Aşk İlişkileri Sizde bu karikatür gibi misiniz? Kızlar özellikle sizler bu tip erkekleri sever misiniz? 7Vendetta Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl güncel Sizde bu karikatür gibi misiniz? Kızlar özellikle sizler bu tip erkekleri sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hahgdbdbhhsah koptummm:))))) 0 5 Yorumla 7Vendetta +1 yıl iyi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seciciyim ama bir erkek beni her halimle begeniyorsa ve saka adi altında sürekli eleştirmiyorsa o adami her anlamda mutlu ederim ve özgüvenim yükselir. Sürekli şakayla karışık vucuduma laf eden adamla rahat edemem. Yorumla 7Vendetta +1 yıl eder misin daha önce kaç erkeği mutlu ettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 sevgilimin 7 tane de tatilde otelde Yorumla 7Vendetta +1 yıl hepsini mutlu mu ettin şu an bekar mısın Yorumla
defnesrky Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 😂😂 ben sevmem 0 7 Yorumla 7Vendetta +1 yıl neden Yorumla defnesrky +1 yıl bildiğin öküz bu Yorumla 7Vendetta +1 yıl hayatın gerçeği bu Yorumla defnesrky +1 yıl malesef öyle Yorumla 7Vendetta +1 yıl güzel mi kadınlar sever ama Yorumla defnesrky +1 yıl ben sevmem dedm ya Yorumla 7Vendetta +1 yıl ne seversin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hahgdbdbhhsah koptummm:)))))
iyi mi
Ben seciciyim ama bir erkek beni her halimle begeniyorsa ve saka adi altında sürekli eleştirmiyorsa o adami her anlamda mutlu ederim ve özgüvenim yükselir. Sürekli şakayla karışık vucuduma laf eden adamla rahat edemem.
eder misin daha önce kaç erkeği mutlu ettin
4 sevgilimin 7 tane de tatilde otelde
hepsini mutlu mu ettin şu an bekar mısın
😂😂 ben sevmem
neden
bildiğin öküz bu
hayatın gerçeği bu
malesef öyle
güzel mi kadınlar sever ama
ben sevmem dedm ya
ne seversin
Tombik sevmem.