Dermo white kremi cilt beyazlatmada kullanılmakta.
Dermo white ne işe yarar?
- Dermo white düzenli kullanımda cildin melanin seviyesini düşürür ve cildin daha canlı hale gelmesini sağlar. - Güneş sonrası ve yaşlanmaya bağlı oluşan karartma sorunlarına da iyi gelir. Derma white krem kararan bölgelere uygulandığında etkisini göstermekte. - Cildi aydınlatır - Koyu nokta oluşumunu önler - Bölgenin rengi açar.
Dermo white, genelde koltuk altı ve dirsek kararmaları için kullanılıyor.
Dermo white
Dermo white krem nasıl kullanılır?
Dermo white krem gece ve gündüz şeklinde kullanılabilir. Dermo white kremi dairesel şekilde masaj yaparak uygulayabilirsin. Bir ay boyunca düzenli olarak kullanman gerekiyor. Dermo white kremi düzenli ve uygun dozda kullanmanda fayda var.
iyi bir dermotologa git. tanıdıgı. bir kız yüzü yogun çilli teni beyazdı kızıl saç tahmin edersin oyleler baya çilli oluyor. ha kötülemek için degil haa nasıl yogun dugunu anla diye. dr. gitmiş avenenin ürünlerini kullanmış dr. tavsiyesiyle. hangisini bilmiyorum. ne çil ne sivilce prüzsüz bembeyaz leke yok hayran kalıp sorunca söylemişti
instagramda sepiwhite falan var kanıtı da var ama dolandırıcılar böyle ürünleri tavsiye etmiyorum , yaş ilerledikçe deri kendini yeniliyor zaten böyle şeylere gerek oldugunuda dusunmuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tuzak bence bunu olmasada bazı ürünler kullandım pahalı olan. Hiç bir halta yaramıyor.
En İyi Cevaplar