Sizce, ideal erkek tüm özellikleri taşıyabilir mi?

Bu ne ya bu abartılmış kendisine baksan ne iş yapıyor acaba bir insanin bole kriterleri olması için kendisinin artık zengin bilim adamı falan olması lazım bir bok olması lazım yani yok amacım bunlar varya gereksiz ahaa benim kriterlerim
Yalan söylemeyen gerekmediği sürece kufur etmeyen Mümkünse sigara alkol kullanmayan Benim dini inancıma fikrime saygı gösteren anlayışlı Dert sıkıntı olduğunda benimle atlatabilecek sağlığı yerinde karakterli bir insan gerisi onemsiz valla bak kiz ne varsa yazmis hic yazmamis oraya karakteri düzgün ihtiyarlaninca napacaksın sesi esmeri 180 boy da kalmiyacak üniversite iş güç olmayacak ama karakter hep aynı kalacak hoş sohbet anlayışlı biri olmadıkça önemsiz o kriterler
Fazla profil çizince evde kaldık diye de ağlarlar. Valla herkes neyse karşısına o çıkıyor çok zorlarlarsa dekmeyi yiyolar. Aynı şey erkek içinde geçerli. “Sen nesin ki karşındakini mükemmel bekliyosun? Sen mükemmel misin acabağ?” Ben kimseyi kötülemem ama acı gerçekler bunlar. Hatta acı da değil olması gereken bu. İnsanlar iyice abarttı
Bu idealden çok fantastiğe kaçmış. Yoktur diyemem ama buna karşılık kadının güzellikten çok daha farklı artılara sahip olması lazım. Bana göre mükemmel bir erkeği mükemmel bir kadın karşılayamaz. Erkeğin potansiyeli bir tık daha yüksek gelir nedense.
İdeal erkek dedikleri kadınları aldatan ve kalben öldürenler ama naparsın aldatılıp maço erkeklerde gururuna yediremeyip sevdiklerini öldürüyorlar ne hale geldik ya
Cevap
35Cevap
Ya bırakın bu işleri. Bırakın bu cinsiyetçi durumları. Nedir abi bu erkeklerin çektiği. Biride çıkıp desinki adam gibi adam olsun namuslu olsun helal para kazansın ailesine sahip çıksın. Ailesini silen adam seni asla ailesi olarak görmez ve yarın senide siler bunu anlamayacak kadar aptal olamaz heralde türk kızları. Az kazanır ama helaldir ve seni okadar severki ayağına taş değse onun canı acır. Sevda budur ya. Ideali mideali olmaz bunun. Adam gibi sevsin kadında erkekte bukadar basit.
Ya sen nasıl bir kraliçesin be
😒 Böyle birini bulunca kendini beyinsiz hissedebilir yalnız. Çünkü böyle bir kişi hem İlber Ortaylı gibi kendinin ne kadar bilgili olduğunun bilincinde olacak hem de dünyaca ünlü herhangi bir top model gibi kendinin ne kadar da yakışıklı olduğunun bilincinde olacak. 😏 Ayrıca aileyle bağını koparması ne demek siz biliyor musunuz? Tabi ki bilmiyorsunuz. 😒
5 dil bilmesine gerek yok. Ingiizceyi ileri derece bilsin yeter. Haftada 1 kitap okusa olur. En az 178-185 arasi olabilir. Ailesiyle baglarini koparmasina gerek yok. Aylik geliri 10 000 yeter :)) 2 univeristeye gerek yok yuksek lisans yaomis olsun onun yerine. Sarki soyleyen erkeklerden hoslanmiyorum. Esmer Sarisin farketmez. Gozlerinin rengi farketmez. Yasi da 27-32 ola bilir. Kriterleri baya azalttim. Ama yine de yok :))
Komik şey 😀
10.000 alan birini bulursan bana ayarla da okumayayım.
Bunları o suratla istemiyosundur inşallah
Camera
Bana asılma lütfen ben sana bakmam
@Semayk o kadar kriter saymışsın ama sen ne durumdasın mesela?
@drjekyll88 gelen giden vuruyo kıza accuk bişey istedi diye 😅
@yergökaşkmı sıkıntı böyle kriter koymaları, sorsan hiçbişeye faydası olmayan kezonun tekidir, herkes beyaz atlı prens bekliyor.. öyle de egoları var ki, insan kendine bir sorar ben bunları haketmek için ne yaptım diye?
Maaşı 10bine düsürmüş bide sarki soylemesede ur demis diyo baya azalttim😂😂
Size noluyor? Ilk olarak saka amacli yazdim. Ikincisi, 3 dil biliyorum. Yuksek lisans bitirdim. Ve baya da guzelim. Cok fazla kitap okuyorum. Ailemle yasamiyorum bende. Niye kendimden daha az olan birini isteyeyim? Niye kiskaniyorsunuz? Kendiniz yukarida yazanlarin sadece 1 tanesini bile tasimadiginiz icin mi?
20000 aylık gelir için iki üniversite bitirirken çalışacak ve ailesi muhtemelen çok zengin olacak ama o bağlarını koparmış olacak, vs vs.. böyle erkeği hakedecek kadın en az 20 yıl yirmi yaşında kalmalı, bir iki dil bilmeli, her ülke mutfağı yemeğini yapabilmeli vs vs
Ailenle bağların kopmali senin de, 20 yıl yirmi yaşında nasıl kalacaksın
Kesinlikle o sensin 😂😂😂
Ailesiyle bağını koparmış birini kim niye ister anlamıyorum en değerli varlıklarıyla bağını koparan birinin sevgisine nasıl güvenilir ki
İdeal erkek çalışkan olmalı. Kendi ailesindeki kadınlara saygılı olmalı küfür etmemeli ki ilerde sana da böyle davranmasin. Boy tip göz rengi asla önemli değil.
ailemle bağlarımı niye koparıyorum onu anlamadım. daha tanışmadan ailemden nefret etmeye programlanmış bir kadıncığın hayatımda yeri olamaz.
Bence bu kız maymun iştahlı benim için yani şahsi görüşüm helal bir mesleği olsun delikanlı adam olsun gözü dışarıda olmasın bu
Lan trol bu benim arkadaslarımdsn hic birisi daha 10.000 tl maas almıyor digerleri sıkları zaten saymıyorum bune ya ya trol ya da algı operasyonu
Sıfatına bakmaya korkarkacağımız kezbanlar ideal erkek diyor😂😂😂 topal bulursanız öpün başınıza koyun.
Yuhhh napmış bu kız ideal erkeği bırak o kadar ideal kimse yok
Boy u bile karsiliyamiom, gerisini soylemeye gerek yok😂😂
Böyle biri var ise ben kocası olmaya talibim bu ne ya :)
Bol dövmeli, siyah ve gizemli takılan erkeklerden hoşlanıyorum, tam benlik!
Böyle erkekler yalnız takılır genelde, zaten muhteşem hayatlarında kadın gibi bir pürüzü istemezler
Allah'ım ya ne güldüm 😂😂😂😂 daha dün söyledim arkadaşıma beğendiği bir çocuk var ayni bu profilde biri bırak peşini dedim öyle erkekler kızı başına bela etmez diye 😂😂
@happylifee00 kesinlikle aynı fikirdeyim :) adamın hayatında zaten eksik yok ki.. neden birini başına bela etsin? :)
Kızlar neden bu kadar dislike atmış onu da anlamış değilim yalan mi yani 😂😂 bu durum kızlar için de aynı şekilde geçerli okulumu bitirip kendi paramı kazanınca erkeğe neden ihtiyaç duyayım ki en iyisi bile suyunu kadından istiyor valla kendi suyumu getirir kendim içerim daha ki uzun zamandır kendimi kendime adadığımdan beri erkek yok yani hayatımda 😏😏
@happylifee00 bence de doğrusunu yapıyosun, yalnızlığın da kendine göre bir lüksü var ;)
Şimdi sevgilim olaydı kavgasydı tribiydi kim uğraşacak ki etraf ergen dolu ondan önemli sınavlarım var daha benim.
@happylifee00 evet daha gençsin acele etme bence de.. sınavlar bahane değil önemli olan birisine katlanabilmek..
İşte hiç o evrede değilim...
@happylifee00 boşver o zaman, kendine yatırım yapmak en iyisidir uzun vadede :)
Bu hayatta en önemli şey kendini geliştirmek... Her zaman kendini geliştirmeye devam edeceksin ve hiçbir zaman paranın esiri olmayacaksn ki dikkat ediyorum esiri olduğun şeyler asla sana nasip olmuyor olmadığın da Mevla'm misliyle veriyor.
@happylifee00 sana katılıyorum, önce kariyeri seçmelisin her zaman.. sonra gerisi gelir
Evet çok konuştum hayırlı geceler 😂😂😂 düştü yine çenem
@happylifee00 aynen :) sana da iyi geceler
E bu bizim Tarkan.. 😂 Megastar... Böyle düşünen kızlar üzgünüm, bu liste size büyük gelir..
Bu olcudeki adam niye sana baksin derler bunu isteyene de
böyle erkek size niye baksın akıl var mantık var. .. boş hayaller tükürdüğünü yalarsın ancak
Dünya üzerinde böyle bir erkek var mı? Bence henüz yok da.
ya ne alakası var, ideal erkek eşine sevgi ve saygıyla bağlı olan bir erkektir o kadar. ne olmuş üniversite okuyamamışsa ya da Allah ona mavi göz vermemişse onun mu suçu? önemli olan adamlık o da malesef herkeste yok..
O su olsun busu olsun diye sayıyolarda hiç düşünmüyolar öyle biri neden benimle olsun diye
Aylık en az 5000 geliri olan yakışıklı kültürlü zengin 1.80falan
Ailesiyle baglari kopuk olmasin.
Birtane üni bitirmis olsun.
3 dil bilsin.
Gerisi görseldeki gibi..
10.000 aylik yeter 😅
En az 27 yasında, 1.78 ve üstü, fazla yakısıklı olmasına gerek yok kirli sakallı olsun gözleri güzel olsun güzel baksın yani. bakımlı olması yeterli. Ağır bir karizması olsun ADAM olsun.
Kara mizah işte :) ( Gerçekleri bile, bile umut etmek. )
böyle erkeği bulursanız kaçırmayın benim bile kestirip bayan olasım geldi :)
Mavi gözlü, ünv okumuş olsun, 180 olsun, haftada üç kitap okusun. Bunlar yeterli 😂😂😂
Umarım, önce böyle bir erkeği hak edip etmediğini düşünerek bir beyin jimnastiği yapmıştır
Yukarda sayilan özelliklerin tümüne sahip olsaydim hayatima hiç bir kadini almazdim çünkü hiç birinin beni gerçekten sevdigine inanmazdim
böyle bir erkek varsa cocuk istemezse bende varırıımm
Bu erkeği isteyen kadının da iki kukusu olması lazım.
Ben orda 27 ve 20000 i beğendim 😂 hı bir de 1 tane üni mezunu olması yeterli 😁
Kadın 160 ingilizce bilmez çirkindir istediği şeye bak 160/65 boyla ne hakla 180 ister bunlar hiç aynaya bakıyorlar mı merak ediyorum..😃
böyle bir erkek biz kezbanları ne yapsın biraz realist olun
Sevgi dil para boy göz rengi sesi kac kitap okuduğu vs. Değildir sevgi onu o yapan özellikleriyle sevmektir bence
bu kadar yazmaya gerek yok, renkli gözlü yakışıklı doktor olsa adam yeter
La böyle işin anasını...
6. sinifta ingiliz cem 0 di
Böyle bir erkek olsa bana mı bakar allasen
2 dil tamam da o 5 dili ben napayım
Bu neymiş böyle ya zere kızlar evde kalıyor😂
Allah'tan ideal değilim 😊
Öyle birini bulan haber versin 😂😂
İş ilanı gibi olmuş 😊
Gamzeli güleç erkekler idealdir bana ama 😼
Daha böyle biri gelmedi
Böyle olsam sizle ne işim olur be :D