Ederim
Hiç dikkat etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, ürün alırken son kullanma tarihine bakmak oldukça önemlidir. Son kullanma tarihi, ürünün raf ömrüdür ve üreticinin ürünün ne kadar süre boyunca güvenli ve etkili bir şekilde kullanılabileceğini garanti ettiği bir tarihtir. Bu nedenle, son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin kullanılması sağlık riski oluşturabilir. Ayrıca, son kullanma tarihleri ürünlerin tazelik ve kalitesi hakkında da bilgi verir. Örneğin, son kullanma tarihi geçmiş gıdaların lezzeti, kokusu, dokusu ve besin değeri bozulabilir. Benzer şekilde, son kullanma tarihi geçmiş kozmetik ürünlerin yapısı bozulabilir ve cilt problemlerine neden olabilir. Son kullanma tarihleri, ürünlerin ne kadar süreyle saklanabileceği ve tüketilebileceği konusunda tüketiciye rehberlik eder. Dolayısıyla, ürünlerin son kullanma tarihlerine dikkat ederek, sağlığımızı ve ürünlerin kalitesini koruyabiliriz.
Cevap
7Cevap
Normalde hiç bakma huyum yok. Geçen abur cubur alayım dedim, hepsinin tarihi geçmiş :D Eve gelince fark ettim.
Kesinlikle dikkat ederim şimdiye kadar hiç SKT ürün almadım
Ne güzel. Bazı insanlar bende olmak üzere buna pek fazla dikkat etmem açık söylemek gerekirse. Yani dikkat ermek aslında çok önemli bence yiyecek falan alirken. Çünkü bazen bozuk ürün falan çıkabiliyor..
Bakmıyorum, unutuyorum
Evet bu unutkanlık genelde bende de çok fazla oluyor. Yani ilk ürün alırken genelde ihtiyacım olan ürüne yönelirim sadece hiç aklıma gelmezdi bazen ürünün son kullanma tarihi falan. Unutuyorum bazen.
Evet ederim içindekilere de dikkat ederim
kesinlikle dikkat edin.
Mecburen evet dikkat etmek zorundayız da
Elbette ederim
Ne güzel. Ben mesela bir ürün falan alırken hiç bu tür şeylere dikkat eden biri değilim. Eve geliyorum sonradan ürünün bozuk olduğunu görüyorum. Sonra keşke dikkat etseydim falan diyorum ama birdahaki gidişimde yine fikkat etmeden alıyorum
Bazen,
Yani evet bazen bende unutabiliyorum ne yapan söyleyeyim. Bazen insanın dalgınlığına falan geliyor o yüzden unutması bence gayet normal. Bende bazen hiç dikkat etmem öylece alacağım ürünü alır çıkarım..
Edeeim
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?