Dermo White Krem Kullananlar ve Deneyimleri Neler?
Selam :) Dermo White krem cilt beyazlatma etkisi ile birçok kullanıcı tarafından çok tercih ediliyor. Ciltte bıraktığı etki çok güzel. Faydalı bir ürün. Diğer beyazlatıcı kremlere göre fiyat performans açısından beğenilen bir ürün. Ayrıca doğal bir içeriğe sahip. Ürün hakkında edindiğim bilgileri ayrıntılı bir şekilde anlatmak istiyorum.
Dermo White krem ne işe yarar?
Dermo White krem ne işe yarar?
Adı üzerinde Dermo White kremin cilt beyazlatma etkisi var.
Ciltteki renk eşitsizliklerini gideriyor ve renk tonunu eşitliyor.
Ciltteki sivilce ve güneş lekelerinin giderilmesini sağlıyor.
Cildi nemlendirme konusunda başarılı bir ürün. Günlük kullanım için uygun. Sabah ve akşam günde iki kere uygulanabilir.
Sadece yüz değil cildin her bölgesi için uygulanabilir.
Koltuk altı ve genital bölgedeki kararmaları geçirme konusunda oldukça başarılı bir ürün.
Ürün 5 tona kadar açılma vaat ediyor.
Ciltte yağlanma veya sivilce yapmıyor.
Her cilt tipi için uygun bir ürün.
Dermo White Anti Aging krem hakkında da birçok soru gördüm. Yaşlanma karşıtı bir ürün. 4 ve 6 tane Dermo White krem alanlara hediye olarak gönderiliyor.
Dermo White krem içeriği nedir?
Dermo white anti aging
Dermo White kremin içeriğinde beyazlatma ve nemlendirme etkisi veren maddeler mevcut. Nemlendirici etkisini arttıran madde zeytinyağı. Ürünün içerisinde Akdeniz ve Ege'den gelen doğal zeytinyağları kullanılıyor. Beyazlatma etkisini veren madde ise pirinç. Beyaz pirinç cilt tonunu eşitliyor, lekeleri gideriyor ve cilde ışıltı veriyor. Diğer bir madde Arnika çiçeği. Ayrıca içerisinde limon ve Türk kahvesi de bulunmakta. Bu iki madde de cilt yorgunluklarına çok iyi geliyor.
Dermo White krem nasıl kullanılır?
Dermo White krem nasıl kullanılır?
Dermo White krem temiz cilde uygulanmalı. Uygulamadan önce cildinizi yıkamalısınız. Ancak saf su yetmez. Temizleyici bir bakım ürünü kullanabilirsiniz. Birçok markanın temizleme jelleri var. Cildinize uygun bir ürün ile yüzünüzü yıkadıktan sonra kremi uygulayabilirsiniz. Eğer vücudunuza kullanacaksanız önce duş alın daha sonra kremi uygulayın.
Dermo White krem kullanıcı yorumları neler?
Dermo white krem kullanıcı yorumları
Kullanıcılar ürünün en çok beyazlatıcı ve nemlendirici etkisini seviyor. Özellikle genital bölge ve koltuk altı kararmaları için tercih ettiklerini söylüyorlar. Yüz lekeleri için de kullanıp memnun kalanlar var. Kullanıcı yorumlarını okuduğumda sivilce ya da yağlanma yaptı gibi bir yorumla hiç karşılaşmadım. Bu da ürünün iyi olduğunu gösteriyor aslında. Ancak vaat ettiği gibi 5 ton açılma bazı kullanıcılar tarafından abartı bulunuyor. 3 tona kadar renk açtığını söyleyenler mevcut.
Ben de erkekler kullanır mı diye araştırdım kullanabiliyomuş aldım kullanıyorum. Kararmalara etkili oluyo. Bırakınca tekrar kararmalar ortaya çıkar mı bilmiyorum ama
Benim sırtımda sivilceler çıkıyor kışın. Yazın denizden falan temizleniyor ama kışın çok rahatsız edici. Bu kremi buldum denicem ben de, etkisini görmüş çoğu kişi.