Bu soru bana çok saçma geldi. Sadece mantıkla bile cevaplanabilen soruları sormamaya özen gösterilseydi iyi olurdu. Çünkü erkeklerde ki testosteron hormonu kadınlara göre daha fazla salgılandığı için kıl köklerinin sağlamlaşması ve iyileşmesi;kadınlara göre daha hızlıdır. Daha sağlam köklü bir kılı çıkartırkande doğal olarak daha çok acır.
Buda soru mu? Tabiki erkekler. Kadınlar hem alisikliklarindan dolayı, hemde sürekli aldıkları için fazla gür çıkmazlar. O yüzden acitmaz fazla. Erkeklerde ise durum, bunun tam tersi. Hele o tüylerin çokluğunu dusunsenize 😣😑 Düşüncesi bile tuhaf qjjwhwbb
Erkekler. Kılları daha uzun olduğu için daha çok acıtıyor diye biliyorum. Kadınlarda hem biyolojik açıdan tüyler daha ince ve daha kısa olduğundan, hem de sık sık alındığından erkeklerinki kadar uzamıyor, bu yüzden de çok fazla acımıyor. Bir de yapılan bir araştırmaya göre kadınların ağrı eşiği erkeklerinkine oranla daha yüksekmiş. Aynı tüye aynı kuvvette ağda yapsanız bile erkeklerin acıyı daha çok hissedeceğini söyleyebiliriz yani.
Kadınların canları normalde daha çok yanar fakat insan olarak bayanlar acıya daha dayanıklıdır. Ayrıca daha fazla ağda yaptırdıkları için alışmış olabilirler. Fakat acıyı en fazla çeken bayanlardır.
ERKEK kıl kökleri kalın ve folekülleri daha sert olduğu için onların epidermal tabakasında daha çok acı hissi oluşur sinirleri daha geç uyuşur o yüzden erkekde acı oranı fazla olur
@emreturk1616 Ben estetisyenim bu konu sizin bencenizle hareket edilecek birşey değil Çok kıllı kadınlarda hormon erkek tipi kıllanma hirsutizm oluyor yani erkekle aynı kıl kökü yapısına sahip özel durumlu kişilerdir
Kadın her ay düzenli yapıyor alışıyor ve çok uzatmıyor bu yüzden fazla acı çekmiyordur. Ama kıllarını bacak kıllarını 30 yıldır kesmemiş Mahmut abiye ağda yapsan adam acıdan ölür.
Aklıma en çok takılan. Neden her ağda resmi ya da videosunda tertemiz bacağa ağda yapıyorlar? Kıllarının olduģunu söylemen ayıp degil. Bacağini göstermen ayıp değil. Kıllarını görmek ayıp?😀😀
Önemli olan ağdaya alışık olmak değil, sonuçta anne karnından ağdanın acısını bilerek gelmedik dünyaya. Kadınların acı eşik değeri daha yüksektir, bu yüzden erkeklerin canı daha fazla acır.
En İyi Cevaplar