Alooo ustam telefonu AngelOfDeath verirmisin sipariş vericem ama güzel olsun bak bize 1. resimdekinin gögüsten başlayarak boyun bogaz yüz saç 2. resimdekinin karın kaslarından itibaren alalım. Ya ben yüz ve boyun boğaz kısmı ile oynamayı çok sevdiğimden 1. resimdekinin yüz kısmı güzel ama fitness zumba pilates spinning yapan kızlarda dikkat çekiyor yani onlarlada beraber olmanın kötü tarafı yuzunu severken o istediğim sevgiyi hissedemiyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendim gibi sportif ve fit istiyorum:)
17 Yorumla- +1 yıl
Istiyorsun yok galiba?
- +1 yıl
Sen varsın ya bebeğim benim😘❤
- +1 yıl
Varsa niye istiyorum yaziyorsun?
- +1 yıl
Evet istiyorum seni istiyorum.
- +1 yıl
Tamam neyse ben de seni istiyorum :-* ♥
- +1 yıl
Benden başkasını isteyemezsin zaten😘❤
- +1 yıl
Istedigimi buldum başkasıyla isim olmaz zaten ♥♥♥
Bence sportif ve fit olacak kadın dediğin.
Gel gelelim ben öylemiyim? Hayır.
Fit olmaya çalışıyor muyum? Evet.
Peki burdaki erkeklerin yorumlarını görünce fikrimi değiştirdim mi? Hayır.
Eee o zaman sporaa devam... ;) :D12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler icin birseyler yaptigimizi zanneden gerizekali bir kesim var ya kapak olsun buda onlara :D
+1 yılSportif fit kadın bence. Kadın dediğin benim gibi sıkı ve fit vücutlu olmalı. Aynaları çatlatmalı. 20 yaşımdan beri squat yapıyorum. Popomla sandalye kırmışlığım bile var. KAdın dediğinin kasası sert olacak:)
25 Yorumla- +1 yıl
Hellall bee nerdesin diye seni bekliyordum ablacim örnek alsinlar az :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin. Farkındalık kazandıralım az. Çalışmaya Devam:)
- +1 yıl
Rica ederim herkes yağlı balina olmayi tercih ettigi bu günlerde bizim gibilere ihtiyac var :D
- +1 yıl
Haklısın canım. Daha bu sabah işe giderken bir kadın gördüm. Lumbur lumbur Kaşalot balinası gibi sallanıyordu. Korktum yani:)
- +1 yıl
Yazik kendilerine nasil bir zarar verdiklerini bilmiyolar :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
ikisinin karisimi 😂
bende boyle yorum yapiyorum sitede beni lez saniyorlar 😂59 Yorumla- +1 yıl
Hahah tabi ikisinin karisimi bir nebze olabilir ama müthiş bir genetik gerektirir ve bazen de estetik operasyon :D
Memeleri büyük diye balık etli demişlerdir. Ama bilmiyorlar ki balık etlilerin selülitleri var memeleri sarkık erkekler balık etli ister fit kadına bakar :/
14 Yorumla- +1 yıl
Evett bilmiyorlar zaten bu kadinda büyük beden mankeni herkes bu kadin gibi de balik değil
- +1 yıl
Bu kadın illa ki o formu korumak için ilaclar falan kullanıyordur. Balık etli = Şisko ne farkı var? Her şey doğum yapana kadar. Ben balık etli olsaydım çocuk doğurduktan sonra zayıflamak isterdim ama ben ne yapıyorum kilo almak istiyorum ve onun için istediğim her şeyi yiyebilirim her türlü avantajlıyız boşversene salak erkekleri onlar ne istediğini bilmiyor. 😂😂
- +1 yıl
Katiliyorum onlar cahil hem balik etli derler hem 90 60 90 ne sacma zavalli yaratiklar :D bende kilo alamiyorum memnunum kas olarak almaya çalışıyorum bosver bunları bizim gibiler onlarin yüzüne bakmaz balik etli adi altinda selulitlu yagli balinalara kalirlar :D nickinde balina ama inceciksin ne tezatlik böyle :D
Ben bir kadın olarak fit, sportif hemcinslerimi daha çekici buluyorum. Ben maalesef neyse boş verin beni şimdi.
22 Yorumla- +1 yıl
niye boşverelim seninde görüşlerin önemli :D
+1 yılKıvrımlar önemli ama şekillendirme işlemini zayıfken de başarabiliyoruz.
311 Yorumla- +1 yıl
Evet sporla da basen ve kalca genisletilebiliyor ama göğüs ve fit kadin ikilisi biraz zor :D
- +1 yıl
Bel kıvrımı olmalı kesinlikle aşırı zayıflarda olmuyor aşırı kilolarda kıvrım kayboluyor yani sanırım arayı yakalamak önemli.
- +1 yıl
Genetik çok önemli bazıları zayiflayinca kıvrımsız sopa gibi oluyor benim belim benden daha zayif kişilerden daha ince. Aşırı kilolular tekerlek gibi oluyor vücut tipi kum saatiyse belki birazcık şanslı :)
- +1 yıl
Hayaller kum saati desene. :)
- +1 yıl
Öyle sirf bunun icin slikon yaptircam şuanda armutum :D
- +1 yıl
İşte bak aynı sorun bende de var göğüsler küçük kalıyor ama büyükte sevmiyorum. :D
- +1 yıl
Büyüklerde küçültmek istiyor bence büyük göğüs nimet ama dik olduğu surece :D
- +1 yıl
Dik olduktan sonra küçük olsa bile büyük göğüs aratmıyor ama mesele büyüklükse inek memesi gibi duruyor. :D
- +1 yıl
Doğru dik olduktan sonra estetik ve guzel durdugu icin boyutun önemi yok bende ordan yirtiyorum :D
- +1 yıl
Aynı fikirdeyiz o zaman canım :)
- +1 yıl
Çok haklısın
bütün kızlarda fit fit yapmış yani sanki görende herkes kas çalışıyo sanır kfjsalkjfdslk yüce balık etlilik adına...
12 Yorumla- +1 yıl
Hangisisiniz diye sormadim ki? Hangisi çekici diye sordum. :D
+1 yılBalık etli ve seksi kıvrımlara sahip bir kadın, fiziksel olarak kadın gibi kadındır.
İlk seçenekteki kadın gibi mesela.
Bazıları şişman kadın sever.
Ben de o bazılarının içindeyim. :D40 Yorumla
+1 yılFit <3 Önce sağlık, her şey için :)
*Gecen bol olsun.*21 Yorumla- +1 yıl
bir sunun farkina varsalar balik etliler fark atmis durumda :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlız görseldeki balık etl kavramını bir kuple aşıyor.
165 ve altında şahsen eser miktarda balık et kadına daha çok yakışıyor.
Daha uzun olanlarda fit tercih ederim.26 Yorumla- +1 yıl
o kadın Victoria Secret büyük beden mankeniymiş :D
Cevap sahibi+1 yılBayağı buyukmus beden. Tabi balinada balık tan sayılıyor o konuya bir sınıflandırma getirilmeli
- +1 yıl
hahah :D
Cevap sahibi+1 yılBu karşılaştırma adil olmamış ama, karşı tarafa handikapli görsel yapmışsın
- +1 yıl
sitenin çoğu aygır gibi olduğu için balık etli demiş ıyykk şekilsizler sportif biri bunlara selam vermez onun ezikliği içindeler :D
Cevap sahibi+1 yılİyide bu balik etli degilki, balık etli kadın dediğin böyle olmaz alakası yok. Büyük beden ile balık et konusunu çok yanlış anlıyor bizimkiler
Sportif olmayan fit kadın. Çok sıkı ya da çok bıngıl bıngıl olmasın. Orta halli işte.
11 Yorumla- +1 yıl
Siparisiniz alindi 2 gün icinde kargonuz teslim edilecektir. :)
+1 yılBalık etli kadına beyaz giydir bakayım yakışacak mı, panda gibi olur kesin
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Yes kanks 😊💕
+1 yılNedense ilk fotoğraftaki bütün erkeklerin tercihi oluyo :)
12 Yorumla- +1 yıl
Zevksizler :D
- +1 yıl
kaslı kadınları hangi erkekler sever bilmiyorum bir kadın olarak bana bile itici geliyor :D
Fit olan bir kadınla seks sonrası her şey boka sarar.. iğneden ipliğe her haltta, bir düzen.. spontanelik, yok..
Balık etli kadın, buna sığınıp yemeye devam ederse gözümden düşer. Hayatta spontanlığı iyi yaşatırlar. Sekste ele avuca gelmeleri güdü doyumu açısından o anlık iyidir.
Fit bir kadınla zevk bedensel hazdan ziyade beyinde ki düşüncelere doyum katar.06 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben burda seksi mi sordum :D ayrica neden fit bir kadinla boka sariyormus haha antrenman gibi sekside mi programlayacak yani tasan o mu spontane kullanabilecegin birisini ariyorsun galiba?
- +1 yıl
Hangisinin seksapalitesi yüksektir diye sorsaydim hakliydin evet ama çekicilik genel bir kavramdir neyse sorun degil :D
- +1 yıl
Genel kavram olmasına lafim yok. .. ki o konuda da yaniliyorsun. Çekiciliğin temel bazda neyin ifadesi olduğunu belirttim. Tamam çekici ama hangi güdünun türeyişinde ki medeniyette ki ifadesi Çekicilik? bunu sordum.
Ha yok , seks diye ucuz bir yere çektin gibi ifade biçiminde yaklaşırsan bu soruyu sorarım. - +1 yıl
Herzaman cinsel durtulermi karar veriyor cekici olmaya anlamiyorum aseksuel biri kimseyi cekici bulamaz mi?
- Güzellik & Bakım konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılOrtası bence daha estetik.
91 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
+1 yılSportif ve fit, Squat önemli fazla abartılmamalı tabi ki ve en önemlisi spor yapıyorken zevk almak çünkü başkası için yapılan spor gün gelip istediğinizi elde ettiğiniz zaman bitecek lakin zevk alarak yaptığınız ve sonucunda aynaya bakıp gülümsediğiniz spor devamlı olacaktır. Bu birazda evlendikten sonra kendini salan erkek ve bayanlara benzer gibi durum aslında.
10 Yorumla
+1 yılBenim cevremde ne böyle balık etli var nede bu derece fit kadın ya çok zayıf ya da şişmanlar, zaten balık etli foto daki kadını çeken vücudu değil bakışları enerjisi bence
10 YorumlaBu fotoğraflara bakacak olursak tabi ki fit olan.
Ancak normalde bu tarz kıyaslamalar yapmıyorum. Zarif duruyorsa ve kıvrımarı kâfî düzeyde ise, bu tarz bir kadın ikisinden de bir adım öndedir.10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Bunların nedense ortası yok ya balık etli olacak ya zayıf olacak. İkisi de olmasın herşeyi normal olan hatunu seçerim.
40 YorumlaBen ikisinin ortasıyım.
Ne çok zayıf ne çok kilolu. İkisinin ortası olmalı.31 Yorumla- +1 yıl
Sen başkasın canım 😉👍
+1 yılTabikide balık etli ve seksi kıvrımlara sahip bir hatun isterim 😀
30 Yorumlafit olmadığım için balık etli candır diyorum. ölsün fitler.
30 Yorumla
+1 yılbalık etli candır vurdun mu löp löp ses gelir. Ama sportif kadında diridir. Enerjiktir. Her ikiside olabilir ayrım yapmam.
10 Yorumlaİkisi de abartılı bence. Benim ideal kadın tasvirim fit kadına biraz yakın ama çok abartılı kası olmayan bir kadın.
10 Yorumlaneymişşşş. demekki türk erkekleri. yağı seviyormuş. denize gidincede. üff kızın vücuda bak demeyi biliyosunuz...
10 Yorumla
+1 yılSpor yapıp sıkı ve fit kadın tabi ki. Ama bunun yanında çok kaslı erkeksi bir kadın fotoğrafı koyarak yukarıdaki oldukça kilolu kadına bilinçaltı yönlendirmesi yapılmış. Hem kıvrımlı hem sıkı olunabilir çünkü kas yapmadan ama salmadan da..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki : Sportif ve fit. Türkiye' de görselde ki gibi balık etli kız yok pek. Ya çok kilolular ya da çok zayıf falan. Yok yani ortası :D
10 Yorumla
+1 yılfazla balik etlide iticidir fazla zayifta normal daha iyi
20 YorumlaOrtası olmuyor yani... sporu abartmayan vücudu spordan erkek vücuduna dönmemiş yediğine içtiğine dikkat eden kız daha iyi olurdu sanki..
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsportif bayan daha diri ve kıvrımlı zaten her yöne hareket ettirirm ben onu
20 Yorumla Bence fit olmaya çalışmayın bayanlar. Sonuç ortada erkekler balık eti ve seksi kıvrımları seviyor. Ne varsa herkes bir fit olma sevdası tutturmşu gidiyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Erkegin ne sevdiginin ne önemi var ki neden hala büyük bir kesim kadinlarin yaptiklarini erkege bagliyor kadin istemistir yapmistir kardesim. Kimse icin fizigime sekil vermem aynada nasil beğeniyorsam öyle olurum.
- +1 yıl
onu yapanında kişiliği yoktur kendimizi niye karşı cins için tasarlayalım ki saçmalık ama dimi :D
Ikisini de seviyorum sanirim ben 😂😂😅 balik etli sevgilimde oldu fit sevgilimde ama hic selulitsiz sevgilim olmadi 😂😂
20 YorumlaSportif tabikide hatta beraber spor yapabileceğimiz bri olması çok faha iyi olr
10 YorumlaHer insan ozeldir yani her bir uyum farkli
Toplu birlesim hangisinde guzel duruosa o guzeldir10 YorumlaSportif kadın gibisi var mı yaaaa
sokakta İngiliz
mutfakta Fransız
yatakta tori blacktir
yani sözün özü sportif olacak kadın dediğin 😃10 Yorumla
+1 yılB şıkkı tabiki kendim de o gruba dahil birisi olarak
38 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta fiziğin öyle ise tebrikler diyorum
- +1 yıl
@Heyecanı_yaşa teşekkürler
- +1 yıl
Ayakta alkışlıyorum ;)
- +1 yıl
gerçekten Hayran oluyorum yani kendini koyvermeyen , bakan maalesef bir çok kadın evlendikten sonra doğumdan sonra kendi fiziklerine bakmıyor göbek sarkıyor Soruncada ne yapayım yaşım doğum falan diye bahaneler üretiyorlar
- +1 yıl
@Heyecanı_yaşa kadınım ben bırakamam
- +1 yıl
İşte olması gereken bu Eşime de bunu sen anlatsan birde.)) hahhaha
- +1 yıl
@Heyecanı_yaşa anlatırız
- +1 yıl
Tamam dur çağırayım konuşun dermişim.))
Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Denizden babam çıksa yerim misali bir balık alabilirim
10 Yorumla
+1 yılBalık etli kadınlar çok çekici bence.
Hımbıl olmayacak tabi 😂20 Yorumlaİlginçtir sanırım bugüne kadar en çok sorulan soru bu ve hâlâ en çok cevaplanan soru da bu bir de net bir çoğunluk yok yani yüzde 98 balık veya fit demiyor. Bence sormayin artık.
00 Yorumla1. kesinlikle spor yapan fit görünümlü kadın fotograftaki gibi hafif karın kasları belirgin olursa cok iyi
2. az kilolu olanlar
3. balık etli
4. ve en kötüsü zayıf olanlar yani tahta götlü denen kızlar10 Yorumla
+1 yılBalık etli. anannem hep derdi yemeğin salçalısı kadının. ... Anladınız 😊😁
10 Yorumla
+1 yılValla yıllarca balık etli miydim yoksa kemiklerim mi iriydi ne, şimdi fit bir kadın olmak istiyom.😈
10 Yorumla
+1 yılBalık etli her zaman iyidir.
O ne öyle bir deri bir kemik.
Kadın dediğin etli butlu olur biraz.10 Yorumla
+1 yılbalık etlı candır bence. ama asırı balık degıl tabi
20 YorumlaBalık etliyim kıvrımları seviyorum ama kilo almaya musait vücudum maalesef. Çok zayıf kaslı bir vücut bana kadınsı gelmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Vücudu sıkı tutan kaslardir yalnız. Kas denilince akliniza port port fiskiran kaslar gelmesin o kaslara sahip insanlar zaten profesyonellerdir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu fotoğraflardan tabikide 1. cisi
Yani 1. cisi dururken 2. cisini seçmez hiçbir erkek
o seçenlerin düşündüğü bir şey vardır :D20 Yorumla2 resim arasında tercih yaparsam balık etli derim. Kadın dediğin zaten hafif balık etli olmalı. Ama yağ birikmeye başlayınca görüntü bozuluyor.
00 YorumlaFit seksi minyon çıtı pıtı ince belli. Ama diğeri de ayrı bir güzel
10 Yorumla
+1 yılSevdiğimin göründüğü gibi sportif ve biçimli vücut (tatlı bir istisna olarak basenli dik kalça)
10 Yorumla
+1 yılÇok zayıf veya fazlaca balık etli olmamalı. Orta halli kemiklerini hissetmeyelim, abartılı bir kilo da olmasın hepsi bu :) haydi kızlar çalışın bakalım 😂
10 Yorumla
+1 yılBalık etli bayanlar doğum sonrası çok kilo alıyor. Uzun soluklu bir ilişkiyse fit olanı ama günlük ilişkide balık etlide güzel oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalık etli sevenler görselliğe önem vermeyenlerdir. Hangi insana yağlı görünmek yakışır?
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkas yığını degil ama evet fit ve sıkı vucuda sahip hatunlar gözüme takılanlar :)
10 Yorumla
+1 yılbalik etli cok daha seksi. sporcu kadin sert olur etli kadina dokunulmasi daha guzel
10 Yorumlaİlk foto balık etli değil sanki eğer balık et oysa onu alırım
10 Yorumla
+1 yılSportif de olsun balık etli de olsun en iyisi sen ortaya karışık yaptır.
03 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle ortaya karisigi tostmu sansin sen
- +1 yıl
Ikisini de dene tarafini sec dicem de tabi bulabilirsen :D
- +1 yıl
O zaman seyirci joker hakkımı kullanmak istiyorum. Hani bulamam ya 🤣
yüregi daha güzel olup yüzü gülen kadın daha çekicidir
00 YorumlaŞöyle soruları görünce çok gülüyorum. Tabii ki fit olan kıvrımlı kadın:))
00 Yorumla
+1 yılHanımlar bişey diyeyim, fit kadınlar genelde öyle o fotoğraftaki gibi durmuyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
@umtşşş Karni duz, omzu bacagi bicimli.
Oyle karin kaslari falan yapmiyor kadinlar.
+1 yılIki turlude nefes aliyormu 😅
Șaka șaka așk vvarsa gerisi teferruat00 Yorumla
+1 yılZayıf ve fit güzel öbürünün sonu belli eninde sonunda sönüp pörsüyecek
10 Yorumla
+1 yılİyi seks yapabilen her kadın bence mükemmeldir (şimdi herkes diyecekki "nefes alsın yter diyen abazalardansın" ) bu öyle bişey değil iyi seks yapmak bir beceridir.
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat