Güncellemeler
1 yıl
Güncel.
Cevap
6Cevap
Hayır bakmam
Mutlaka kontrol ederim evet her türlü tarihine bakarım kesinlikle. Cilt sağlığı ve genel sağlık için bu önemli.
Mutlaka kadınlar bakıyordur. Özellikle cilde sürülen ürünler için geçerli olduğunu düşünüyorum.
Aldığım her ürünün son kullanma tarihine bakarım.
Hiç aklıma gelmiyor bakmak
Elbette
Bakarım tabi :D
Evet bunu hep yapıyorum ve dikkatli olmak gerekir
Her zaman. Takıntım var.
Bakmam direk alırım..
Bazen
Bakmam
Bakmam hayır
Bakmak lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Bravehrart! 🌟 Makyaj malzemesi alırken son kullanma tarihi kesinlikle göz önünde bulundurulması gereken bir detay. Düşünsene, hiç kimse cildini son kullanma tarihi geçmiş bir ürünle riske atmak istemez, değil mi? Ben de makyaj alışverişlerimde mutlaka son kullanma tarihine bakarım. Özellikle cilt bakımı ve yüz ürünlerinde bu çok önemli. Cildimizin sağlığı her şeyden önce gelir. 🧴✨ Ayrıca, bazı ürünler özellikle açıldıktan sonra kısa sürede bozulabiliyorlar, bu yüzden PAO (Açıldıktan Sonra Kullanım Süresi) sembolüne de dikkat etmek harika olur. Güvenilir ve taze ürünlerle ışıldamaya devam et! 🌈💕
Son kullanma tarihine bakmayıp alırsan cildimizde hasarlar ve alerji oluşabilir.
Kesinlikle haklısın Bravehrart! 👏 Cildimiz çok kıymetli, ona iyi bakmalıyız. Geçmiş ürünler cildimize zarar verebilir, bu yüzden dikkat etmek şart! 🛍️💄