Hangisi aklınızda iz bırakır?
Aklımı alsın, fit olsun
Balık etli kıvrımları olan kadına hayır diyemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Balıketli kadın narin değildir ki bana göre kadında olması gereken en önemli özellik bu. Sarılınva yağa sarılmış olursun ince bel yerine. Bu koyduğunuz balıketlilerin de hepsi estetikle belli bölgelerindeki yağları aldırıyor kimse 80 kilo olup 60 cm bele sahip olmaz. Dünyadaki her erkek balıketli sevse yine de Candice Swanepoel gibi olmak varken Monica Belluci gibi olmam.
Beli kalın olan iyidir.
Kelly Brooke varken elim nasıl gitsin diğer seçeneğe 🙄
Cevap
6Cevap
balık etli kadınlar domuzz gibi ya her yerleri yağ yumuşatıyolar işte neymiş balık etli hangi balık pardon balina vs? kadın fit olmalı zayıf ince belli şişkoların teri çekilmez
Boyum 180 kilom 60 ama bu yaptığın yorum cok terbiyesizce olmuş.
senin boyun kilonu sormadık sadece "yaptığun yorum çok terbiyesiz olmuş" demen kâfiydi. ayrıca şişkoların ha bire biz sayıflara "deri kemiksin azcık kilo al ele gelmezsin" gibi sikimsonik cümlelerini anca telafi eder söylediklerim.
Yetmemis gibi yapacagina bir laf et sustur karşındakini (beni) . Daha cok ciddiye alınırsın bari.
lafımı ettim işte bence sana da bayağı girdi ki uzattıkça uzatıyon ama bence uzaaa
Iki lafı bir araya getiremeyen bir insan beni incitemez inan :)
biliyor musun senin gibi ezik asosyal bir tipi bu kadar insan yerine koyup muhattap olduğum için çok şanslısın ama hala kabullenemiyorsun boş yaptığının uza dedk uzaaa
Off a olmak istiyorum b ye dogru kayma var ahhh kendime gicik oluyorum
uzun boy balık et 175 üstü 62 68 arası
Aklımı alsın, fit olsun
balık etli kıvrımsızda kabulumdur
Her ikiside olsun 😀😀
Tabiii ki balıketli 🥰
İncecik belli
Tabıkı b gıbı;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar