Ve neden basenli büyük kalçalı kadınlara yok koca gotlu yok bilmem ne falan derler? Turkiyede uzun ince kizlar guzel fizikli olarak tanimlaniyor. Yabancı kadınlarda dikkat ettiğim kadarıyla hep bu şekiller. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tarz kadınların daha saglikli doğum yaptığını söylüyorlar.
Neden Türkiye'de kum saati şeklinde vücuda sahip kadın çok az?
Aslında az değil yeterince var ama son yıllarda sıfır beden modası yaratanlar yüzünden zayıflık moda oldu. Benim tarzım yayınlamış olduğun görseller gibidir. Sarışın olmasına rağmen ilk görsel bile süper.
Orasi Öyle de eskiden hep bana fiziğin çok güzel falan diyen teyzeler şimdi kilo almışın diyince biraz bıktırıyor ben de emin değilim hangisinin bana daha çok yaklaştığından
Saldım çayıra Mevlam kayıra şeklinde yaşayan çok var. Benim dahi sinirim oynuyor, göbekler bıngıl bıngıl oynuyor üstüne bir de daracık elbiseler giyiyorlar. Şaşırıp kalıyorum! Çoğu full makyaj, filinta gibi giyinmiş hemcinsimin ev halini çok merak ediyorum doğrusu.
Geniş kalçanın doğumda bir artısının olduğunu yeni duydum. Belki kalça genişledikçe pelvislerde geniş oluyordur. Sadece tahmini...
Kezbanlar yiyip yiyip oturuyorlar bakımı makyajdan ibaret sanıyorlar nasıl olsa biri alacak evlenecem kafasındalar çoğu zaten tesettürlü giyinmek özen göstermek haram diyor
En İyi Cevaplar