Bana biri dedi burda teşekkür ettim.
Size dediler mi hiç?
Size dediler mi hiç?
Hayır 😂😂😂😂 hiç kimse demedi gerçek hayatımda aksine çok hossun derler ama nedense burda çok asagilandik neyse çok kafaya takılacak insan yok burda isleri güçleri pi clik... ASİRİ ELESTİRİ GİZLİ HAYRANLİKTİR cümlesiyle onlara yanıt verip bir şarkı armağan edelim
Bir tane kız bana burnun fındık gibi ama ne yazıkki sifiklisin demişti hiç unutmam yıllar önce:))))
demediler ama burdan bir slk baya önce döl ısrafısın tarzı şeyler dedi ula çocuk gelmişin 26-27 yasına gece gündüz burdasın işe yaramazın tekiisn bide bana israf diyon bak yine sinirlendim
Annem hariç dediler
Cevap
45Cevap
Ne bana ne de kızıma hiç demediler.
Modların bu yetkileri ile ovunmesi hiç hoşuma gitmiyor. Sadece sen değil bir çok mod yapıyor bunu.
Neyse soruna gelecek olursak hayır kimse demedi bana.
Evet :/ annemi kızdırınca laf arasında dedi. Uzun zaman oldu ama hala unutamıyorum. Resmen içime oturmuş.
Yani diyosun ki "ayıq olun😎" :D
Bana da dediler döv onları :S
Demediler. Ama yakışıklı olduğum için değil. Tek vuruşta bayıltabilecek kadar güçlü ve iri olduğum için. Yani evet hem çirkinim hem de ayı gibi iriyim. Müthiş kombinasyon...
demediler ama çirkinim, mutluyumda derdim yok tasam yok, yakışıklı olupta kendini çirkin diyenler utansın FERHAT ARSLAN gibi 😀😀😀
Henüz Onaltı onyedi yaşındayken kızlar bana omuz atardı çirkinsin diyen olmadı hoşlanmayan oldu bana karşı birşey hissetmeyen oldu Buda gayet normal çünkü kendimizi herkese beğendiremeyiz herkesin bakış açısı farklı
Ukrayna da sadece bir kız çirkinsin demedi ama beğenmedim demişti. Yalnız kız 1,85 boyunda esmer fiziği Adnan Oktar ın kedicikleri gibiydi. :))
Bence sana haksızlık etmiş.. Ayna gibi güzel bir duruluğun var. Aynanın yansımasında kendisini görmüş olmalı :)
Ayrıca bu zamana kadar diyen olmadı. İçinden deseler de bilemicem tabi :)
Senin yaptığın çok iyi miş
Diyen oldu fark etmiyor
Valla billa Geçen gün bu siteden bir erkek mesaj attı çok çirkinsin diye bir o var başkada diyen olmadı 😂
Bir iki kıskanç demişti koluma kaş göz çizsem onlardan daha güzel olur eminim :D
Demediler, diyen olsaydı Aynaya hiç baktin mi derdim
ikinci satırın gereksiz olmuş abicim..
ve evet dediler..
Bana demişlerdi burnum karga gibiysdi cidden ama ( çünkü küçükken bir kadına takılıp burnumun üzerine düştüm Allah uzun ömür versin telefons bakıyodu bide) ameliyat oldum brni gördü azı açık kalmıştı oyüz ifadesi 😂😂 şimdi düzeldi çok şükürrr 😂
HP yakışıklı dediler benim için ama ben kendime çirkin diyorum
çirkin diye diye ağzım burnum yanağım sıkıldı kabul olur mu 😒
Demediler. Deseler bile umurumda değil :). Demezlerse darılırım :).
en son ortaokulda duymuştum sanırım sonradan insana evrildim iltifat duymaya başladım
Kücukken sevdigim cocuk demisti 😂 gecen yıl geldi simdi bende ona diyorum.😂
Su ana kadar diyen olmadi. Diyen olursa da pek takmam cunku ben bana gore cok tatli birisiyim 😊✋
Çirkin diyene kadar hesaptaki kural ihlalleri görünmemiş mi?
Pekala, incelettircem.
"Sen gör" diye neden atarlanıyosun?
Demelerine gerek yok ben zaten biliyorum. :):
Ben bilmem @KızlarSoruyor bilir. :):
Dudaklarından çirkin olduğunu nasıl anlamış onu anlamadım
Iş başvurumu çok çirkinsin diyerek reddettiler 😁😁
Ilkokulda da lakabım çirkindi 😂
Dediler de kendileri çok mu güzel ayrıca önemli olan onları yorumu değil benim kendimi sevmem
Dediler bnde allah yaratmış allahın yarattığındam rahatsız mı oluyorsun dedim wpden engelledi zilli 😂
Sitede bana da dediler reelde demediler simdilik ama arkamdan demis olabilirler
Yok ya 😊
Bana çok yakışıklısın diyen hiç yok sen düşün gerisini 😕🙄😕
Birine çirkinsin demek güzel birşey değildir, bu o kişinin kendinle de ilgili sorunları olduğunu bana düşündürür.
Hiç demediler ama senden etkileniyorum dedikleri oldu
demelerine gerek yok tipsiz oldugumu zaten biliyor ve hissediyorum😏
Yaşın dogruysa aynı yaştayızdır ve bu yaşima kadar kimse suratın bakmadı , hic sevgilim olmadi ve hep igrenerek baktiklari icin boyle hissediyorum bence sanada boyle davransalar sende boyle hissederdin ama olsun yaşiyoruz işte 😀
Çok dediler burda engellediler hep ama mod değildim çirkinim de zateb
Dediler ve ben bunun hep bilincindeyim 😔Galiba bu dünyada hiç bir zaman için düzelmiyecek
Ben kendi kendime hep derim de, yüzüme söyleyen biri olmadı. İçinden diyen olmuştur ama yüzde yüz.
Kimseye çirkin denilmez sonuçta cirkinde olsa güzelde olsa yaratilani yaradan dan ötürü seveceksin
Hiç yakışıklısın diyen olmadı ki
Evet ama bana çirkin diyen benden daha çirkindi öq
Ne bozulcak olom ya hakahsj ne derse desin
Akillari sira uste çıkmaya çalışıyorlar
Hiç demediler arada bir annem der 😃
hayırlamıyorum ama birileri demiştir :I
Dış görünüşün 10 para etmez beynin olmadıkça derim
Çirkin diyenlere kafamız girsin akideşler >33
Demek ki neymis uber e çirkin denilmezmis..
Iyi de sadece dudakların ve çenen gözüküyor ((:
Değişik
Annem hariç demediler 😄
2. satır saçma geldi ama demediler bana :)
Sagolsun arkadaslar arada derler
Ben her sabah diyorum kendime
Bana diyorlar umursamıyorum desinler
Deseler nolcak ki tatlıyım ben bikere
Ağzı olan konuşuyor işte
Bana genelde hep güzel kızsın derler :)
Elbet demislerdir, hatırlamıyom.
Burda denilmedi de normal hayatta diyen cok oldu
Dediler, geçici şeyleri umursamıyorum.
okadar egosunu tatmin etmedim kimsenin..
Bende teşekkür ediyorum. :D
Demediler diyemediler
Hayir cocukken cooook
Kardeşim takılmak için diyor bazen :dd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar