Günümüzde herkes sakal bırakıyor en azından çoğu kişi. Ben şahsen hiç sevmem ancak günümüzde çok yaygın sizce nasıllar yakışıyor mu? Çekiciler mi?
Sakal bırakan neden sakal bırakıyor?
Sakal bırakan neden sakal bırakıyor?
Kişiden kişiye değişir ama sakallı erkek seven kızlar genelde varoş oluyor. Ben nezih bir yerde yaşıyorum burada Türkten çok Rus var ve hepsi zenginler, sakallıyken biri dönüp bakmıyor sinek kaydı oldum mu gözlerini alamıyorlar.
Düne kadar sakal popüler değildi.
Ben de seni seviyorum güzel kardeşim
Ben kizlar icin birakmam kizlar icin adim atmam kardes kendimi sakalli daha iyi hissediyorum milletin ne dusundugu umurumda degil sahsen isteyen gotume benziyon desin s2mde degil 😂😂😂
Ya sakal sevmem de şu 2012 de mi ne arap ülkelerinden birinde sırf yakışıklı diye sınır dışı edilen bir adam vardı :) lokum maşallah Allah sahibine bağışlasın sakalı onun sayesinde sevdim:D bir de arnavvvvv :D
Kirli sakal severim. sakalsız erkekden hoşlanmıyorum her zaman için böyleydi bu
Cevap
5Cevap
Bence yakışıyor sakal ama sakalsız olupta sempatik olanda var. Yakışan bıraksın yakısmayan sakalsız kalsin
Bazılarında feci cool duruyor bazılarında da hacı desen inanırlar insandan insana değişiyor
Hafif kirli sakal aşık olma sebebi olabilir aslında
Lütfen her önüne gelen sakal bırakmasın ya yakışan var yakışmayan var.
Bence aşırı uzun olmadığı sürece mesela kirli sakal hoş olabiliyor... Genelde her erkeğe yakışıyor kirli sakal nedense...
Bende sakallı seviyorum
Bende hiç sevmem sakal
Sakal severim yilda bir keserim 😂
Yılda bir kesmek nedir :-D
Yilda 2 olsun
severim özellikle keçi
Niye gizlisin ki
gizemli olmayı severim ahahah
Uygun modelller yakışabilir
Aşırı sakal hoş değil
Erkeğin makyajı sakaldır
Sakal sevmem