Yıpranmış saçlar bakım yaparken nelere dikkat etmeli?
Mutlaka saç tipine uygun saç bakım ürünleri kullanılmalı.
Yıpranmış saçların kabarmasını önlemek için nem veren bakımlar uygulanmalı.
Saçları şekillendirirken fazla ısı kullanmamaya özen gösterilmeli.
Haftalık şekilde uygulanacak yoğun bakımlar ile saçların yıpranması onarılmalı.
Bunların dışında size harika bir önerim var. Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri birer harika!
Elidor 7/24 duş sonrası bakım kremleri serisi saçını besleyip onarırken kolay şekil almasını sağlar, hepsinin kokusu birbirinden güzel ve çok kalıcı. Ben üç çeşidini de denedim ve çok memnun kaldım. Saçlarımı hem yumuşacık yapıyor hem de şekillendirme konusunda çok etkili. Saçlarımın kabarmasını önlüyor, yoğun bakım yapıyor. İkisi bir arada ürünleri her zaman çok severim. Bu kremler de hem saça bakım yapan hem de şekillendirmeye yarayan ürünler olduğu için çıktığı ilk günden itibaren çok merak ettim.
Eğer kıvırcık saçlara sahipseniz 7/24 Belirgin Bukleler ile saçlarınız hem çok bakımlı hem de harika buklelere sahip olabilir. Saçlarınızın elektriklenmesinden şikayetçiyseniz 7/24 Elektriklenme Önleyici tam aradığınız ürün. Saçlarımı şekillendirmeden önce yıpranmış saçlarımı onarayım derseniz ise 7/24 Onarıcı Etki sizi bekliyor.
Kısaca tüm saç tiplerine ve sorunlarına yönelik bakım ve şekillendirme çözümleri için Elidor 7/24 Bakım Kremleri mevcut. Birini seç ve saçlarındaki değişimi gör.
Bence kimyasallarla uğraşma organik hindistan cevizi yağı al 1-2 saat bekle yıka arınması zor ama kaş kirpik saç çok güçlendiriyor ayrıca çok güzel makyaj çıkartıyor vücududa çok güzel nemlendiriyor yani hindistan cevizi yağını al herşeye iyi gelisin😅
Hangisini denediysem sonuç hüsran 😔ya saçlarım döküldü ya daha da çok yıprandı 😒 ama şu aralar doğal yağlar uyguluyorum badem yağı, zeytin yağı bir de yumurta beyazı😁 kremlerden daha çok etki ettiler 😅
daima kreatin özlü ya da sıvılaştırılmış kreatin ürünleri en iyisi schwarzkopf bu konuda en iyisi bu üürnler saçı yumuşatıyo aynı anda besliyo kırgınlığı ve dalga seviyesini en aza indiyo saça şekil vermek daha kolaylaşıyo kreatin özlü ürünler en iyisi bu konuda
Kız değilim ama cevap vereyim :) O elinde tuttuğun iyi bir ürün ama ben sana pantene pro-v'yi de tercih ederim :) hem 24 saat geçmeyen o mükemmel kokusu hem de dolgunlaştırıcı ve canlandırıcı etkisi ile vazgeçilmez bir krem :)
ben kullanmıyorum ama kullansam soguk sıkım hindistan cevizi yagını kullanırdım çok methhini okudum saçlara kaşlara kirpiklere ve dogal olmasıda ayrı güzel
En İyi Cevaplar