Sorum özellikle baylara, bir hanımla tanıştığınızda çakma sarışın olması (yakışıyor ise) itici bir özellik midir? Saçı sarı değilse boyatmasın diyenlerden misiniz yoksa fark etmez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYakışıyorsa itici değildir. Ama kimin 'yakışmış' dediğine göre değişir. Zevksiz birisine sorarsan yakışmadığı halde yakışmış der ki bu yüzden herkeste bir çakma sarışınlık merakı vardı bi ara. Ben gerçekten çakma sarışınlığın yakıştığı çok az kişi gördüm. Herkeste gitmiyor. Siyah saçlıyken sarıya boyatıyorlar. Ton farkı olsa neyse, kurmal olsa neyse ama gidiyor en esmer siyah saçlısı bile saçını sarıya boyatıyor. Kahverengi saçlının siyah saç istemesini anlarım, birkaç ton koyu işte. Ama esmerler sarıya boyatmamalı. Allah onları öyle güzel yaratmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir. Mesela hadise. Bu kadina koyu sac yakışmıyor bence. Sarışınlık daha iyi duruyor. Vs melegi candice swanepoel. Kendisinin gerçekte kumral saclari varmis. Gercek sarisin sanıyordum ama degilmis. Bu kadina da sari cok iyi gidiyor. Doutzen kroes kendisinin koyu saclarini da gördüm. Podyuma oyle cikmisti bir ara. Google aratan bulabilir koyu saclarini. Bu hatuna iki sac rengini de yakistiriyorum ama sarisinlikta siritmiyor yakışıyor. Yani yakışıyorsa sorun yok. Gerci bu saydığım kadinlar guzel kadinlar. bunlara ne yapsan yakışır. Demek istedigim sırıtmıyor kotu durmuyor, yuzleri ve ten renkleri kaldırıyor.
71 Yorumla- +1 yıl
Hayir candice swanepoel cocukluk forograflarina bakarsan dogal sarisin oldugunu gorursun hadise sac rengi konusunda bir fikrim yok ama bal rengi ve sarı tonlarinda dogal sac rengi olmasa su an bu kadar sarı saci tasiyaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılTonu tutturulursa ve kaşlarda boyanirsa itici değildir ama ten rengi çok önemli tabi esmer kızlarımız boyatmasin bir zahmet süt gibi olanlara yakışıyor
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Dila_nurr Saçmaladın şu an? Koyu tene sarı assla yakışmaz
- +1 yıl
Sıcak alt tonlu esmerlere yakışıyor. Mesela Jennifer Lopez, Ceyda Ateş ve Beyonce gibi. Sıcak alt tonlu buğday tenlilere de yakışıyor ; mesela Neslihan Yeldan ve Shakira gibi. Bu tamamen kişinin cilt alt tonuna ve yüz hatlarına bağlı. Mesela ben açık buğday tenliyim ama ne sarı ne de kopkoyu kahveler ve siyahlar bana asla yakışmıyor, Kumral veya bakır ya da kızıl yakıştı. :)
Cevap sahibi+1 yıl@Libertarian_Nuko Saydığıniz isimler çok güzel kadınlar ne yapsa yakışır yani + Ceyda atese yakışmıyor bence
- +1 yıl
@Dila_nurr kesinlikle haklı koyu tenlilere çok yakışıyor
+1 yılne kadar kendiyle barışık olmayan kadın varsa hepsi illaki saçını sarıya boyatıp güzel olacağını sanıyor. sonuç ne mi? tam bir fiyasko, sözlerim çakma sarışınların sinirini bozacak biliyorum ama gerçekler acıdır bunu kabullenin ve vücudunuza yatırım yapın spor uyku ve dengeli beslenmeyle. şuanki halinizden kat be kat güzel olacaksınız bunu garanti ediyorum. götü göbeği salıp saçı sarıya boya, abartılı makyaj yap kendini güzel san, erkekler bu tarz kızlara genel olarak uzun vade prim vermez, vurkaç mantığında hareket eder bilginiz olsun
42 Yorumla- +1 yıl
Bravo!
- +1 yıl
@Guzellerguzelımmm doğruya doğru
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
115Cevap
- Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yılHayır pek itici değildir gadası
14 Yorumla
Soran+1 yılKayserili misin
- +1 yıl
Elhamdülillah
Soran+1 yılHahaha me too
- +1 yıl
😉😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaç rengini yakışıp yakışmamasının esmerlik-beyazlıkla alakası yok cilt alt tonuyla alakası var.

Jennifer Lopez 
Shakira 
Ceyda Ateş Gördüğünüz gibi bu kişire beyaz tenli değiller ve gayette sarı ciltleriyle uyumlu olmuş.
00 Yorumla
+1 yılBu tene ve göz rengine göre değişiyor bence, mesela Beyaz tenli, renkli gözlü kadınlara Sarı saç gayet yakışıyor teni koyu ya da buğday olana çok yakışmıyor ama istisnalar var Çağla Şikel gibi bildiğin esmer teni var ama ona koyu saç asla yakışmıyor tek sari yakışıyor Sinem Kobal da öyle buğday tenli olmasına rağmen tek sarıyı taşıyor.
10 YorumlaAçıkçası sarışınlığın boyada daha güzel olduğunu düşünüyorum. Çünkü normalde saçı daha koyu olanlar daha canlı ten ve kaş, kirpik renklerine sahip oluyor. Sarışınlıkla bunu kombine ettiğinde harika sonuçlar ortaya çıkıyor. Soluk ten, kaş ve bir de sarı saç çok cansız oluyor. Bir çok çakma sarışın ünlüler varken, beğenilen isimler, bu durum ortada.
00 YorumlaCakma sarışın olmasi degil. Yakidip yakosmamasina bakarim. Bazilari sonradan sariya boyatmis ve cok hos agir ve tatli dutuyor gercekten yakisiyor. Ama bazilati varki yoldaki kedi kopek gorse bune boyle diyor. Kezban kiz kültüründe sariya boyatirsan guzel olursun mantigi vardir. Yakismis yakismamis onmli degil.
00 YorumlaYani bazı kızlara kendi saç rengi gercekten gitmiyor bizim sirkette burcu diye bi kız vardı gecen bi baktım boyamış sacını sarıya daha bi tatlı geldi gözüme e zaten yüzü bembeyaz siyah veya kahve rengi o kıza pek gitmeyecegi icin sarı yapmış guzel de olmus ama iste genelde siyah saç seviyorum ben
00 Yorumla
+1 yıldip boyasi gelmis kiz görünce ,,
birilerini dolandirip kandirdiktan sonra
işi bitmis geziyor diyorum..
yani sahtekar ve dolandirici olarak görüyorum sari saçi
kizil kahve kumral dururken , sarisin olani appptal diyesim geliyor
iticiler sarilar00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlarda sarışın saç çok yapmacık çok kötü duruyor ama Bazılarına gerçekten çok güzel duruyor burada önemli olan kişinin kendine yakışanı yapmış olmaz Eğer kendine yakışanı yapmışsa hiçbir zaman itici Durmaz
10 Yorumla
+1 yılhayır çok güzel duruyor bazı kişileede ama sadece kaşları le orantılı olsun kurban olayım ya. Bazıları saçları çok tatlı yakışmış kaşları simsiyah
10 Yorumla
+1 yılO kendine yakıştırıyorsa zaten ben ne diyeyim, itici olacak bir şey yok. Kendi yakıştırdığı gibi kalsın
10 YorumlaOrijinal sarışın sarılık hastası gibi oluyor zaten, teni beyaz olsun saçları sarı. Doğal sarı beklemiyoruz, karının sarı kafa olanı makbuldür..
10 Yorumla
+1 yılÇok esmerler yaptırınca bende beğenmiyorum, ama beyaz tenli insanlara gidiyor genelde ben balyaj yaptırıyorum diplerim küllü çocukken sarı sonra kumrala dönüyor zaten çoğu insan ten rengi belirliyor yakışma olayını bence😉
00 YorumlaSaclar cok beyazlamissa sarisinlik yakisabiliyor. Kurtarıcı bir renk. Ama orijinal saci komur karasi olanlarda komik duruyor. Bir insan bunu kendine neden yapar diyorsun. Dipten gelen koyu renk varos bir gorunum yaratiyor.
00 YorumlaBazıları abartılı oluyor ama bazılarına da yakışıyor bişey diyemem, kişiden kişiye değişiyor. Saç da elbise gibi bişey kadınlar için, nasıl ki her elbise her kadında aynı durmuyorsa saç rengi de böyle.
00 Yorumla
+1 yılYa yakışıyorsa neden itici olsun ama ben kumral kızların özellikle de yeşil gözlü kızların bile tam sarı yapmasını bazen anlamıyorum. Doğal haliniz gerçekten çok güzel. Yapmayın şu boya badanaları :D
08 Yorumla
Soran+1 yılGözüm yeşil değil ama kumralım sayılır mu😂
- +1 yıl
Bi elamız yok mu peki :D
Soran+1 yılSiyaha yakın...
- +1 yıl
Neyse ya sonuçta kumralsın bembeyaz tenin yeter :D Görmem lazım bişi demem için ama genel olarak söylemek gerekirse gerçekten herkes aslında doğal haliyle güzel.
Soran+1 yılKendimizi doğal halimize bırakırsak yüzümüze bakan olmaz 😂 ama teşekkürler
- +1 yıl
İşte tüm hatunların yanıldığı nokta bu tam olarak. Hepiniz yanılıyorsunuz aslında. Biz erkekler doğallığa hastayız artık. O kadar yapmacık ki ortam artık doğallığa bakıyoruz..
Soran+1 yılBen şahsen erkeklerin beğenmesi için değil kendi zevkim doğrultusunda işlem yaptırıyorum.
- +1 yıl
Evet önceliğiniz kadınlar arası rekabet doğru :D ama finalde bizim için yaptırıyorsunuz ucu bize gelmiyor mu?
Yoo alakası yok ombre olarak çok iyi bende sarı yapıyorum normalde saçlarım siyah ama bana sarıyı yakıstırırlar tenimde beyaz keşke saçlarım sarı doğsaydım 😂 Yüz ve tene göre yakışır
10 Yorumla
+1 yılİtici olarak görmüyorum. Kadınlar merak edebiliyor. Bazen fqrklılık iyidir.
10 YorumlaYakışana yakışıyor ya, herkes kendine yakışanı yapsın bir şeyleri zorlamasın yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğallık her zaman daha güzeldir ve saçını boyatsın, yakışsın veya yakışmasın, esmer veya sarışın veya kumral olsun umrumda olmaz. Aklı başında olsun yeter.
10 Yorumla
+1 yılŞöyle ben herkese dogal sac rengini yakıştırıyorum ama cilt alt tonuna bağli sıcak mi soğuk mu yoksa nötr mu onu öğrenmen gerekiyor ilk önce. Link bırakıcam alta ama doğal renginden bile iyi dura bilir ⬇️
https://thehazeel.com/moda-ve-stil-ipuclari/cilt-alt-tonu/01 Yorumla- +1 yıl
*iyi durabilir
yoo ben öyle bakmıyorum olaya... kişi kendisini yenilemek istediğinde birnsürebiçin kaçabileceği veya gizlenebileceği bir tiptir ama abartmamak lazım... doğal görünüme de dönmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılBazılarına yakışıyor, bazılarına asla yakışmıyor.. Ben cesaret edemiyorum boya yapmaya kumrallik yakışıyor sarisinlik hiç yakışmaz di, bide saçı yıpratıyor ya eskisi kafar parlak sağlıklı olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılBenım saclar dogal olarak koyu sarı ve uçlarının rengini platin rengine açtırıyorum. Uzayınca dip boya sıkıntım yok. Beyaz tenlıyım zaten bende sırıtmıyor ama doğal olarak esmer iseniz sırıtır
01 Yorumla- +1 yıl
Benim saçlarım da koyu orta arası sarı ama uçları açık sarı. Kumrallık daha iyi bence. Ben kumral olmak isterdim
+1 yılBazı insanlara yakışıyor çakma sarışınlık ama bazıları da boyanıyor mesela esmerler hiç yakışmıyor bence
20 YorumlaBazılarına çok yakışıyor ama bazılarında hiç güzel durmuyor devamlı bakımını yapacaksan sorun yok ama dip siyahlarını görmek aşırı itici
20 Yorumla
+1 yılBazilarin da cidden itici duruyor.
Afrikalı sarısınlar gibiler.🙂20 Yorumla
+1 yılEvet itici. Nerde o doğal sarışın at gibi slav, iskandinav kızları, nerde çakma sarışın, yerden bitme türk kızları.
00 YorumlaKadın olsun yeter çakma ya da çıkma sarışın esmer farketmez. İkinci el falan olsada sikinti yok 😀😀
00 YorumlaKaea sıfatına platin yapan birde sarı diye turuncu yapan kökü kapkara olan gacilar allah uzal etsin aman aman
00 YorumlaSunların fıkrını bu kadar onemsemeyın sonra kadın dedıgın söyle olur böyle olur dıye dolasıyorlar ortalıkta. Tenine yakısıyorsa gayette guzel durur
10 YorumlaHayır, değildir. Benim gözümde doğal sarışın olmalarıyla, çakma sarışın olmaları aynı çekiciliğe sahip. Ha doğal, ha gerçek. Ne fark eder ki?
10 YorumlaSarı saçlı kara kaşlı ne kadar çekici olabilir ki? Hiç sevmem
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kaşlarımı da boyuyorum abisi
Bana itici geliyor. Mat ve soluk bir sarıysa işler değişebilir. Kişinin tarzına bağlı aslında biraz. Süslü biriyse ve çakma sarışınsa iticiliği 10 kat artar gözümde.
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda siyah koyu kahve saç renklerini seviyorum ve sarı saçlı olacaksa bile orjinal sarı olmamalı çakma sarı seviyorum
00 Yorumla
+1 yılDüzenli boyatiyorsa sorun yok ama dibinin siyah olması hoş durmuyor
10 Yorumla
+1 yılSarı saç çok severim ama maalesef her esmere gitmiyor.
00 YorumlaBence guzel qma cakma oldugunu bilmek surekliligi engelliyor bende bshdb
00 Yorumla
+1 yılEvet bayaa itici bence zaten güzel olana her saç rengi yakışıyor ama doğallığın tadı başka
00 Yorumla
+1 yılYakışanı da var yakılmayanı ama doğal sarışın daima öndedir
00 Yorumla
+1 yılBoyatmazsa iyi yakışıyorsa bile ama boyatıyorsa da yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılTabiki değil ama çoğu zaman itici olur çok nadir çakma şarşın güzel durur
00 Yorumla
+1 yılKişi ne seviyosa güzeldr yakışıyodr. Konu tartışmaya açık olmamalı bence.
00 YorumlaSelam, yakışmıyor bazısında itici duruyor kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılÇakma şirinlik okudum başta 😅 nasıl okuduysam artık. Yakışmışsa beğenirim
00 YorumlaYakışıyor sa tabi boyaya bilir ama bazılarında sırıtıyor ona dikkat etmek lazım
00 Yorumla
+1 yılkime ne renk yakışıyorsa onu boyatmakta özgürdür. bence itici değil
00 Yorumla
+1 yılYakışmıyor bence herkes yasli ingilizce hocasi gibi geziyor ortaliklarda
00 Yorumla
+1 yılTBBT'deki penny hiç itici değil tam tersine çok tatlı bence. Değişir kişiye göre.
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'deki kadınların %80'i yapay sarışın, yakışan yakışmayan... Bana itici geliyor..
00 Yorumlatamam çakma sarışınsında kaşlarınız niye siyah onu da boyayın
00 YorumlaEsmerleri de beğenmem ama sarışınları hiç.. çakma ya da orijinal farketmiyor bence hepsi itici
00 Yorumla
+1 yılEvet bence doğal organik olmalı 😊😉Ama bazısında yakışıyor ama😊😉
00 Yorumla
+1 yılYakışana yakışıyo bazıları da limoncu gibi oluyo orası ayrı
00 Yorumla
+1 yılBence itici değil. Yakışana çok iyi yakışıyor. Beyaz tene özgü bir renk.
00 Yorumlalafım meclisten dışarı ama salaksa çakma sarışın serserilere cazip gelir
00 Yorumla
+1 yılBaya itici ama yakışan bi kesimde var hakkını yiyemem takipci listem ornektir
00 YorumlaDoğal duruyorsa güzel gelir ama bazıları aşırı yapay duruyor ve itici geliyor.
00 YorumlaYakişiyosa boyasin ama dipler cikmis halde gezince igrenc oluyo
00 Yorumla
+1 yılYakışıyorsa itici değildir. Buna rağmen doğallık her zaman daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılYani herkese yakışmıyor ama herkes yaptırdığı için alıntı olarak algılanıyor iticilik yaratıyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem