Normalde 7 gün surer 8. gün kahverengiye döner az miktarda daha sonra açilir rengi ve biter. Ben bitti sanmıştım ama 9. günden beri hafif kahverengi lekenme var ve bugün kan geldi azıcık. Noluyo anlamadım bitmedi hâlâ da geçen ay çok az bi regl yaşadim normalden az 5 gün ve kan çok az geldi yine kahverengi lekenmeli bi regl gecirmistim az miktarda. O yuzden bu ay bu kadar uzun sürmüş olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Erkekler Ne Diyor
mutlaka doktora gitmelisin.
hastahanede doktor muayene ediyor bir cihazla bakıyor. eğer gerek görürse, bir şey daha var, parça alıp küçücük 2 dakikalık onu incelemeye götürüyor, rahim ile ilgili kötü bir şey var mı yok mu diye. oradan gelen şey eğer temizse, genellikle aşırı kilo veya depresyondan da olabiliyor, stresten. bence doktora git. kan kaybettikçe halsizleşeceksin.
Zaten kac aydir duzensiz bazi aylar olmadim gitmem gerek farkindayim ama sürekli erteliyorum
benim ailemden birisi de benzer bir durumdaydı. uzun süre dengesiz seyretti ve sonunda 12 gün gibi sürekli devam etti. doktora gittik, önce hormonlarla ilgili bir sorun olabilir demiş, aşırı kilodan dolayı, ama hormonlar normaldi. sonra küçük bir parça almıştı aynı gün o 2 hafta veya 1 hafta sonra geliyor sonucu rahim ile ilgili kötü hastalıklar için. oradan da temiz geldi, stresten, kilodan oluyor. sonra düzeldi o kişinin durumu Allaha şükür. Bence mutlaka git, kötü bir şey olacağından değil, sadece düzene girmesi için
Kilomla ilgili herhangi bi sorun yok kilolu değilim normal kilodayim hatta zayıf diyolar bana ama stres faktoru etkilemiş olabilir onun dışında bir sıkıntı da olabilir hormonel bilemiyorum
aşırı zayıfsan eğer bu da bir etki. ama temel faktör stres, zaten bu uzun süredir böyle dengesizse stres, depresyon aşırı düşünmekten dolayı. benim o kişi strese girdiğinde yiyordu, dolayısıyla kiloluydu. sen yemiyorsan ve zayıfsan eğer dieğrlerin de dediğine göre, o halde bunlar normal. psikologa yönlendirir seni ama onlar da ilaç yazarsa yine kilo alırsın. önce doktora git, sonra bu stresi kendin çözmeni öneririm
Psikolojimin iyi olmadigindan eminim hemde uzun zamandir boyle ve bir hekimden yardim almadiğim için her geçen gun daha da kötuye gittiginin farkındayım. Gitmem gerek ama gitmiyorum. Aşiri zayif sayilmam aslında. Önce bir kadın doguma gidip daha sonra bi hal çaresine bakmam gerek
Özel hastaheneye gitmeni öneririm bu arada
Diğer soru, özel değilse psikolojinin iyii olmaması nedeni ne?
Çok çok yakınım ailemden birinin kaybı.. onun hastaliği sonrasi başladı ve onun kaybindan sonra daha da artti. Daha sonra biri hayatima girdi ve ayrildi bi takim olaylar yaşadım yine bu süreçte önce bana iyi geldiğini düşündüm ve bu şekilde bir tekediliş beni eskisinden daha da kötüleştirdi. Bu gibi olaylar yaklasik 3 sene öncesinden beridir devam ediyor yaklasik 3 senedir boyleyim.
Kısaca bu şekilde ama işin aslina inildiginde hâlâ nasıl bir yardim almadan devam ettiğimi sorgulayabilme olasiliğin yüksek. Bazen bende şaşiriyorum ama sağlıklı bi ruh halinde degilim.
Hemen bugün sırayı al ve mutlaka gitmelisin doktora. Daha da kötü olmadan. Hassas bir ruhun var sadece aşağıdan değil, sık sık başlayan ve uzun süre geçmeyen ani ve uzun baş ağrılarıyla da tetiklenebilir bu durumun baştan kastım tüm kafatasının çatlıyorcasına ağrıması
Kadın doğuma mı gidiyim?
O kadar bilmiyorum aslında, rahim ile ilgili hastalıklara kim bakıyor ki? mutlaka ona gitmelisin, ama bu sorun sadece burada çözülecek bir şey değil. Eğer sonuçların temizse, psikolojini mutlaka iyileştirmelisin, sana birkaç şey yazacağım şimdi bu konu hakkında buraya
Dinliyorum
idealist bir insansın. küçüklükten bu yana yastığının altında büyük hayaller biriktirdin. bu bahsettiğin olay olmadan önce, bazı insanlar mesela normalde de melankoliktir ama sen öyle değildin. kırmızı çizgilerin, kuralların, rutinlerin vardı. bu olayın sendeki değişimini görebiliyorum. hiç olmaz dediğin şeylere bile aç bir kalp taşıyor. o bahsettiğin kişilerle asla beraber olmazdın eğer seni etkileyen bu olay, o kişinin kaybı olmasaydı. çaresizliğin, zorlukların ve yalnızlığın, depresyonun getirdiği zorluklarla hayatının ne kadar değiştiğini de görebiliyorum. ama bu senin kişisel yolun. kişisel menkıben. bir gün herkes gidecek, kaybedeceğiz, hayatının bu döneminde onun kaybı ona artık bir yarar sağlamayacak. çünkü o artık yok. ama bu olayın seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. onun yokluğu, sende bir şeyler doğurtabilmeli. seni dönüştürdüğü kişiye bakıp bir şeyler eklemelisin kendine. kalbini mi katılaştırdı? acılara karşı göğsünü mü gerdi? bunları al ve yoluna, idealist aklına sahip çık. hislerim her zaman kuvvetli ve çok iyi yerlere geleceğini ve bu dediklerimi asla unutmayacağını biliyorum
Yazdıklarının %99'unun doğruluğu beni etkiledi hislerin gercekten kuvvetliymiş. Tek bilemediğin hissedemediğin nokta "bazı insanlar doğuştan melankoliktir. ama sen öyle değildin." Keşke öyle olsaydı ama sanırım ben bu dediklerinin yanında aynı zamanda içimde hep melankolik duygusal biriydim. Tek farkı bunu belli etmememdi sanırım. Kaybettiğim kişi en sevdiğim en yakınım olandı onun yokluğu kaybı beni derinden etkiledi. Ama hiç bir zaman bunu belli etmemeye çalıştım çünkü güçsüz görünmekten nefret ediyordum. Mutlu gülümsememin ardına gömdüm ve hayatıma devam ettim. Ama gömdüklerim bugün farklı şekillerde ve suretlerde şu an bende canlanarak geri dönüyor sanırım. Düşünemediğim güçlü insan portresini aslında çoktan aşmıştım. Artık vucudumda ve duygularımda değişimler meydana geliyor. Kendimi tanıdığım bir dönemdi. Dediklerini unutmayacağım
melankoliyi bazı insanlar dışarıda yaşar bazıları içeride yaşar. seninle ben benzeriz. benim hayatımda bir yıkım olmadı henüz. ama güçlü duruşa karşı beslediğim portre beni ben yapan şey. ve tuhaf olan şey bunu ben yapmıyorum ben zaten güçlü doğdum. asında ben de melankolik birisiyim fakat fikirlerin üzerinde melankoliğim, takıntı yaparsam, duygularımı kontrol edebilirim, ve bu beni aniden gülen aniden mutsuz olan ve kendini değiştiren birine dönüştürüyor ama sen farklısın. içinde bir biçerdöver var ama melankolikte olsan başkalarına hissettirmeden içinde eritip, yaşayabilecek gücü kendinde buluyordun. bu olay sadece her şeyin bir taşkınlık göstermesi. sen melankolik değilsin. sadece bu bir güç zehirlenmesi. her şeyi kolayca dışarıda yaşayamadığın için, için yanan ateşin isinden küllerinden dolayı kararmış ve sen bunu melankoli zannediyorsun. hayır. sen sadece güçlü duran, ve bu gücün onda biriktirdiği zehri ile içinde yaşamaya çalışan birisin. Çok iyi yerlere geleceğini hissediyorum bu günlerin geçecek.
Teşekkür ederim bana umut oldun haklı olabilirsin. Benim içimdekini bana farkettirecek tek insan oldun belki de. Bu beni şaşirtiyor. Demekki bir insanın derinliklerine inip onu hissedebilmek için onu ölesiye tanımak gerekmiyormuş. Hisleri gerçekten kuvvetli olan tek tük insandan birisin belki de. Umarım hayatında her şey düzenlidir.
Üye pembelilerin her regl oluşlarını sitede ilan etmeleri zorunluluk mu? Her gün binlerce regl sorusu görmek zorunda mıyız?
Regl oldugumu ilan etmiyorum regl dongumdeki bi sorunun neden kaynaklandiğini soruyorum?
İçinde regl geçen sorular artık bıktırdı. Bir de exim diye başlayan..
Büyük ihtimalle stresten, gecikmeside strese bağlı oluyor.