Güzellik & Bakım Çekik göz mü daha güzel, yoksa normal göz mü? colkaplani34 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çekik göz mü daha güzel, yoksa normal göz mü?Çekik gözlü olan kadınların bakışları daha bir anlamı gibi geliyor bana. Uzak doğunun vermiş olduğu bir nimet bu sanırım.Peki sizin düşünceniz nedir? Çekik gözlü kadınlar daha mı çekicidir, yoksa normal göz şekil olan kadınlar mı? Çekik göz mü daha güzel, yoksa normal göz mü? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Musya Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 54% +1 yıl nedendir bilmem çekik göz daha güzel geliyor bana.. ben de öyle olduğum için olsa gerek.. 1 0 Yorumla
Muhendisolanressam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Büyük kocaman gozler daha çok hoşuma gidiyor açıkçası. 1 0 Yorumla
Sanallisa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Küçük olmama kaydıyla çekik göz çekici gösteriyo 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 652 cevap paylaştı. çekik ve iri severim :) 1 0 Yorumla
Felicemente_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 39% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı. Çekik göz 1 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 788 cevap paylaştı. Eşek göz. :) 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar