Kozmetik ürünlerin, saç boyalarının ve parfümlerin son kullanma tarihleri mevcut fakat satın alırken son kullanma tarihine bakma alışkanlığımız yok. Hatta bir çok reyon çalışanından "kozmetik ürünlerin son kullanma tarihi yoktur, ürün açıldıktan sonra başlar" cümlesini duyup inanmaya fazlasıyla alışkınız. Ama hiç düşündünüz mü, belki de herkesin çok övdüğü o kremin size iyi gelmemesinin hatta alerji yapmasının sebebi belki de sadece raf ömrünün bitmiş olmasıdır... Ben genelde alırken incelerim galiba fazla takıntılı ve mükemmelliyetçi bir yapım var.Sizin kozmetik ürünlerinin son kullanma tarihine bakma alışkanlığınız var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
güncellll
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize aferin :)
Kozmetik ürünleri satın alırken son kullanma tarihlerini inceliyor musunuz?
Ben hiç görmedim. Genelde kapak açılma işareti var. Onun dışında bir şey yok diye biliyorum. Markaya göre değişiyor olabilir. Bu durum da, bu işin bir standardının olmadığının göstergesidir. Kozmetik, nereden tutarsak elimizde kalıyor.
kozmetik ürünleri alırken bence hayvanlar üzerinde denenmemiştir logo lu (cruelty free) ürünleri alırsanız hem sizi güzelleştirir hem de insanlığınızı. bütün kadınlar iyi ki varsınız dünya sizinle güzel. lütfen bu yorumuma kızmayın.
bu konuda bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ama arkasinda daha cok yabanci yazilar olunca ve oyle bir bilgiye rastlanmayinca buna hic dikkat etmemistim artik ederim :)
küçük bir tavşan şekli ya da %100 cruelty free yazacak ikisinden biri. resim atabilsem göndericem ama atılmıyor sanırım. google yazarsan görebilirsin. alakan için teşekkürler.
En İyi Cevaplar