Bıyık, kadınları erkeksi mi gösterir sizce? Bıyıklı kadınların, erkeklerin gözündeki konumu nedir?

Severiz, hatta aynı berbere bile gideriz arada
Bizim gözümüzdeki konumu ileride kız ayarlamaya yardımcı olacak kankadır
Erkeksi değil ama paspal gösterir
Bıyıklıyım, lütfen yaniii✋😪
Eyw eksik olmayın
Çok severiz canım, ölürüz onlar için. 😏
Sen ne diyorsun, pala bıyıklı bir kadınla birlikte olabilmek için canlarını bile feda edebilirler.
O zaman kızım elden gitti😥
Maalesef :/ Oysa ki turşusunu kuracaktık onun 😣
Oysaki bitişik😣
Turşu sevmem ki ben, kim yiyecek😄
Peki tdk hanım, doğru söylüyorsun 😣
Ben yicektim 😅
Aman bir şeyi de yeme😣
Yemediğim şeyler de vardır 😣
Doğru söylüyorsunuz hanımefendi😣
Sevemez bende sevmem.
Cevap
68Cevap
Kız yorumcuların çoğu önyargılı nedense, sanırım yarası olan gocunuyor, veya çözüme gidilmesi ya da çözülebilir olduğunu düşünemiyorlar, kadın milleti böyledir birbirinin kuyusunu kazarlar mutlaka kusur ararlar hemcinslerinde be birbirlerini hiç çekemezler gizli düşmanlık beslerler :))))
Bir keresinde uzatmıştım, cesaret geldi, arkadaşlarımın bazıları hiç almıyordu bende düşünüp ya ben neden alıyorum ki? Erkekler sevsin diyemi? Gerçekten seven erkek her halimle sevmeli değil mi? Bir dönem almayıp uzattım öyle gezdim ve tepkilerde değişiklik yoktu, ama tabi sonradan aldım tekrar
Bir dönem almayıp uzattım öyle gezdim adamın ham maddesisin :) :)
Evet, bizde yalan olmaz 😁
;))))))))))))))))))
Hahaha sanmıyorum, kesin kaçarlar bıyıklı kız görünce.
Ya bu soruyu gerçekten soruyomusunuz âq bıyık yalamak istesem bakkal muzafferin bıyıklarını yalardim sâlak salâk sorular sormayın, ayrıca kapak fotosu gercek olamaz inanmiyorjm
Arkadaşlar biz kadın seviyoruz dedikçe siz işleri abartıp bıyık bırakanı severmisiniz, bacak kıllı kadın severmisiniz demeye başladınız :) abi bakımlı ve üslüplü olsun gerçekten gerisi mühim değil ;)
bıyık her insan da çıkar ama biz kadınlar görünüşümüz gereği alırız lakin erkekler bazı kesimler hariç nefret ederler kadında tüyden kıldan :)
Adla kış konusunda vains hariç diğerleri beni tiksindirir. Ama vajinayı kaymak gibide orman gibide severim. Nedeni gerekli ise yazarım
o beni bıyıklarım var diye seviyor bende onu severim çok gözüme batarsa veririm 1000 lira lazere götürürüm ne yani
Hiçbir zaman bıyıklı kadınlar sevmem kesinlikle sevmem ben pürüzsüz isterim kesinlikle Uzak dururum Yani kesinlikle Uzak dururum teşekkür ederim.
Erkeklerde "ince belli tüysüz kız" algisi oluşmuş bir kere, istisnalar olsa bile elbette bundan hoslanmayacaklardir 😒
bıyıktan kastınız fotoğraftaki gibi nirkaç küçük tüyse ne olmuş ki bizim kolumuz bacağımız suratımız kıldan geçilmiyor onun birkaç teline ters bakacak kadar düşmedim. Düşüncelerimi hiç etkilemez.
Alın buyrun turk kizlarina bıyıklı kezban diyen beyinsizlerin begendigi 😂😂😂Allahin sopasi yok iste😂😂
Bence hos durmuyor erkegin gozundede hos degildir dalga gecerler
Bizim bir komsu var su biyiklarini aldir artik deyince ben bu evin hem babadi hem anasiyim diyor😂
Karakterli olsun, sempatik olsun. Düzgün bir kız olsun. Elbet sevilir.
Bu manken bile bıyık birakiyosa bize kimse laf etmesin aga Kezban falan diye. d. d.
Sakalda bırakın tam olsun😂 sonra okeye gidirez😂😂 baklavasına tabi. Ne sandın len sen😂
Bir erkek zaten gerçekten severse bıyık varmış yokmuş umrunda olmaz ki
Tercih meselesi. Ama kaç kişi tercih eder bilmiyorum
Her insanda bir kusur vardır. Kusursuz güzellik olur mu sizce? Bence olmaz. Bıyık meselesi çözümsüz değil.
neden sevmesin ne de olsa bıyık herkesin problemi :)
Hoş durmuyor ama, sevgilinse çok zor bir durum yalnız.
çıkmasına izin vermemek lazım :D pala ayşe olmayı kimse istemez :D
Günah olan kaşlarını alıp bıyıklarını almamasi tuhaf olur doğrusu
Doğal kızıl saclı oldugum için bıyığım çıkmıyor:-D:-D
Bıyıkların vardır ama kızıldır belki :D
Gercekten hiç çıkmıyor pürüzsüz
Doğrudur Canım şaka yapıyorum :) bende sarısınım bıyıklarım sarı :) ama aldırıyorum ben tabi
bıyık, kıl dediğin aldırılır ne var yani bunda sevmeye engel mi sanki
Cara Delevingne bu. Bıyığı falan yok bu kadının komplo :)
Pis gosterir sadece, yakin gorme sorunu varsa adamin sorun olma,
Bunda bir şey yok. Sakal gibi kalın olmasın yeterli.
İlk seviştiğimde bıyıklıydım, çok ani gelişmişti ama ikincisi de öyleydi. Bir türlü kuaföre gidememiştim, hiç sıkıntı yaptığını söylemedi bilmiyorum
Kadın dediğin bakımlı olacak diyen cahil insanlara sesleniyorum hem erkek hem kadın bakımlı olacaktır ! Siz erkekler kıllı kıllı gezin pis pis ama karşınızdaki kadını kılsız isteyin iğrençsiniz
Severim.
Arada bana bakarak bıyıklarını bursun.
Kadın dediğin bakımlı olacak yani erkek bakımlıysa kadın bence ön planda durmadı lazım bıyoklı kadınlar itici geliyor
kadınlar erkeklere erkekler kadınlara özeniyor dünyanın sonu geldi sanırım
Bayilirim ozellikle opusurken dudaklarima. batmasi cok hosuma gider😂😂😂😂😂😉
fotogaftan anladigimiz kadariyla erkeksi gostermiyor
Ben sevmiyorum gorunce itici geliyo bence erkek hic sevmez
Olabilir neden olmasın bir iki bakımda aldırabilir tüylerini olur biter
Bıyıklı kız bakımsız kızdır ya yam. Bakımsız kızlardan nefret ederim (hayal ederken bile midem bulandı ya tam)
Tabikide sevmezler ben bile biyiklarimi almadihimda igreniyorum kendimden
Erkeklerin ne seveceği pek belli olmuyor severler belki
Ya erkeği bosver ben bir kiz olarak iğreniyorum
Tuy bence biyik dmeek sacma
Yani hiç hoş değil, olmasa daha iyi. :)
Kezban diyorlar öylelerine
Valla okurken tiksindim.
sıfıra sıfır elde var bıyık derdim
O an ki ruh halime bağlı 😏
Ya açıkçası yakışmayan şeyler
Bende sevmem bırak erkekleri 😂 bakımlı olunmalı
Hoş bir görüntü değil. :)