Bir hafta önce onun isteği üzerine ayrıldık kendisi beni engelledi ben engellemedim benim karşıma çıkma bi daha dedi bu gün tevafuk watsaptsn engeli kaldırdığını gördüm profili görünmüyordu şu an görünüyor az önce bi yerden geçerken motorla onu gördüm göz göze geldik o kafasını çevirdi. bende motorla hız yapıp uzaklaştım arkasına bakmadı bi daha o tuhaf hissettim sizce bugün engeli kaldırdı ve beni gördü tekrar özlemiş midir durum nedir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biz kahin değiliz. Nereden bilelim.
Yaşanmış hikayeler var ya hani!!
Masallarda var
Yav işine git hiç saygın yok insanlara
Yazmanı istemiş
Ya da gördü ya seni aklına gelmişsindir a bugün karşılaştık demeni bekliyordur
İlk defa motorla gördü belki havalı gelmişsindir ona peki neden bakmadı bi daha arkasına?
Hayır engeli sabah kaldırmıştı akşam da tesadüfen gördü beni
Ya da hayatına yeni biri girmiştir işte engel listesine bakarsa bu kim sormasın diye engeli kaldırmıştır
Hayatında biri var ama numaramı silebilir başka telden baktım profil görünmüyor ama benim noda görünüyor
Hayatında biri mi var ne bileyim belki kıskandırmak istiyordur hayatında biri varsa hiç hayatında biri varsa hiç profiline falan da bakma niyeti senin geri dönmeni beklemek değil
Benden sonra hayatına birini aldı bana kızdığı için sonra hemen nişanlandı ama hep geldi bana ben kabul etmedim şimdi kendi sildi beni yine geldi engeli kaldırmış anlamadım ne yapmak istiyor
Yok kardeşim sana bundan hayır gelmez o tek eşli de olamaz kız olmasına rağmen
Valla bana çok çektirdi Allah biliyor neler yaşattı sürsün istiyorum
İşte uzaktan işte onunla iletişime geçme bence boş ver nişanlanmış zaten
Ben uzaktayım o kendini gösteriyor
Sen engelle ve bir daha açma engeli merak etme onu
Ah ah kardeşim ah
İnan ki ben daha ağrını yaşıyorum her zaman yazan ağlayan bendim şu an uzak duruyorum yazmıyorum umurumda değil şu an uzak duruyorum yazmıyorum umurumda değil demiyorum ama benim için hayırlısı o değil bunu biliyorum
Hakkımızda hayırlısı gönül işleri zor be ne adam gibi gidebiliyorlar ne kalabiliyorlar
Aynen öyle aldatıyor ama ayrılmak istemiyor ayrılmak istediğimi söylediğimde ağlıyor
Ama bir gün bizi çok ararlar arasınlarda kardeşim şimdi bana engeli kaldırmış dikkat çekmeye çalışıyor dusmicem ama
Düşme abi çünkü bak beni aldatan adam oradan buradan bana ulaşmaya çalışıyor lütfen telefonlarıma cevap ver diyor canım benim diyor ama ben çok yedim bu numaraları canım benim diyor ya sanıyorum beni çok çok seviyorum ama öyle değilmiş seven adam ne ayrılmaktan bahseder ne aldatır ne de sevdiğine küfür eder
Benim kız da hep terk etti sonra kendi geldi bir hafta önce o kadar kararlıydı ki karşıma çıkma dedi engelledi dün de engelliydi baktım bugün açmış engeli ama yazacağını hissediyorum boşuna kalkmadi o engel düşmek istemiyorum oyununa
Düşme vallahi yoksa bu gelir gider gelir gider gelir gider ne köy olur ne kasaba olur ondan
Benimki evlenecek yakında bakalım ne olacak
Oha evlenecek olmasına rağmen mi böyle yapıyorsun vay onun kocasının haline
Ben gitmesine izin vermedim yazmadım aramadım kendisi bir engelliyor bir kaldırıyor bir ağlıyor geliyor bir gidiyor
Allah akıl fikir versin yani gerçekten o tek eşli kalabilecek biri gibi değil
Valla Allah’a havale ettim hayatını merak ediyorum gerçekten bana çok çektirdi çünkü
Bak şu an ben de merak ediyorum acaba ayrıldık diye mutsuz mu üzülüyor mu diye ama olmayacağını da biliyorum yani onun için merak ederim diğer saat etmem öyle öyle unuturum
Allahlarında bulsunlar dilerim hayatı alt üst olsun bendiz kimseyi sevemesin hele o adamı hiç
Ben öyle demiyorum sevsin sevsin aşık olsun evlensin mutlu olsun ama benden uzakta
Benden merhametlisin valla kardeş
Bak beni aldattı bana kavga sıralarında sanki ben onu aldatmışım gibi küfürler etti ama şunu biliyorum benim çok üzüldüğümü zaten Allah biliyor ben ne dersem diyeyim zaten Allah o hakkı onda bırakır mı bırakmaz mı bilmiyorum onun için kendi yoluna baksın mutlu olsun evlensin çoluk çocuğa kavuşsun ne hayali kuruyorsa ben dışında gerçek olsun yani
Bir de ona karşı sevgim yok ama bir buçuk yıllık bir ilişkiydi ona kıyamıyorum da yalan değil
Kıyamıyorsan hala bitmemiştir biseyler peki geri döndu mu sana peşinden koşturup sonra dönuyorlar da
Hayır yani ben bana ulaşması için her şeyi yaptım WhatsApp'ı sildim telefon hattımı çıkardım yeni şu an arıyorsa da ulaşılamıyordur ulaşılamıyor çalıyordur instasının şifresini değiştirmemişti işte orada kendine mesaj at kısmı var ya orada işte yazmış seninle konuşmak istiyorum tarzında ben görmezden geldim uygulamayı falan tamamen sildim ona ait ne varsa sildim
valla kardeş sen becerebilmissin ama ben beceremedim çok kez gitti bir ay geçmeden evime kadar geldi af diledi kıyamadım affettim ama yine gitti hemde nişanlandı sonra yine geldi nişanlı olduğu halde şimdi düğünü olacak ve ben Allah’a havale ettim
Yani nişanlandığında sen iletişimi kesinlikle koparacaktın yani çünkü 10 saatten sonra ondan sana hayır gelmezdi
Tabiki kestim ama kendisi yapamadı bir öfke üzerine bu nişanı yaptı dini nikah yaptığı için ayrılamadı silesi izin vermedi ben bekledim ama ayrılmadı şimdi de düğünüm var yoluma çıkma istemiyorum diyip engelledi bir hafta sonra engeli kaldırdı ama yazmıyor bugünde gördü beni ama göz göze geldik sonra hiç bakmadı
Ay dini nikahı da kaymış yani evli abi sen engelle bırak o engellemesin seni ama sen engelle onu
Ya ben uzak kalmaya çalışıyorum tam toparlanıyorum yeni hayata adım atıyorum bi bakıyorum kapımda ağlıyor o adamla yapamıyorum uyuşmuyoruz diye inan kafayı yedirtti bana ama en çokta kendimi saygımı benliğimi kaybettiğime yanıyorum değmezdi
Ben de ondan dolayı ayrıldım biliyor musun kendime saygımın kalmadığını anladım an yani kaçıp uzaklaştım
Ama bu kapıyı çok arasın ben iyi yerlere gelim dizlerini dovsun bana baktıkça Allah Kerim
Zaten öyle olacak bir insanın ahını almış mutlu olabileceğini mi sanıyorsun sen
Böyleleri nasıl olur biliyor musun mutlu olmak için herkesin hayatını mahvedeler benciller narsistler egoistler
Bu narsist kelimesini çok duymaya başladım
Bak bizimki yanlış bir ilişkiydi çok gitmesini söyledim gitmedi sonra çok emek döktüm okulunu okuttum hep destekçisiydim mezun oldu herkese teşekkür etti bi baktım nişanlısına bile ama bana yazmamış herseyine ben koştum sonrada gitti zaten o adamla evlenecem ev tutmus dedi
Boş ver abi onu unut gitsin
Narsist insanların psikolojini bozana kadar hayatında kalır senin enerjini sevgini merhametini sömurur ve hiç bi zaman iyi olmanı istemezler
Unutmaya çalışıyorum kardeşim çok dua ediyorm tüm mesajları fotoları sildim oda sildi beni ama şimdi engel kaldırmış bence yem yatıyor
Bak ben de her kavganın sonunda ben arıyordum yalvarıyordum o telefonu kapatmasın beni dinlesin diye ama ne oldu aldatıldım aldatıldıktan sonra affettim affettikten sonra yeniden kavgalar olmaya başladı kavgalar sırasında bana ağır küfürler hakaretler etmeye başladı sanki ben gidip erkeklerle konuşuyormuşum gibi davrandı sonra fark ettim ki bu insanın bana saygısı yok ben de bu insana katlanıp kendime saygımı azaltıyorum ayrılalım dedim bunu söyledikten sonra ağladı seviyorum dedi ama ben olmayacağını biliyordum o da dedi olmayacağını biliyorsan ayrılalım ama yine ulaşmaya çalışıyor ama buna izin vermeyeceğim
Ben bunun malını almış olur muyum sence
Buradan ayrılmak istedim ya
Allah gönlüne en güzel insanları çıkartsın aşkım kapışmak ilişki koçunun bağ kopartma seansı var youtibede muhakkak uygula çok iyi gelecek sana
Ha benim onunla bağım kopmuş zaten bir sevgi hissetmiyorum gerçekten sadece benden uzak dursun mutlu olsun başka da beni ilgilenemez
Hayır asil o senin ahını almış olur senin için rahat olsun sende benim gibisin yeterince hayrın dokunmuş yeter çünkü bir hadis var”Müslüman bir delikten iki defa sokulmaz”bu ne demek yani aynı hataya iki kez düşmez içim rahat olsun
Allah yar ve yardımcın olsun
İşte ağlayıp seni seviyorum dedi ya ben ayrılmak isteyince o an şüpheye düştüm dedim acaba ben onun ahını almış oldun mu diye
Teşekkür ederim abi senin de Allah yar ve yardımcın olsun
Amin amin. Söylesin bu kadar hep sen söyledin kıymet bilmedi artık sen kendi hayatına bak o senden helallik alması gerekir o biliyor hakkına girdiğini senin için rahat olsun
İşte artık bana ayrılmak istediğimi söyledim ya dedim hakkını helal et dedi helal olsun dedi sen de et ben de dedim helal olsun işte kafasında kurdukça acaba bana beddua eder mi diye düşünüyorum
Allah kimin duasını kabul edeceğini bilir sen kafanı yorma
Yani duasını kabul etmesin de inşallah eğer kötü dua ediyorsa çünkü bir buçuk yılım onun yüzünden yandı geleceğimin de onun yüzünden yanmasını istemiyorum
Bak Allah herseyi görüyor haklıyı haksızı sadakatliyi sadakatsizligi emin ol ilişkiyi hep sen kurtarmışsın ama artık kendini düşünmek zorundasın en doğal hakkın hem bak ona güzel dileklerin var Allah diyor ki kim birine güzel dua ederse o donup dolaşır ona gelir kötü dua yapsana bu böyledir
İnşallah bak ben her şeye rağmen onunla ilgili kötü bir şeyler düşünmek istemiyorum umarım o da öyledir
İnşallah her şey senin istediğin gibi de olur abi
Aminnn amin sen rahat ol yoluna bak oda pes edecektir
İnan benim istediğim ne biliyor musun o beni yıllardır koşturuyor artık benim kalbimde o bitsin onun içine düşsün o ateş
Umarım o pişmanlık onu bulur
Aminnnn sence neden engeli kaldırdı bana git dediği halde
Galiba peşinden koşulması hoşuna gidiyor dediğim gibi evli ve eski sevgilisine yazıyor tek eşli olabilecek biri değil
İnsallah o güvendiği liman beni aratır ona bu yapılmaz bize nasıl sevdim bi bilsen
Emin ol senin ahın yerde kalmaz Allah büyük ya
Allah’a çok güveniyorum içimde onun rahatlığı var bugün beni gördü yüzünü çevirdi ama kendini takmıyor göstermek için yazdı beklicek yazacakmiyim diye sonra dicekki evlenmeden bi kez görüşelim özledim di dk
Dicek
İyi Allah da onun cezasını vermesin inşallah
Biliyor musun ama şu elim de değil dua etmek istediğim de hep onunla ilgili şeyler çıkıyor ağzımdan rabbim yanına bırakma yaşattığını yaşat gibi
İçim böyle rahatlıyor
Yani kötü şeyler yaşamışsın ve atlatamamışsın daha zaten o insan sana kendini unutturmuyor ondan yani eminim yani o mutlu olamayacak
Bende buna kızıyorum git evlen ya da başkasını sev kabul ama gitmeyi de bilmiyor çok yordu beni
İşte bu sefer sen kesip atacaksın izin vermeyeceksin sana yaklaşsın seninle konuşsun seninle iletişime geçsin o artık evli biri
şu an yazsada cevap vermeyi düşünmüyorum zaten evlenecek dönüşü yok belkide ayrılır ama bu saatten sonra zor gelmesin gitsin
Allah'a dua et sana bir daha yaklaşmasın çünkü seni bir çıkmaza alır katar çıkamazsın
Biliyor musun ne yapacağımı şaşırdım kıyamıyorum da kızgınım
Kıy abi çünkü bu ilişkiden zararlı çıkan sen olursun o evli
Ve senin duygularınla oynuyor
Neye kızıyorum biliyor musun o adamı seviyor mu bilmiyorm seviyorsan gelme diyorum sevmiyorum diyor
Sevmiyorsan niye evlendin dedin mi hiç
Bana çok kızmıştı ayrılmıştık o da beni sevenle evlenirim diyip gitti çağırdı bi kardeşim yapma etme dedim ama olan olmuştu ayrılamadı sonra ailesi musade etmedi
Ama olsun yaptığı çok yanlıştı hem başkasının aklına girdi seni severken hem de senin aklına girdi seni bırakıp giderken
Aynen iflah olmaz bu psikoloji bozuk kızın
Aynen öyle kaç yıl sevgiliydiniz
3 yıldır ama 4 yıl öncesinde o platonikti bana
Peki en son sana seni seviyorum dedi mi ne zaman dedi bunu
Hep diyordu yatmadan önce büyük bir kavga ettik en son ayrılmak istediğinde bisey soyleneyecek misin dedim hayır dedi kapattı telefonu ben yazdım bisey söyle seni öyle hatırlayayım dedim”seni çok seviyorum”dedi böyle hatırla dedi engelledi
O yakında evlenecek dönüşüm yok bırak o adama alışım biraz dedi engelledi ama engeli kaldırmış
İşte biliyor musun seni seni üzmek de istememiş onun için en son öyle söylemiş