Siz, takma kirpik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hiç kullanmadım.
Bir de üstüne cahilce hep merak etmişimdir, o mıknatıs nereye takılıyor yav?
Gözünüze mi yapıştırıyorsunuz?
İnkar edemeyeceğim hoş durabiliyor lâkin kullanmasının işkence oluşu ve kattığı 'oyuncak bebek' duruşunu pek de sevmiyorum.
Hayır kullanmıyorum.. hiç de kullanmadım. Rimel bile nadiren sürerim. Kirpiklerim Allah vergisi kısa değil. Rimel sürünce o yapışkan ve birbirine değen durum beni acayip rahatsız ediyor 😑😶😏
Sağol 😉
💕💕💕
Bir tanesi takmış yavaşça yaklaşıp 'o kirpikleri yelpaze olarak mı kullanıyorsunuz' diye sordum
Kullanmıyorum. Sürekli kullananları da itici buluyorum 😏
Cevap
16Cevap
Kullanmiyorum kullananlari da gereksiz buluyorum. Hadi dugunlerde nisanlarda takilabilir ama gunluk hayatta at saci gibi kirpiklerle dolasinca biz onun size ait olmadigini biliyoruz zaten. Takmayin abi kirpiginize agirlik yapmiyor mu
Üşengeç olmadıklarını düşünüyorum 🙄🙄
Ve de kullanmıyorum 😂😂😂
Kullanan biri olmuştu sorduğumda ilk denediği için göz kapaklarının ağırlaştığını söylemişti 😂
Düğünlerde kullanirim yakın zamanda kullandım inanılmaz göze batan ağırlık veren bir şey, bunu her gün takan kadınlar nasıl başarıyor acaba. Resmen 3 saat boyunca gözümde tente taşıdım
Çok nefret ederim onun doğal oldupunu düşünemem bu onun için bir özgüven kaybı gibi olur
Her gün kullanmıyorum. Sadece özel günlerde kullanırım. Gözümün üzerinde iki kilo taşıyor gibi hissettiriyor, görme alanımı da küçültüyor. 👀
Beğeniyorum ama özel günler dışında kendim kullanmayı tercih etmiyorum kullanana saygı duyarım... kirpik... gözler önemli :)
Hiç kullanmadım nasıl bir şey bir fikrim yok. Görünüş olarak nasıl dersek, abartılı. Gereksiz bence ya
Aldım mıknatıslı olanlardan taktım, aman bir garibime gitti ki! Benim oğlanlar da anne çok kötü oldu lütfen çıkar şunları diyince çıkardım.
Takma kirpik olduğu belli olduğu için hoş durmuyor doğal görünümlü varsa takılabilir ama hergün takmakta gerekli değil bence
Makyajın hiçbir türünü yapmıyorum :) doğal daha iyi
Hiç kullanmadım ama ciddi ruhsal problemleri olduğunu düşünüyorum her gün kullananların
Takma kirpik nedir ya makyajı geçtim bu kadar da yapay olmayın haa kiroigu hiç yoktur anlarım ama keyif yere saçma yani
Kirpigi
Kullanmayı istiyorum ama kullanmıyorum. Çünkü belli oluyor
Güzelde her gün her gün ne gerek var öyle, hiç de takmadım belki özel bir günde
Bir kere taktım bu zamana kadar ama hoş görünen bir şey hergun abartı diye düşünüyorum
Kirpiklerimin doğal hali uzun olduğundan kullanma gereği duymuyorum kullananlara da saygım var kendisini öyle güzel hissediyorsa kullansın tabi :)
Mıknatisli takma kirpik ilk kez duydum hic takma kullnmdm 😊
Bismillah bismillah 😂Hiç yakından görmemiştim. Nasıl takılıyor ki bu şey? Gözüme sokarım ben bunu asla beceremem.
Meni kipripi olsun yeterli babaöok abartı doğal gelniyor
Ya bir defa taktım gözümü açamıyodum çok ağırlaşıyodu :))
Kendi kirpiklerim takma kirpiklerden daha güzel oldugu icin gerek duymuyorum 🙃
Kirpiklerim uzun ve kıvrık zaten ihtiyaç duymuyorum
O değilde bana 3 4 sefer farklı kızlardan su lafı duydum kirpiklerin çok güzel diye öyle soruda kirpik diyince aklıma geldi
Kullanmıyorum, kendini kandırsınlar.
Hergün böyle gezenler özel günlerde nasıl geziyorlar acaba
Herkesin kendi tercihi tabiki ama her gün kirpik takan kadın doğallıktan fazlasıyla uzaktır bence. Ben şimdiye kadar hiçbir özel günde kirpik takmadım. Anca düğünümde takarsam takarım heralde :)
Canları ne istiyorsa yapsınlar ama ben pek güzel bulmuyorum
Hiç kullanmadım ama rimel sürüp kirpiklere zarar vermektense denenebilir bir yöntem.
Çok yapay duruyor kirpiklerim uzun olduğu için gerek duymuyorum
Bu bakış barbara değil mi türk kızlarına bak bide şuna bak cennetten çıkmış🙄
demir gibi hatunlar var demekki nasıl tutuyor o mıknatıs
Kullanmıyorum, takma kirpik yerine ipek kirpik kullanmalarını tavsiye ederim
bir kere taktım ağırlıktan 5 dk sonra çıkardım skdns
Bakımlı olmak güzel dir. Zoruna gitmiyor sa takabilir bence.
Kullanmadım kullanmam. Yapaylığa karşıyım
Takma beyin gibi birşey
Kirpiğim uzun. 😅
Takmadım ama denemek isterim
Yarın takmayı düşünüyorum.. İnşalahül-azim
Kullanıyorum, kullandırıyorum.
Kullanmıyorum gerek duymuyorum
Hergün olmaz tabi ama kullandığım oluyor 🧚
Mıknatıslı nasıl kulanışlı bir şey mi
Hiç usenmiyorlar herhalde ya.
kullanmıyorum kullanmam da
Günlük hayat için fazla abartılı..
hayir sevmiyom benum kirpiklerim yeter
Çok beğeniyorum ama takmaktan korkuyorum
Kullanmam zaten uzunlar
Kullanmıyorum çok yapmacık geliyor
Bence bakışlara anlam katiyor. Ben takıyorum
İpek kirpik tercihimdir
Sadece özel günlerde. Dügün falan .
Ben de alayım mıknatıslı kirpik xd
itici geliyor sevmiyorum
Kullanmıyorum, fazla abartılı duruyor bence.
İş nr güzel gözün var 😍😍😍
kullanmıyorum itici geliyor
Kullanmıyorum gerek yok bence
Kirpiklerim çok uzun. Kullanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar