Cilt beyazlatıcı kremler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı? Tavsiye eder misiniz? #İyiKalpliCiltBakımı #İyiKalpliOl

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Krem kullanmadım evde kendim yaptığım bir maske var..1 yemek kaşığı pirinç unu içine kıvam alana dek süt ekliyorum yüzüme sürüyorum 25 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkıyorum sonrada soğuk su ile yüzümü şokluyorum bunu 21 gün boyunca 1er gün aralıklarla yaptim çok memnunum
Kremler kullanıldığı sürece etkisini gösteriyor ama bıraktıktan sonra eski haline dönüyor.. Bir ara bir yakınım Dubaiden bir krem getirmişti kullandım bende.. Resmen hayalete dönmüştüm her gören soruyordu 🙂tabi bitince eski halime döndüm.. Sonra netten aldım ama demek ki orijinal değilmiş yaramadı işe
Ben farmasiden aydınlatıcı krem ve sabun birlikte kullandım ama kalıcı olarak faydası olmuyor. Bilgine.
Söylemeyi unuttum ama sen de biliyorsundur zaten kalıcı cilt beyazlatma işlemleri yapılıyor estetik merkezlerinde
Sabun bende aldim ise yaramiyir
Cevap
9Cevap
Cilt beyazlatıcı kremlerin cilde daha fazla zarar verdiğini düşünüyorum gadası.
la roche posay pigmentclare kullanıyorum. başarılı. bioderma oldukça iyiymiş. bir de lierac tavsiye ediliyor ama bunlar beyazlatmadan öte leke için
Piprinç maskesi süper ben kullandım. Ama evde yapmayın çok zorlanırsınız hazır olanlardan alın etkisi oluyor. Haftada 1 veya 2 defa kullanılıyor.
Pardon yanlıs yazmışim PİRİNÇ
Krem olarakda pirinç kremi
Esmer ten çok güzel değil mi? Neden beyazlatma ihtiyacı duyuyorsunuz acaba? Yoksa amacı farklı mı? Bilemedim şimdi🙃
Esmerim ama pek mutlu değilim bir ton daha açıknrenkli olmayı tercih ederim.
Aynen😂
Siyah noktalar için sürekli krem kullanıyorum ama cilt beyazlatıcı kremleri daha önce duymadım faydası nedir ne işe yarıyor
Evde yapıyorum bazen
Esmerleştiren krem varsa bana önerin.
Markasına bağlı işe yarar aydınlatıyor yüzü.
Ne kullandıysam boş yüzüm esmer vücut beyaz
Öyle kremlerin cilde zararlı olduğunu düşünüyorum.
Faydasi oluyo ama cok dikkatli kullanmak gerek
Öyle bir şey mi varmış dkdkdh
Patatesin içindeki nişasta :')
Hepsi para israfı
Kullanmıyorum.
W lab felan kullanan var mi
Zaten cildim beyaz
Kullanmadım
Ne işe yarar ki bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?