Bence bu geçmiste ağda işini başlatan kadınlardan kaynaklanıyor. Temiz kadın vücuduna alıştırdıkları için olsa gerek bu devirde kıllı kadın itici geliyor, yuzünüzde kıl yokken bacaklarınızda olması erkeklerin hoşuna gitmiyor olabilir Bir de başbaşayken o narin derinize dokunmak çok hoş oluyor kıllı göğüs uçlarına dudakların değmesi pek hoş olmasa gerek. Aslında siz de bizim gibi insansınız ben de anlamadim neden kılsız istediğimizi zevk meselesi olsa gerek.
Buna ben de anlam veremiyorum. Kıl denen zımbırtı iki cinste de çıkıyor ama ne hikmetse erkekteki kıl bereket olarak görülüp, kadındaki kıl yeriliyor. Erkekler kıllı oldukları halde bakımlı ve çekici olabiliyorlarsa, kadınlar neden olmasın. Bu eril zihniyetin sonu gelmeli artık. Kadınlar, erkeklerin estetik hazlarını tatmin etmek zorunda değil.
senin gibi bencil çıkarcı, erkeğe gelince "göbeği olmayacak, kötü kokmayacak şöyle olacak böyle olacak" diyip, tembelliğinden kendi kıllarını salmak isteyen birinin neyini seveyim ki mesela... sen kendine düşmanken ben nasıl sana düşman olmayayım ki
@misogynymen Cidden cevap bile vermeye değmezsin ama ne dediğin gibi saçma sapan fiziksel kriterlerim var ne de kendime düşmanım. Bir defa fazla kilo tolare edilebilir ama kötü koku konusunda tolare edilecek bir yer yok. İkincisi de kıllarını almayan kadın neden kendine düşmanlığı gibi bir şey söz konusu değildir. Kendini öyle seviyordur, almak istemiyordur, düşüncesi o yönde değildir. Herkes istediği gibi yaşamakta özgürken, sen kimsin ki Tanrı gibi insanları yargılıyorsun?
Çünkü kılsızlık feminendir östrojen hormonuylada ilgisi vardır. Kadınlar erkeklere çekici gelmek için kıllarını alırlar. Sana kimse kılını al diye silah dayamıyor istersen almazsın insanların bakışlarından tırsıp alıyorsan kendi cesaretini sorgula eril kültür falan diye zırvalamamanı öneririm
Bende kızlarin neden bogru kıllı erkek isteriz diye dillendirmesini cozemiyom en azindan biz tutarliyiz. Hani hic bir erkek killi kadin isteriz demez ama siz biri diyoki killi olsun diyeri diyoku az killi olsun biri diyoki hic olmasin hani siz hic tutarli degilsiniz
Empati yeteneğinizi biraz da olsa kullandığınızda gözünüze çarpması gereken ilk olay, her dişi kevaşenin aslında her abaza erkek gibi seks-aşk-mutluluk gibi olaylara bağımlı olması olayıdır. Fakat buna rağmen bu orospularda abazalık belirtisi görmezsiniz…
Evet önemli olan karakteridir. Mesela bana "seninle evlenen kadının aklına şaşayım durumun iyi olsa 700₺ nafakaya laf etmezdin" diyen kadın istediği kadar güzel olsun benim gözümde öldürülmesi gereken bir pisliktir. Toplum karaktersiz kadın dolu. Tek yolu öldürmek maalesef. Kan emici vampirler... Kıl önemli değil. Niyete, kalbe insanlığa bakmak gerek
Ya tamam beden temizliği olarak kılların alınması daha uygun ama doğamız gereği herkesin kılları var ve bunu anormalleştirip ıyy falan denmesi bana çok saçma geliyor.
Doğrudur vardir her insanda ama kadında gereken önemi gösterecek zaten kadinda fazla kıl yokki inanin allah c. c onlari özellikli yaratmış tabi erkekta fazla abartmıyacak
Ben kadınlar beden temizliğini yapmasın demiyorum, kim nasıl istiyorsa ister alsın ister almasın beni ilgilendirmiyor. Ama hastalığı olan insanlar var mesela hormon problemi yaşayanlar bunlara bile kötü gözle bakılıyor. Bilmiyorlar ki uğraşmasının ne kadar zor olduğunu
Kıllar gereksizdir. Kendi üzerimde dayanamıyorum ve sevmiyorum. Benden beslenen bir parazit olarak düşünüyorum. Kılları ile faydalı bir şey yaptığını kanıtlarsa bende uzatırım. Aksi halde kıl enerji israfıdır
Karakteri kılla kıyaslamak. İlginç! İlle bir şey söyleyeceksek, fazlasıyla ter tutuyor. Terleyen yer geç kuruyor. Dolayısıyla koku yapıyor. Özellikle kadında hoş durmuyor vs. Erkek de kadın da temizlemesi icap eden yeri temizlesin, işte bu.
C'mon bro, Kadınlar kıllı olamazlar fotoğraftaki gibi mi olmak istiyorsun, öyle olacaksa benim kendi traş bıçağı mı , traş köpüğünü daha bitmedi ve + balzamı mı vereceğim kessin diye. Abi bu nedir insandan, maymuna geçiş mi? :)
çünkü erkekler bakımlı kızlardan hoşlanır ve en önemliside tüydür bakımda dini açıdan da bu böyle bende erkek olsam hoşlanmazdım bende tüy kıl çıkınca çok moralim bozuluo aynaya bile bakmak istemiyorum
Kadınlar oyle ıstedıgı ıcın. Makyaj bile kadın kendi yaptıgı ıcın moda. Yapmasa erkegin aklına bıle gelmez. Kadınlar erkekler ıcın fazla süslü hatta. Alt tarafı erkek yaw fazla önemsemeyin
yooo halamın kocası remzı abı sukruye esı yanı kadın kıllı resmen ama ben kullaklarımlan duydum bı sefer oy oy benım kıllı hatunum yerım senı dedı cıddıyım demekkı sevıyo o halı ıle
karakter tabikide önemlidir ancak ben dış görünüşe önem vermiyorum diyenlere inanmıyorum ve çok samimiyetsiz geliyor bir insanın birinin karakterinin iyimi kötümü olduğunu merak etmesi için önce dışını beğenmesi lazım
En İyi Cevaplar