Biz kadınlara, en çok hangi makyaj malzemesi yakışıyor?

Doğal makyaj diyenleri anlamıyorum yüze sürülen hiç bişey doğallık olmaz 0 makyajsız yüz doğaldır doğallık budur.. ama hafif dye biliriz... 'ten dengesi bozmadan kullanılan örneğin b. b krem ayrıca sadece siyah kullanılan göz makyajı belki bide şeftali tonu ruj budur hafif olan ama yüzüne yüzünde olmayan renkleri katıyorsan allık far renkli kalem bordo ruj vs bildiğin makyajlı surattır o benim için...
Bizim çok güzel ve fazla fazla yaptığımız ancak onların doğal sandığı makyajlar.
Bak baya genel yazdım☺️
Fark ettim, kuşum. <3
Görseldeki gibi kulak makyajı yapmayan kızı hiç dikkate almam 😜😜
Ten ruj ve göz kalem zamazingosu dışında gerisi çöp 😅
Cevap
43Cevap
Erkekler hep dopallıktan yanadırlar evet ama nedense hep Boyalı kuklalara tav oluyorlar dilleri 2 metre aşağı düşüyor görünce 😂😂
Ciddiye almıyorum onların fikirlerini hehehe 😁😂😂😂🤪🤪🤪
99px.ru/.../image_860310160707587814498.gif
Doğallıktan.
Doğal görünüm her zaman çekici, yakıştırdığı malzeme olarak eyeliner.
Ben bir bayanım ama erkekleri çok iyi tanıyan bir birey olarak söylüyorum ki; erkekler abartı makyaj dan hoşlanmıyor. Öyle badana yapar gibi yapılan makyajlar çekici değil itici geliyor onlara. Daha çok naturel çok fazla cilt tonuna zıt düşmeyen doğal tondaki makyajları beğeniyorlar benden söylemesi.
Tek bildikleri ruj zaten. Onlar bilse ne bilmese ne.
En yakıştırdığı makyaj malzemesi;
Makyaj silme pamuğu.
Makyaj bu.. neresinden bakarsan bak sahtekarlık.. o yuzdendir ki uzaktan bakinca makyajla olağanüstü guzel gorunen kadınların makyajsız hallerini hep görmek istemişimdir
Erkeklerin cogu dogal kiz severim diyecektir lakin makyajli kadinlara bakarlar. Boyle tezat bir cinsiyet.
Güzel olup makyajsız olanı bana çekici geliyor doğal güzellik en güzeli
https://resmim.net/f/xLnVhK.jpg
Güzel bir kız neden makyaj sürer anlamıyorum kendini çirkin görenler makyaj yapıyor
https://resmim.net/f/0QvftE.jpg
@Nisannn58 önce bu siteye girip dosyaları seç kısmına tıklıyorsun sonra resim dosyaların açılacak yüklü resimlerin onlardan birini seçiyorsun yükle kısmına tıklıyorsun resim hazır hale geldiğinde resim direk adresi bir yazı göreceksin onun altındaki linki kopyalıyorsun yoruma yapıştırıyorsun işte böyle bu sitede yapacaksın unutma 👉👉👉👉 https://hizliresim.com/
Erkekler görüntü olarak makyajlı kadınları çekici bulur, Ancak ileriki zamanlarda doğal halini isterler çünkü o görüntü artık onlara maske gibi gelir.
Göz rengini ortaya çıkaracak farlar örneğin mavi gözü en güzel ortaya çıkaran renkler kahverengi tonları rimel kesinlikle rimelsiz makyaj Salçasiz, tuzsuz, yağsiz yemek gibidir. Sonra efendim allik ya da bronzer. Göze fazla yoğunluk verirseniz ruj sürmeyin renkli. Dudakları one çıkarırsanız rimel yetmeli çünkü her ikisini yapınca bana göre kötü oluyor badana gibi oluyor güzelliğiniz ortaya çıkmıyor ve odak noktası olmuyor.
Göz makyajı eyeliner olmadan olmaz. Ve mat dolgulu ruj
Ben göz çevresine yaptığınız makyajı seviyorum dikkatimi çeken o oluyor bakışları daha etkileyici hale getiriyorsunuz
Eyeliner, dipliner (yazılışı bilmiyorum), oje, ruj (mat likit), far, allık hepsi güzel oluyor
Abartiya gitmedikleri sürece
Kirpik lerle göz eteafina yapılan işlemler fena, tavsiye etmiyorum çünkü guzellesiyorlar.🤔
Onlara kalsa doğal derler, ama makyajlı hatun görünce de içine düşerler 😄
doğal olmalı. Sahte görünmenin anlamı yok. Makyajla güzel olan kız güzel değildir. Doğal olarak eklenti olmadan bir kız bana göre çirkindir ya da güzeldir.
eyeliner ve ruj. gerisi yüze yapıştırılmış boya kovasından alınmış başka bir şey değil.
Resimdeki mükemmeliyetleri bana alacak bir insan evladı arıyorum var mı? 😂
Erkekler makyajdan ne anlar. Ruj ruj diye geziniyor ortalıkta hepsi
Vay be erkekler güya doğallıktan yanaydılar😁😁, yorumlara bak! Doğallıktan eser yok 😁😁.
Abartı olmayan makyaj en güzeli. Rimel, eyeliner, ruj yeter.
Kirpiği gür olan kadında rimel efsane duruyor bence
Ruj ve oje dısinda hicbirsey kullanmam bazen rujda surmuyorum dudak balmlarim yetiyor😀
göze bir şey sürüyorlar ya bir o birde dudağa sürülen varya boya onu sürdünmü bende çadır.
Çadır mııı
Doğallık derler ama koyu kahverengi, kırmızı, mor ruj süren kızlara bayılırlar
Her erkek doğal sever ama çakma sarışın Ful boyalı orası burası açık kız görene kadar 😂
Goz makyaji abartili olmamali sadece bir rimel mesela. bide kirmizi ruj
Allık.. o kızarma cidden çok iyi...
Bence hiçbirini yakıştırmıyolardır.
Kedi gozu makyaji kirmizi ruj
Ruj, oje, eyelenier :D
Rimel ve ruj diye dusunuyorum
Bence ruj olması gerek 😂
Eye-Liner
*Gecen bol olsun.*
Şimdi birisi çıkıp highlighter diyormuş...
Kırmızı ruj'dur heralde. Ojelerde işin içinde.
bence eyeliner ve ruj
Rimel ve ruj tabi doğal bir şekilde
Ruj ve hafif göz makyajı bence
Ruj ve oje kesinlikle.
Bence ruj ve rimel olmalı.
Dudakları belirginleştiren ruj.
Bence göz ve dudaklar çekici geliyor onlara
Haylaytır sevin haylaytır hoştır candır yav
bece hiç biri beni ilgiledirmiyor
rimel ve siyah göz kalemi bence
Doğal olsun o yakışıyor.
Göze sürülen şey adını bilmiyorum bide oje
Eyeliner, Rimel, Ruj.
Eyeliner😀
Doğal görünümü veren makyaj bence.
Bence doğallik sevenler çok
Rujdur en cok ona kiziyolar
Abartılmaması tercihim
Maskaradan fazlasini bence tasvip etmiyorlar.
Siyah göz kalemi.
Bence ruju beğeniyorlar
Isimlerini pek bilmiyorum ama hafif olunca iyi
ruj ve oje
#hacıemre
Ruj bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar