bugun burun estetigimin 12. gunu ve bandajlar cikti. Sizce nasil suanlik? Ayrica onden bakildiginda burun ucum hafif saga yoneldigi belli oluyor. Doktor masaj verdi oturur duzelir zamanla. Ne tarafa yonelirse tersine dogru masaj yap dedi. Sizin de boyle sorununuz oldu mu?
Guzel olmus iyi iyi👍 kotu diyenler var onlara bakma sen, her soruda miletin kalbini kiran eden bir grup onlar sadece
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkurler 😊 yok ben kirilmam ya sonucta buraya kendim gorus actim fotomu koydum. He tabi estetik ameliyat olmamislarsa ayrica bu surec nasil ilerliyor bilmeyen kisilerse de takmam dediklerini 😂
Bende de kemik egriligi ve et vardi. Onlarla birlikte estetik oldum. Yani keske bir fikir olarak da belirtseymis nasil olacagini. Neyse dur bakalim bir 2 3 ay da asagi yukari seklini burun gosteriyormus.
Haklısın 3 ayda gösteriyorda bu eğriliğin gideceğini pek sanmıyorum. Bir an önce 6 ayın geçmesini bekliyorum. O zamana halen bu şekil devam ederse olucam. Umarım senin burnun sorunsuz bir şekilde düzelir 🙏🏻
Ben de acik ameliyat oldum. Delikler hakkinda bir bilgim yok yani doktor ne dedi peki? Benim deliklerde sorun yok duzgun. Toparlak kisimda var bir saga dogru yonelme. Onu da bilemiyorum odemden mi yoksa kikirdaktan mi..
Doktor tamponları çıkarırken burnun güzel fakat delikleri asimetrik olmuş dedi ve 6 ay sonra yeniden lokal anestezi ile ameliyat yapıcam dedi Senin burnunda toparlak kısımda olan yamulma genelde ödemden oluşuyor. Ödemin çabuk geçmesini istiyorsan da bol bol su içmen ve sabahları maydanoz suyu içip, gün içinde bir kaç kez de okyanus ya da deniz suyu ile burnunu temizlemen gerekiyor. Ameliyat olan herkes istediği görünümdeki buruna kavuştu bir ben kavuşamadım. Şanssızım 🙀
Peki bir sey sorucam bu doktorun hatasi mi oluyor? Devlette mi ozelde mi oldun bilmiyorum ama yani tekrar odeme yapmana gerek yok degil mi revizyon ameliyati icin oyleyse? Ben kendi burnumdan da supheliyim zaten mrk etme 😂 Burun cidden agrisiz bir ameliyat ama cok cok onemli bir ameliyat.. cok hassas
Devlette oldum. Özele pek güvenemedim. Devlette imkanlar daha çok oluyormuş. Doktoru da çok araştırdım. Yılın hekimi filan seçilmiş. 6 ayın bir an önce geçmesini bekliyorum para isterse itiraz etmeden direkt vericem. Sonuçta burun yani 😂 sen acısız diyorsun da en önemli organlardan biriside burun. Ameliyat olduktan sonraki 4 gün insanlar acıyarak bakıyordu. Odalar arası hareket ederken bile burnum bir yere çarpar diye korkarak dolaşıyordum. Acısız ama çok zorlu. Ve şu an halen sırt üstü konumda yatıyorum eski yatış düzenimi özledim 🙀😂
Ya doktor farketmiyor ozel de devlette falan duzgun doktoru bulmak gerekiyor. Bem de ilk bas devlete gittim kbb ye ama biz yapmiyorz estetik plastik cerrahla bir konus o herseyini yapar dedi. Gittim 7 ay sonraya ameliyat tarihi versi 2500 lira istedi estetik icin 😅 omdam sonrada sansa bir arkadas araciligiyla kendi doktorumu buldum. Valla ameliyattan sonrasi cidden zor. Surekli dikkat etmek insani yoruyor
Haklısın kbb doktoru sadece nefes almakta zorluk çekenleri ameliyat ediyor estetiksel hiçbir şey yapmıyor bende estetik cerrahta oldum. Bir de şu var sen şu an pek dikkat etmiyorsun anladığım kadarıyla ama düzenli olarak 8 saat yatman lazım ki ödemlerin insin ve burnunda tamamen kaynasın. En az 1 ay böyle devam etmen lazım 😂 ama nerede 😂
8 saat uyuyorumben zaten ama tabi yatma. saatimi gec oluyor 😂 ama yani ne yapalim doktor bile dedi ilk 5 gun cok onemli sonra sosyal hayata isine okuluna donebilirsin diye 😅 ya ayrica benim sol yanagimda sislik kaldi gecmiyor😅
Düzenli yat dediysem tam 8 saat yat demiyorum 😂akşam 22.00 ile 02.00 arası melatonin hormonu daha aktif çalışıyor ve bu da senin daha çabuk iyileşmene katkı sağlıyor 😇ayrıca yanağındaki şişlikte 2 haftaya ancak geçer. Bende ilk başlarda öyleydim. Ayrıca doktor sana rapor vermedi mi 🤔
Digerlerini bilmem ama ben morluklari takmadim hic kafama zaten hic morluk olmadida. Sadeve alcimin altinda sariliklar olusmustu. Onlari da kafaya takmiyorum. Yuzmun su soyulan haliyle hic fondötem de suremem igrenc bir goruntu olur 😂
Sen ameliyatı nerede olduysa ya hastaneden kaynaklı ya da senin bünyen den kaynaklı ameliyatın birçok yan etkisi sana pek işlememiş 😂Birde siyah nokta temizleme jeli ile her gün burnunu yıkaman gerekiyor ki temiz kalsın 🤗 ayrıca benim acayip uykum geldi. Sana iyi geceler 🌜
Evet Şu an hala hamur gibi burun nereye itsen oraya gidiyor 😅 neyse ameliyat cok acisiz agrisizdi ama tamponlar benim canimi cok acitti. ozellikle burun deliklerimden cikarken siyrildi sanki 😅
Doktorum Mehmet Gökhan Şahin Kayseri de. Aynen sekli zaten belli degil Şu an ama yani ameliyat oncesi doktorla birlikte karar vermistik zaten yuzume hangi sekil nasil bisi olur diye. Şu an asagi yukari konistugumuz gibi bir sekilde gibi. Tabi sislikler inince daha da belli olur
Baya beklemen gerek. Ciddi anlamda sekil alana kadar cok bekledim.. Ilk goruntusu aldatici olabilir Ilk bende begenmemistim , Sekil aldiktan sonra mutlu olmustum. Benimkisi 1 seneden sonra bile guzel sekilde degismeye devam Ediyordu 🙂
moralini bozmak istemem ama bence başarısız bir ameliyat olmuş
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece estetik olarak olmadim baska sorunlarimda vardi. nefes sorunum falan baya duzeldi. hala daha bir kere olsun tikanmasi burnum. Gorunus olarak sadece bir sormak istedim
Merhabalar, şuanki durumunuz nasıl acaba 1 yıl önce bu paylaşımı yapmışsınız ben de bu yaz Mehmet Gökhan Şahin'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Herhangi bir pişmanlığınız, keşkeniz var mı? Cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Burnum cok daha kalkikti ve baya bir indi asagi biraz daha inicegini soyledi doktor ve burnumun ucu saga dogru egilimde o da ödemlerim saga kaymis. masaj yapmami onerdi doktor.
En İyi Cevaplar