama şarışınlarfa durum öyle olmuyor. Fazla güzel olmayabilir belki ama öyle: bu kız ne kadar çirkin denmiyor normal güzellikte insanmış gibi geliyor ama esmerler de içten içe ne kadar çirkin deniliyor. Buna çevremde çok şahit oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bugün hastanede bir asistan vardı kiz normaldi hani boyu bile küçüktü ama beyaz ve bakimli tenine uyusan o sari tonu çok yakışmışti. Siradan yüze sahip olmasina rağmen herkes-gozlemledim- bakmaya doyamiyordu ama çok zahmetli birde herkese yakismiyor. Bazen sarışın-cakma- görünce midem alt üst oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır, çirkinliği bakımlı olmak kapatır. Kız güzel olduğu halde doğru kıyafeti, doğru makyajı seçecek kapasiteye sahip değilse, çirkin hisseder. Çirkin olan biri de doğru makyaj ve bakim uyguluyorsa kıyafet vs. Dâhil, çirkinliği yok olur. Sarışın kumral esmer farketmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sac boyatmayi dusundugum bir dönemde arastiriyordum bir yerde' yuz hatlariniz guzelse sariya boyatmayin cunku sari sac yüzü geriye iter, on plana cikar yaziyordu. Ama tabi yuzu güzel olup sarisin olanlar da var ama evet sari sac guzel olmayani da bir nebze guzel gosterebiliyor
Çakma sarışınlığı (fotoğraftaki gibi) dahil etmiyorum Sarışın veya beyaz ten daha dikkat çekiyor sanırım ama kucuk bir sivilce bile belli oluyor. Boya da bide sarışınlık zahmetli
Bence sarışınlığın baskın olduğu ülke insanları daha güzel. O yüzden her sarışın mutlaka güzeldir diye bir algı oluşuyor. Ama tek başına sarışın olmak güzel olma adına yeterli değil.
Hayır kapatmaz ama sarışın renk bir anlık dikkat çeker ve kafada oluşan güzel kadın algısı olduğu için bakar insanlar. Ama çirkinliği kapatmaz makyajlar.
En İyi Cevaplar